Tühjaks kasutatud tooted

Kui tühjade toodete korvike hakkab juba pakenditest üle ajama, on õige aeg kirjutada neist. Selles postituses vaatamegi, mis tooted mul otsa said, mis ma neist arvan ja kas ma soetaks need endale uuesti.

IMG_20190430_154347.jpg

OPI Käte mikrokoorija

Pakendi peal on kirjas: “Mikrokoorijate ja C-vitamiini koostoime puhastab karedat ja kuiva nahka samal ajal kui cupuacuvõi niisutab seda.”

Ma kasutasin mikrokoorijat iga kord kui ma tegin maniküüri ehk siis kord nädala. Ma kandsin seda kätele, masseerisin ringjate liigutustega umbes kaks minutit ning seejärel loputasin sooja veega. Selle tulemusena olid mul pehmed ning niisutatud käed. See hoidis ka küünenahad kontrolli all ning ma ei pidanud eraldi küünenahahooldusega tegelema. Mikrokoorijad toimisid õrnalt kuid efektiivselt nahka kahjustamata.

Ma võtsin selle kasutusele august 2017, mul sai see otsa märts 2019.

IMG_20190430_141745

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Melvita Pulpe De Rose Plumping Radiance Cream

Tegemist on näokreemiga, mis on sobilik kasutada nii päeval kui öösel. Kreem oli meeldiva roosilõhnaga ning niisutas nahka hästi. Mis mulle veel eriti meeldis, oli see, et kreem oli pumbaga tuubis. See hoidis kreemi omas keskkonnas, välismõjudele suletuna.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_141838

Holika Holika Mayou Perfection Hand Cream

Tegemist oli kätekreemiga, mis sisaldas hobuseõli. Kätekreem imendus kiiresti, kuid minu jaoks jäi niisutust väheseks. Ootasin kätekreemilt enamat, eriti kui arvestada, et hind on keskmisest kõrgem ning sisaldab hobuseõli. Ma olen ka küllaltki veendunud, et toode on kaugel veganismist.

Kas ma soetaksin uuesti? Ei

IMG_20190430_141923

Garnier Pure Active 3 in 1 Charcoal Anti Blackhead

Tegemist oli pesugeeli-koorija-maskiga, mida ma kasutasin peamistelt dushi all. Alguses kandsin seda näole ning kui toimetused olid toimetatud, siis pesin viimase sammuna selle maha. See puhastas nägu, kooris ja jättis selle kergelt õhetavaks ning puhtaks. Tegemist oli väga mõnusa tootega, mida 2-3 korda nädalas kasutada.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_142012

Dove Coconut Oil and Almond kätekreem

Tegemist oli kätekreemiga, mis niisutas hästi ja lõhnas mõnusalt. Lõhn oli tagasihoidlik, kuid kookos oli siiski tuntav.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_142057

Maybelline Express Nail Polish Remover

Maybelline Express küünelakieemaldaja on mul kodus hädavajalik tarbetoode. Kuna ma värvin küüsi korra või kaks nädalas, siis mul peab olema ka usaldusväärne küünelakieemaldaja. See võtab küünelaki maha kiiresti ja ilma liigse hõõrumiseta.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20190105_133453

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s