Maybelline Snapscara Mascara ehk siis ripsmetušš

Maybelline saatis mulle hiljuti rikkaliku PR pakikese, kes olid ka nende uued ripsmetušid – Snapscara Mascara. Minu meelest see on hästi vahva nimi ja pakend näeb ka päris äge välja. Kui soovid ripsmetušist rohkem teada saada, siis jätka lugemist.

20190120_1322188134697581677560237.jpg

Minu pakis oli Snapscara Mascarasid kolme värvi – must, sinine ja tumelilla. Kork, mille külge hari kinnitub on must ja tuub on sama värvi, mis tušš. Esmapilgul võib tumelilla mustaga segamini ajada, sest toonid on üksteisele nii sarnased. Lähemalt vaadates on need siiski erinevad, kuid tõenäosus neid segamini ajada on suur. Sinine toon paistab ilusti välja ning jääb silma.

20190120_1323146820672272680535676.jpg

Hari on ripsmetushil kaarjas, otsast kitsam ja lõpu poole laiem. See on justkui pikendatud liivakellakuju, mis on keskelt ära lõigatud.

20190120_1323513773049664879467132.jpg

Ripsmetush on pigmenteeritud, jääb peale kenasti ja püsib pudenemata peal terve päeva. See peamiselt pikendab ja koolutab, lisades ka natukene tihedust. Minu ripsmetel püsib koolutuse efekt kuni õhtuni.

Eemaldada on ripsmetushi kerge. See ei määri nahka ja hea silmameigieemaldajaga tuleb maha ilma vaevata. Ma ei ole pidanud kordagi ripsmetushi nühkima või maha katkuma.

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s