Tühjaks kasutatud tooted 6/6, It´s Skin eri

Ma olen taaskord tühjaks kasutanud paraja koguse tooteid, et teha neist postitus. Siin hulgas on ka tooteid, mis on jäänud mul ühel või teisel põhjusel riiulile seisma ning nende säilivusaeg on läbi.  Ma räägin toodetest, mis on olnud aastaid mu lemmikud ning ka neist, mis olid toredad, aga uuesti ma neid ei soetaks.

20180923_134915

It’s Skin The Fresh Tea Tree mask sheet

Tegemist oli tasakaalustava teepuumaskiga, mis ühtlasi ka leevendas nahaärritusi. Teepuu oma omadustelt vähendab lööbeid, paistetusi, sügelusi, ning reguleerib rasueritust. Seetõttu sobib see eriti hästi akne korral. Mask jättis naha värskeks ja niisutatuks.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

It’s Skin The Fresh Blueberry mask sheet

Tegemist oli niisutava ja elujõudu andva maskiga, millele oli lisatud mustikaekstrakti. See tasakaalustas naha veesisaldust, samal ajal seda niisutades ja muutes naha säravamaks. Mask lubas ka nahka helendada, kuid ma seda oma nahal eriti ei märganud. Võibolla sellepärast, et ma olen juba naturaalselt kahvatu nii või teisiti.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180923_142225

It’s Skin The Fresh Rose mask sheet

Tegemist on minu lemmik kangasmaskiga The Fresh sarjast. Roosi mask lõhnab lihtsalt nii mõnusalt ja see niisutab ning jätab nahale värske tunde. Paki peal on kirjas, et sobib kuivale ja ketendavale nahale. Mul on kombineeritud nahatüüp, aga mulle sobib see roosimask ideaalselt.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

It’s Skin Aloe Relaxing Mask

Tegemist oli näonahka rahustava maskiga, mis sisaldas aaloe ekstrakti. Kuna aaloe on oma omadustelt juba nahka rahustava toimega, mis leevandab ärritusi, siis maskina oli see igati super. See niisutas, kuid ei muutnud nägu rasuseks.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180923_142112

It’s Skin Green Tea Watery Mask Sheet

Tegemist oli niisutava ja värskendava maskiga. Roheline tee sobib leevendamaks ärritunud nahka, samal ajal niisutades ja värskust lisades. Rohelise tee mask sobib ka akne korral. Mask muutis naha pehmeks.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

It’s Skin Collagen Nutrion Mask Sheet

Tegemist oli Kollageeni sisaldava kangasmaskiga, mis pinguldas nahka. See silus, andis sära ja muutis mu naha pehmemaks.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

It’s Skin Collagen Eye Mask Sheet

Tegemist oli silmamaskidega, mis olid rikastatud mere kollageeniga. See tegi mu silmaalused pehmeks ja niisutas neid. Mask jättis nahale värske tunde.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180930_165924

Ma loodan, et teile meeldis antud postitus. Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

2 thoughts on “Tühjaks kasutatud tooted 6/6, It´s Skin eri

  1. Asjalik blogi, pole sugugi tooteid ainult kiidetud! Kõiki siinseid It’s Skini maske pole ma proovinud, aga mõnda olen ja tõesti on head. Silmamask on mul täielik lemmik 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s