Jõuluootus koos The Body Shop Advendikalendriga, 14 detsember

Selle aasta esimene jõulukink tuli mulle The Body Shopi poolt. Nimelt, oktoobris sai minust õnnelik advendikalendri omanik. Viimasel kolmel aastal (vähemalt) on The Body Shopil valikus olnud kolm erinevat advendikalendrit. Eesti turul on saadaval sel aastal kõik kolm erinevat kalendrit /Maagiline, Deluxe ja Preemium) ja minul, koostöös The Body Shop’iga, on üks neist valikuist. Nii nagu advendikalendriga ikka, üks päev võrdub ühe akna avamise ja toreda üllatusega. Selles postituses vaatamegi, mida mulle The Body Shopi päkapikud toonud on.

20181104_122046

20181104_12214920181104_12212420181104_122135

Jõuluootus on eriline aeg ning The Body Shop on andnud igaks päevaks väikese idee, mis aitab maailma huvitavamaks ja paremaks muuta. Need on kirjas karbikeste küljel nii inglise kui ka prantsuse keeles. Hea viis, kuidas arendada kahte keelt korraga!

20181104_130815

“Love nature- pick up litter on a walk in your favourite wild spot” – ehk siis, kui sa jalutad metsas, siis palun võta kaasa ka prügi, mis on teiste poolt sinna jäetud. Hoiame koos loodust puhtana!

20181104_130833

Pakikesest tuleb välja Spa of the World™ Jaapani kameeliakreem. Kehakreem sisaldab kameeliakreemi õli, mis teeb toote eriti niisutavaks ja toitvaks. Pärast pealekandmist on nahk siidine ja sile ning loomulikult ka mõnusalt lõhnav. Muide, kui sa ei teadnud – See toode on võitnud Iluteemant 2016 auhinna “Parim kvaliteetkosmeetikatoode”.

Kas sa oled Jaapani kameeliakreemi juba kasutanud?

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

One thought on “Jõuluootus koos The Body Shop Advendikalendriga, 14 detsember

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s