Tühjaks kasutatud tooted: näomaskid

Kui tühjade toodete korvike hakkab juba pakenditest üle ajama, on õige aeg kirjutada neist. Selles postituses vaatamegi, mis tooted mul otsa said, mis ma neist arvan ja kas ma soetaks need endale uuesti.

IMG_20190430_154347.jpg
It’s Skin Granaatõuna ja Oliivi kangasmaskid

It’s Skin maskidest olen ma oma blogis ennegi rääkinud. Tegemist on ühe mul lemmikuma kangasmaske (ja muud näohooldust) tootva brändiga. It’s Skin kangasmaskid on on pehme ja õhema kangaga, kuid siiski rikkaliku seerumiga. Alguses ma ei osanud sellele mõelda ega hinnata, kuni proovisin ühe (odav)brändi kangasmaske, mis olid paksema kangaga ning seerumit nappis.

Granaatõuna mask oli puhastav ja värskendav ning oliivimask toitev ja pinguldav.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_140503

It’s Skin Power 10 Formula Ve

Power 10 Formula sari on kiiresti saamas mu lemmikuks It’s Skin tootesarjaks. Ve kangasmask on rikastatud E-vitamiinidega, mis niisutavad, rahustavad ja pehmendavad nahka sügavuti ning annavad sellele terve väljanägemise. Power 10 kangasmaski seerumid on pigem paksema kreemjama koostisega ning nahal väga mõnusad. Maski pealoleku aja jooksul seerum imendub nahka ning erinevus on pärast maski eemaldamist tuntav.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_140617

Erborian BB Shot Mask

Erborianil on mitu erinevad kangasmaski, kuid see meeldib mulle kõige rohkem. BB Shot maskil on kreemjas seerum, mis muudab naha silmnähtavalt ühlasemaks ja niisutatumaks. Seda soovitatakse teha enne jumestuse pealekandmist. Mina olen BB Shot maski kasutanud ainult õhtuti. Minu jaoks seostuvad näomaskid eelkõige mõnusa õhtuse lõõgastusega.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_140805

Garnier Moisture+Comfort

Garneri niisutav ja rahustav mask ei jätnud mulle erilist muljet. See oli hea ja lõõgastav. Seerum oli pigem vedalapoolsem ning mitte nii kreemjas, kui mulle meeldib. Sellegi poolest oli tegemist hea kangasmaskiga, mis tegi oma tööd hästi.

Kas ma soetaksin uuesti? Võib-olla

BYS Charcoal Face Mask

BYS tuli sel aastal turule kangasmaskidega.. Söemask oli musta värvi ja kerge seerumiga. Mina oleks eelistanud kreemjamat või paksemat seerumit, sest praegu jättis see küllaltki vesise mulje. Otseselt halb see mask ei olnud, kuid erilist muljet ka ei jätnud. Ma ei tundnud oma nahal suurt vahet enne ja pärast maski.

Kas ma soetaksin uuesti? Pigem mitte

IMG_20190430_140915

Holika Holika Charcoal Mask Sheet

Holika Holika söemask oli meeldiv ja kerge. Kuigi seerum ei olnud nii kreemjas nagu ma olen harjunud, oli mask üldjoontes päris hea. Ma kasutasin maski ära päris ammu, kuid üldmulje on mul siiski positiivne.

Kas ma soetaksin uuesti? Vist mitte

 

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s