Tühjaks saanud tooted, 2018 IV kvartal, 8/9

Uus aasta on käes ning praegu ongi hea aeg tõmmat joon alla aastale 2018. Selles postituses vaatame, mis tooted ma kasutasin lõpuni 2018 aasta viimaste kuude jooksul. Sekka on sattunud ka tooteid, mille kasutusaeg on lihtsalt ümber saanud ning aeg on nendega hüvasti jätta.

20190105_132850

The Body Shop Matte Lip Liquid, toonis Nairobi Camellia 034

Tegemist oli vedela huulepulga moodi tootega. See ei olnud nii kuivatav kui tavaliselt vedelad huulepulgad on, kuid tulemas jäi matt. Sel oli velvetine matt lõpptulemus, lõhnas nagu marjasegu ning püsis huultel hästi. Huulevärvil oli pehme koostis ning jäi huultele ühtlaselt.

20190105_134023

Kas ma soetakisn uuesti? Jah

BYS Liquid Liner & Kohl Pencil Duo

Tegemist oli silmalaineri ja -pliiatsi duoga. Ühes otsas oli viltotsaga lainer ja teises väljakeeratav silmapliiats. Mina kasutasin peamiselt silmalaineri poolt ning sellega jäin ma väga rahule. Lainer püsis peal hästi, oli kerge peale kanda ja toon oli pigmenteeritud. Silmapliiats oli samuti hea, kuid igapäevaselt ma üldiselt musta silmapliiatsit ei kasuta ning seega ei näe ma suurt põhjust seda alles hoida.

20190105_133939

Kas ma soetaksin uuesti? Kui oleks ainult lainerivõimalus, siis jah.  

Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Daily Serum

Tegemist on näoseerumiga, millel on koostises peen teadus ja tehnoloogia, mis niisutab nahka eriti hästi ja ei lase keskkonnal meile nii rusuvalt mõjuda. Mulle jätkus sellest pudelist 1.5 aastaks ning pärast kasutamise lõpetamist oli vahe tunda. Seerum niisutab ning annab nahale sära, mis omakorda parendab jumet. Mikrokortse oli vähem märgata ning jumestus istus nahal paremini. Kuigi hinnaklassi poolest on tegemist kallima tootega, siis tundes ise vahet enne ja pärast kasutamist, ei morjenda see mind. Seda enam, et seerumist jätkus mulle kauaks ning see tegi mul enesetunde paremaks.

20190105_133843

Kas ma soetaksin selle uuesti? Juba kasutuses

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s