Maybelline Lasting Drama Carbon Matte

Mõni aeg tagasi saatis Maybelline mulle vahava pakikese, kus olid nende uusimad tooted sees. Täna räägime uutest Maybelline Lasting Drama Carbon Matte silmapliiatsitest.

20190120_131130

Minu pakikeses oli silmapliiatseid viite erinevat värvi  – must, punane, oliiviroheline, mereroheline ja tumesinine. Ma polnud varem näiteks punast või mererohelist silmapliiatsit kasutanud ning seega oli katsetamisrõõm suurem.

20190120_132031

Silmapliiatsid on keeratavad ning korralikult kinnituva korgiga. See püsib peal hästi ning tagab silmapliiatsi terveks jäämise ka kosmeetikakotikeses. Pakend/ümrbis on samas toonis, mis silmapliiats isegi ning see teeb õige tooni leidmise kordades lihtsamaks.  Ainult tumesinise võib esimese hooga mustaga segamini ajada, kuid samas neil ongi küllaltki lähedased toonid. Tegelikult jumestust tehes, on vahe näha. See tuleb välja kui kõik on valmis. Tumesinine silmapliiats annab kogu jumele veidi pehmema või soojema alatooni.

Silmapliiatsid ise on hästi mõnusad. Neil on kreemjam koostis ning nad jäävad nahale peale kergelt. Ei pea mitu korda üle tõmbama või nahka kraapima, et toon näha oleks. Silmapliiatsid on ka hästi pigmenteeritud ning tooni on näha. 

20190120_131644

Lauvärvile peale kandes on vaja kohati rohkem vaeva näha, kuid see ei ole midagi ületamatut. See on ka loogiline, sest puhtale nahale jäävadki kõik toonid paremini peale. Kuid juba paari tõmbega on toon olemas.  

Silmapliiatsid püsivad peal terve päeva ja ei lähe laiali. Muidugi, kui ise hõõruda, siis läheb, kuid muidu mitte. Silmapliiatsid annavad igale jumestusele selle viimase täpikese i peal juurde ning muudavad üldise tulemuse täiuslikumaks.

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s