L’Oreal Paris Unlimited Mascara

Mõni aeg tagasi saatis L’Oreal mulle paki kõige uuemate toodetega. Nende seast leidsin ka uue Unlimited Mascara, millel on omapärane käepide. Kui soovid teada saada, mis selles omapärast on, jätka lugemist.

20180820_130252

L’Oreal Paris Unlimited Mascara on omapärane käepideme poolest. Kui teistel ripsmetushidel on tavaline käepide, et teed korgi lahti ja kasutad toodet, siis siin on uued võimalused. Nimelt on ripsmetushi korgil nurga alla painduv otsik, mis teeb pealekandmise kergemaks. Kui hoida käepidet nurga alla, siis on palju kergem värvida ripsmeid, mis jäävad silma sisenurga poole. Manööverdamine on ripsmetushi harjaga mugavam ning näo kokkumäkerdamise oht väiksem.

20180820_130511

Samuti on omapärane ripsmetushi pudelike. Kui üldiselt on ripsmetushid suhteliselt klassikalises silinderjas pudelikeses, siis sellel on pigem võlujoogikujuline anum. Teate ju küll neid alt laiemaid ja ülalt kitsamaid katseklaase, kus võlurid ja nõiad hoiavad oma imejooke? See ripsmetush ei ole küll imejook, aga imeline ta on.

20180820_130349

Ripsmetush on tumedat musta tooni. Harjake on lihtsalt super. See annab mulle pikad eraldatud nukuripsmed, mida on ka hea vaadata. Ripsmed ei jää tükki, vaid avaravad silma ning raamivad hingepeegleid kaunilt. Ripsmetush püsib peal terve päeva, see tähendab, et kui sa vahepeal silmi ei hõõru, siis ripsmed on sama kaunid ka kell kümme õhtul.

20180820_130451

Kas sa oled Unlimited ripsmetushi juba proovinud? Millised on sinu muljed?

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s