Jõuluootus koos The Body Shop Advendikalendriga, 19 detsember

Selle aasta esimene jõulukink tuli mulle The Body Shopi poolt. Nimelt, oktoobris sai minust õnnelik advendikalendri omanik. Viimasel kolmel aastal (vähemalt) on The Body Shopil valikus olnud kolm erinevat advendikalendrit. Eesti turul on saadaval sel aastal kõik kolm erinevat kalendrit /Maagiline, Deluxe ja Preemium) ja minul, koostöös The Body Shop’iga, on üks neist valikuist. Nii nagu advendikalendriga ikka, üks päev võrdub ühe akna avamise ja toreda üllatusega. Selles postituses vaatamegi, mida mulle The Body Shopi päkapikud toonud on.

20181104_122046

Jõuluootus on eriline aeg ning The Body Shop on andnud igaks päevaks väikese idee, mis aitab maailma huvitavamaks ja paremaks muuta. Need on kirjas karbikeste küljel nii inglise kui ka prantsuse keeles. Hea viis, kuidas arendada kahte keelt korraga!

20181104_131851

“Get your hands dirty – feeling mud, leaves and trees helps connect us with the nature” – tee oma käed mullaseks. Mulla, lehtede ja puude tunnetamine läbi füüsilise puudutuse aitab meil taasluua kontakti loodusega.

20181104_131801

Pakist tuleb välja Drops Of Youth Youth Cream. Tegemist on päevakreemiga, mis niisutab mõnusalt ja lõhnab ülihästi. Kreemil on hästi pehme ja õhuline tekstuur. Koostiselt on Youth Cream niisutav, toitev. Kreemis on kolme taastuvate omadustega taime tüvirakud- “Eedelveiss on tuntud suurepäraste kaitsvate, rand-ogaputk tugevalt pinguldavate ja randköömen erakordsete uuendamisomaduste poolest.” Ma olen paar purki eelnevalt ära kasutanud ning nüüd on mul taas võimalus.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s