Tühjaks saanud tooted, 2018 IV kvartal, 9/9

Uus aasta on käes ning praegu ongi hea aeg tõmmat joon alla aastale 2018. Selles postituses vaatame, mis tooted ma kasutasin lõpuni 2018 aasta viimaste kuude jooksul. Sekka on sattunud ka tooteid, mille kasutusaeg on lihtsalt ümber saanud ning aeg on nendega hüvasti jätta.

20190105_132850

It’s Skin Power 10 Formula maskid Ye ja Gf

Mulle meeldivad It’s Skin kangasmaskid. Need kaks samuti polnud pettumused, just vastupidi. Ma vist leidsin endale uue lemmiksarja kangasmaskides- Power 10 Formula. Need maskid olid veidi paksema angaga ning seerumit oli neil rohkelt. Kui üldiselt ma loputan näo pärast kangasmaski ära, siis nende puhul ei tekkinud sellist tunnet, et peaks. Mõlemad maskid olid niisutavad, Ye rohkem toiev ja Gf niisutav. Mulle meeldisid mõlemad maskid.

20190105_134146

Kas soetaksin uuesti? Jah

It’s Skin Carrot ja Hyaluronic acid mask

Porgandi mask oli kirgastav ja niisutav. Hyaluronic Acid mask (hüaluroonhappega mask) pehmendav ja niisutav. Mõlemad maskid olid mõnusad ja jätsid nahale hea nng kerge tunde.

20190105_134122

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Sephora Pineapple näomask

Tegemist oli kirgastava ja poore ahendava maskiga. Mulle Sephora maskid meeldivad ning seni on kõik ka mulle sobinud. Nendes kasutatav seerum jätab naha värskeks ja niisutatuks.

20190105_134203

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Erborian BB Shot Mask

Ma pole kindel, mis seerumit on selles maskis kasutatud, aga pärast maski eemaldamist on mu näonahk nähtavalt parem ja rõõsam. See on super, mida üks mask teha suudab. Pärast maski on näonahk ühtlasema tooniga, niisutatud, pehme ja ülimõnusa tundega. Tegemist on ühe minu lemmik maskiga.

20190105_134156

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s