Tühjaks kasutatud tooted

Kui tühjade toodete korvike hakkab juba pakenditest üle ajama, on õige aeg kirjutada neist. Selles postituses vaatamegi, mis tooted mul otsa said, mis ma neist arvan ja kas ma soetaks need endale uuesti.

IMG_20190430_154347.jpg

Pixi Rose Cream Cleanser

Näopuhastusemulsiooni on rikastatud roosi ja kameeliaga. Nii nagu te võisite juba arvata, oli tootel kerge roosilõhn. Roosiaroom oli meeldivalt mahe ja veidi ka värskendav.

Toode oli formuleeritud saviga ning see on ka põhjus, miks see ei vahutanud. Ma pean tunnistama, et alguses oli see natuke harjumatu, sest tavaliselt on mul kasutuses näopuhastustooted, mis vahutavad. Näopuhastusemulsiooni mittevahutamine ei muutnud tulemust. See puhastas näo kergelt ja efektiivselt. Koos puhastamisega Pixi Rose Cream Cleanser ka niisutas ja toitis nahka.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180923_145009

The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover

…ehk siis eesti keeles veekindel silmameigi eemaldaja. Tegemist on taaskord tootega, mille suhtes ma ei ole kindel, mitu pudelit ma ära kasutanud olen. Ühest pudelist jätkub mulle keskmiselt kaheks kuuks. See eemaldas ka kõige tugevama meigi ja jättis naha niisutatuks. Mis mulle selle juures kõige suuremaks plussiks oli, oli see, et see ei pannud mu silmi kipitama. The Body Shop silmameigi eemaldaja eemaldas jumestuse õrnalt, ilma nahka kahjustamata. Igal juhul soovitan! Ma pole paremat meigieemaldajat leidnud!

Kas ma soetaksin uuesti? 100% jah

20190105_133346

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel

The Body Shop tuli ajutiselt (limited edition) sügisel turule Vanilla Pumpkin sarjaga. Vanilla Pumpkin ehk siis vanilja kõrvitsa lõhnalised tooted olid ülimõnusad. Ma ostsin neid dushigeele ikka mitu, et jätkuks kauemaks. Vanilla Pumpkini lõhn on magus ja soe, just selline, mida üks sügisene õhtu vajab. Samuti on see ülimõnus ka kevadisel hommikul, sest lõhnaomadused aastaajaga ei muutu. Mulle meeldib see nii või teisiti. Kahju on ainult sellest, et see sari ei ole püsiv ning ma loodan, et sügisel tuleb see uuesti tagasi.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_141550

Elf tolmpuuder

Ma isegi ei tea, mis tüüpi puuder või toon see on/oli, sest kogu info oli pakendil, mille ma u 2 aastat tagasi välja viskasin. Puudril oli hele toon ning kerge sära. Alguses mulle see sära üldse ei meeldinud ja puuder jäi riiulile seisma. Kui mul kõik teised puudrid äkitselt otsa said, siis võtsin selle kasutusele. Nüüd, pool aastat tagasi oli see puuder täiesti meeldiv. Ei häirinud mind see sädelus ega ka kirjavaba pakend. Sellel puudril on ilmselt flashback, aga ma ei katsetanud seda.

Kas ma soetaksin uuesti? Võimalik, sest puuder oli ju hea

IMG_20190430_141649

Dove Invisible Dry Anti-Perspirant

Mulle meeldivad Dove “moisturizing cream” sarja tooted. Need ei ärrita mu nahka ning teevad oma tööd nii nagu üks korrali anti-perspirant peab. Samuti ei märganud ma valgeid laike kaenlaalustel pärast riiete kandmist.

20190105_133415

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s