Tühjaks kasutatud tooted. Kinnitusspreid (setting sprays)

Kui tühjade toodete korvike hakkab juba pakenditest üle ajama, on õige aeg kirjutada neist. Selles postituses vaatamegi, mis tooted mul otsa said, mis ma neist arvan ja kas ma soetaks need endale uuesti.

IMG_20190430_154347.jpg

Flower Beauty Seal The Deal Hydrating Setting Spray

Tegemist oli kinnitusspreiga, mille ma soetasin endale oma viimasel USA tripil. Ma ei ole kursis, kas seda on võimalik üldsegi Eestisse tellida. Sellegi poolest meeldis mulle Flower Beauty kinnitussprei. See andis ilusa kuma ja pikendas ka meigi püsivust.

Kas ma soetaksin uuesti? Kui USAsse peaksin sattuma, siis vist küll. Eraldi seda otsima ma ei hakka

IMG_20190430_140027

Morphe Continuous Setting Mist

Morphe kinnitussprei on üks mu lemmikuid. Sellel on udupeen, kuid intensiivne sprei, mis katab näo kiirelt, kergelt ja täielikult. Kuna kinnitussprei tuleb välja sisuliselt uduvihmana, siis peab jälgima, et nägu üle ei “spreitaks”. Lisaks mugavale spreile, pikendab see meigi püsivust, leevendab “puudrist” muljet ja annab ilusa kuma.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah, olen püüdnud, aga see on pidevalt Morphe lehel väljamüüdud.

Urban Decay All Nighter

Tegemist on ühe kultustootega Urban Decaylt. All Nighter kinnitussprei on vist üks levinumaid kinnitusspreisid üldse. Nii nagu nimigi ütleb, see kinnitab meigi ja pikendab püsivust pikkadeks tundideks. Nahal tundub see hetkeks raske, kuid kuivades see tunne kaob. Tulemus on ühtlane ja matt.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

IMG_20190430_141013

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s