Jõuluootus koos The Body Shop Advendikalendriga, 22 detsember

Selle aasta esimene jõulukink tuli mulle The Body Shopi poolt. Nimelt, oktoobris sai minust õnnelik advendikalendri omanik. Viimasel kolmel aastal (vähemalt) on The Body Shopil valikus olnud kolm erinevat advendikalendrit. Eesti turul on saadaval sel aastal kõik kolm erinevat kalendrit /Maagiline, Deluxe ja Preemium) ja minul, koostöös The Body Shop’iga, on üks neist valikuist. Nii nagu advendikalendriga ikka, üks päev võrdub ühe akna avamise ja toreda üllatusega. Selles postituses vaatamegi, mida mulle The Body Shopi päkapikud toonud on.

20181104_122046

Jõuluootus on eriline aeg ning The Body Shop on andnud igaks päevaks väikese idee, mis aitab maailma huvitavamaks ja paremaks muuta. Need on kirjas karbikeste küljel nii inglise kui ka prantsuse keeles. Hea viis, kuidas arendada kahte keelt korraga!

20181104_132501

“Just add rainwater – make a pond for the bugs, birds and bees out of an old washing up bowl” – 22 karbike soovitab meil teha väike tiigike linnukestele, putukatele ja mesilastele. Tuleb võtta üks pesukauss, lisada vihmavett ning valmis see ongi.

20181104_132526

Pakikesest tuleb välja Morninga kehajogurt. Kehajogurteid on hästi mõnus kasutada just pärast dushi, kui nahk on veel niiske. Niiskel nahal jogurt imendub kiiresti ning nahk jääb pehme ning mõnusalõhnaline. See ei jäta kleepuvat tunnet ning seetõttu on väga hea kaaslane trenniklubisse minekul kaasa võtta. Pärast trenni, sauna ja dushi, saab kehajogurti peale kanda ning minut pärast seda juba teksad jalga tõmmata.

 

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s