Tühjaks saanud tooted, 2018 IV kvartal, 3/9

Uus aasta on käes ning praegu ongi hea aeg tõmmat joon alla aastale 2018. Selles postituses vaatame, mis tooted ma kasutasin lõpuni 2018 aasta viimaste kuude jooksul. Sekka on sattunud ka tooteid, mille kasutusaeg on lihtsalt ümber saanud ning aeg on nendega hüvasti jätta.

20190105_132850

The Body Shop Camomile Veekindla meigi eemaldaja

Taaskord on tegemist tootega, mida võib igas minu “tühjade toodete” postitustes leida. The Body Shopi meigieemaldaja on minu Holy Grail, igavene lemmiktoode, milleta mina ei saaks hakkama. See võtab ära igasuguse meigi, ka kõige veekindlama, ning jätab naha mõnusalt niisutatuks. Super toode!

20190105_133346

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Erborian BB Creme

Erboriani BB kreem on seni parim BB kreem, mida ma kasutanud olen. See pisike tuubike on vist mul juba kolmas? Hinna poolest on ta pigem kallimate hulgas, kuid kvaliteet on samuti parem. Mulle meeldib, et see on niisuta ning teeb naha silmnähtavalt paremaks, ühtlustab nahatooni ning jätab siidise mati välimuse. Pisikesest tuubist jätkus mulle päris kauaks.

20190105_133805

Kas ma soetaksin uuesti? Jah  

Dove Go Fresh antiperspirant

See toimib- hoiab kuiva ja lõhnavabana. Mida ma veel peaksin soovima? Lisaks sellele, ei tekita see ärritust kui värskelt raseeritud nahale peale kanda.

20190105_133415

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

L’Oreal True Match peitekreemid

Mulle meeldisid need peitekreemid. Tooted saabusid minuni pr pakikeses ning ma rõõmuga kasutasin neid mõlemat. Kõige tihedam kasutamine jäi suvekuudesse, kus tugevat jumestust ei soovi, kuid veidi katmist oleks vaja. Selleks sobisid need kaks kõige paremini.

20190105_133726

Kas ma soetaksin? Jah

Melvita Pulp De Rose kreem

Tegemist on näokreemiga, mis on sobilik kasutada nii päeval kui öösel. Kreem oli meeldiva roosilõhnaga ning niisutas nahka hästi. Mis mulle veel eriti meeldis, oli see, et kreem oli pumbaga tuubis. See hoidis kreemi omas keskkonnas, välismõjudele suletuna.

20190105_133747

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s