Tühjaks saanud tooted, 2018 IV kvartal, 7/9

Uus aasta on käes ning praegu ongi hea aeg tõmmat joon alla aastale 2018. Selles postituses vaatame, mis tooted ma kasutasin lõpuni 2018 aasta viimaste kuude jooksul. Sekka on sattunud ka tooteid, mille kasutusaeg on lihtsalt ümber saanud ning aeg on nendega hüvasti jätta.

20190105_132850

Maybelline Express Nail Polish Remover

Maybelline Express küünelakieemaldaja on mul kodus hädavajalik tarbetoode. Kuna ma värvin küüsi korra või kaks nädalas, siis mul peab olema ka usaldusväärne küünelakieemaldaja. See võtab küünelaki maha kiiresti ja ilma liigse hõõrumiseta.

20190105_133453

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

It’s Skin Green Tea Watery Cream

Tegemist oli niisutava kreemiga, millel oli värskendav lõhn ja tegi oma tööd hästi. Kreem imendus kiiresti ja lõhnas mõnusalt. Mulle meeldib kui nahahooldustoodetel on hea lõhn, see teeb hommikused ja õhtused iluprotseduurid kordades meeldivamaks.

20190105_134038

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

The Body Shop Adriatic Peony Body Wash

The Body SHopi pojengilõhnaline dushigeel oli lihtsalt nii mõnus. Dushigeeli lõhn oligi nagu päris pojengide aed keset suve. Dushigeel vahutas hästi, niisutas nahka ja jättis selle meeldivalt lõhnavaks.

20190105_134105

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Erborian Cleansing Water

Erboriani mitsellaarvesi lubas eemalda meigi, puhastada nahk ning niisutada. Pudeli peal oli kirjas, et sobib kasutada ka silmadel ning eemaldab ka veekindla meigi. Näo ja veekindla huulepulga eemaldamisega sai see hästi hakkama, kuid araku minu silmadele see ei sobinud. Ma üleüldse kahtlustan, et mul on tundlikumad silmad kui teistel. Mul pani Erboriani mitsellaarvesi silmad ja silmalaud kipitama. Lõhn oli tootel mõnus ja naha jättis värskeks.

20190105_134046

Kas ma soetaksin uuesti? Ei

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s