Tühjaks saanud tooted, 2018 IV kvartal, 5/9

Uus aasta on käes ning praegu ongi hea aeg tõmmat joon alla aastale 2018. Selles postituses vaatame, mis tooted ma kasutasin lõpuni 2018 aasta viimaste kuude jooksul. Sekka on sattunud ka tooteid, mille kasutusaeg on lihtsalt ümber saanud ning aeg on nendega hüvasti jätta.

20190105_132850

Pixi Glow Mud Cleanser

Tegemist oli näopuhastus muda baasil geeliga/kreemiga? Ei oskagi täpsemalt öelda. Tekstuur oli kui kreemil, aga puhastas nägu nagu geel. Jättis naha värskeks, kuid lõhn mulle ei meeldinud. Toode on iseenesest hea.

20190105_133827

Kas ma soetaksin uuesti? Ei

Pixi Rose Tonic ja Glow Tonic

Mõlemad toonikd on mõnusad ja värskendavad. Vahe on ainult selles, et Glow Tonicul on kerged nahka koorivad omadused. Kasutades ära mõlemad suured pudelid toonikuid, sain aru, et mulle meeldib Rose Tonic rohkem kui Glow Tonic. Rose Tonic on nahale kergem ja jätab minu naha paremaks. Pärast Rose Tonicut ma ei tunne, et peaksin tingimata kindlasti kreemi peale kandma, aga Glow Tonic tahab kindlasti veel midagi lisaks.

20190105_133301

Kas ma soetaksin uuesti? Rose Tonicu kohe kindlasti, Glow Tonicu vist pigem mitte

Maybelline Browdrama Pro Palette

Tegemis on kulmutoodete paletiga. Siin on kulmuvaha, kulmupuuder ja highlighter. Ma vist ostsin selle üle kolme aasta tagasi. Uute toodetega jäi see mul seisma, kuid nagu näha on, kasutasin ma seda jõudsalt. Isegi kulmupuudri toosi põhi on paletis näha. Aeg on lihtsalt sealmaal,  tuleb tootest loobuda. Palett iseeneses oli hea, kerge kasutada ning mõnusalt kompaktne.

20190105_134057

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

L’oreal Paradise Extatic Waterproof

See ripsmetush on üks mu kõige lemmikumaid, mida ma kasutanud olen. See tegi mu ripsmed nii ilusaks, koolutatuks ning pikaks. Koostis oli kreemjas ja jäi kergelt peale, püsis terve päeva ja ei läinud laiali. Ainus jama oli see, et ripsmetušš kuivas umbes 2 kuuga ära.

20190105_133757

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s