Tühjaks saanud tooted, 2018 IV kvartal, 6/9

Uus aasta on käes ning praegu ongi hea aeg tõmmat joon alla aastale 2018. Selles postituses vaatame, mis tooted ma kasutasin lõpuni 2018 aasta viimaste kuude jooksul. Sekka on sattunud ka tooteid, mille kasutusaeg on lihtsalt ümber saanud ning aeg on nendega hüvasti jätta.

20190105_132850

Urban Decay Original Eyeshadow Primer Potion

Mul on nii-nii-nii kahju, et mulle see toode ei sobinud. Nii kui ma selle peale panin, hakkasid mu silmalaud kipitama. Alguses ma ignoreerisin seda, kuid kui ni juhtus ka viiendal korral, siis ma jätsin selle kõrvale. Isenesest tegi see oma tööd häst ja pikendas lauvärvi püsivust ning parandas pigmenteeritust.

20190105_133925

Kas ma soetaksn uuesti? Tahaksin uuesti proovida, et äkki sain ma lihtsalt kehvast partiist, aga tõenäoliselt mitte

Maybelline Color Sensational Lip Liner, toonis 50 Dusty Rose

Tegemist oli huulepliiatsiga, mis sai mul kiiresti otsa, sest lõpuks läks pliiats mul lihtsalt katki. Seega, viga on täiesti minupoolne. Toon oli ilus ja küllaltki universaalne, sobides peaaegu kõigi nude värvi huulepulkadega. Peale kandmine oli mugav, erilisi komplikatsioone ma ei mäleta, et oleks olnud. Võib-olla ma oleks soovinud, et koostis oleks veidi pehmem, kuid samas, siis see ei saaks sellisel pliiatsi kujul toimida.

20190105_134007

Kas ma soetaksin uuesti? Vist pigem mitte

Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection ripsmetušš

Mulle see ripsmetush meeldis! Tegi ripsmed pikemaks, eraldas, lisas volüümi, ei pudenenud ja koolutas hästi. Mida veel ühes ripsmetušist soovida võib? Lisaks sellele on pakend ka ülimalt kena. Mul on juba üksnes selle pärast kahju, et ripsmetušš otsa sai, sest pakend on ilus.

20190105_133952

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s