Tühjaks saanud tooted, 2018 IV kvartal, 2/9

Uus aasta on käes ning praegu ongi hea aeg tõmmat joon alla aastale 2018. Selles postituses vaatame, mis tooted ma kasutasin lõpuni 2018 aasta viimaste kuude jooksul. Sekka on sattunud ka tooteid, mille kasutusaeg on lihtsalt ümber saanud ning aeg on nendega hüvasti jätta.

20190105_132850

Marc Anthony Grow Long Shampoon

Tavaliselt kipub naistel esimesena otsa saama palsam. Mul sai sel korral esimesena otsa shampoon. Seda pole ammu juhtunud, sest muidu mul saavad nii shampoon kui ka palsam ikka korraga osta.

20190105_133438

Ma olen Marc Anthony Grow Long sarjast päris palju oma blogis kirjutanud. Seega ei näe ma mõtet ennast uuesti kordama hakata Kui on rohkemat huvi, siis kõik on otsinguga leitav.. Mulle see shampoon meeldib ning uus pudel on juba ammu kastuses.  

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

The Balm Mary-Lou Manizer särapuuder

Mary-Lou oli mu esimene särapuuder üldse. Enne seda polnud ma kordagi särapuudrit kasutanud. Paki peal on kirjas, et kasutusaeg on 12 kuud. Ma kasutasin selle lõpuni kolme aastaga. Kusjuures mul väga jäid üksikud päevad vahele, kus ma seda ei oleks kasutanud.

Sellel on hele shampanja toon ning nahal jääb see üliilus. Mary-Lou on kindlasti üks mu suurimaid lemmikuid särapuudrite osas.

Kas ma soetaksin uuesti? Juba olemas ja kasutuses

20190105_133528

The Balm Nude’tude lauvärvipalett

Kui ma alguses selle soetasin kolm aastat tagasi, siis ma kasutasin seda väga palju. Mul oli tol ajal vähe jumestustooteid ning seega, kui meigiks läks, siis Nudetude oli kasutuses. Pärast seda, mõne aja pärast ostsin ma Urban Decay Smoky paleti ning Nudetude jäi kuidagi kõrvale. Aeg-ajalt ma küll võtsin ta välja ning kasutasin jumestuses, kuid mitte enam nii tihti. Vaatamata sellele oli tegemist väga hea paletiga. Lauvärvid püsisid hästi, oli kerge hajutada, lauvärvid olid pehmema tekstuuriga ning pigment super. Paraku aeg on teinud oma töö ning kolm aastat ongi juba pikk aeg lauvärvi jaoks. Seda enam, et tegelikult selle säilivusaeg on vaid 12 kuud.  

20190105_133629

Kas ma soetaksin uuesti? Vist mitte, sest selline värvikombinatsioon ei kõneta mind enam eriti.

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s