Tühjaks kasutatud tooted 4/6

Ma olen taaskord tühjaks kasutanud paraja koguse tooteid, et teha neist postitus. Siin hulgas on ka tooteid, mis on jäänud mul ühel või teisel põhjusel riiulile seisma ning nende säilivusaeg on läbi.  Ma räägin toodetest, mis on olnud aastaid mu lemmikud ning ka neist, mis olid toredad, aga uuesti ma neid ei soetaks.

20180923_134915

Holika Holika Lip and Eye Multi Base

Eesti keeles oleks see aluskreem/primer huultele või silmalaugudele. Hetkel on see juba nii vana, et ma ei riskiks seda enam kasutada. Need paar nädalat, kui ma seda kasutasin, oli toode minu jaoks pettumus. See ei pikendanud püsivust ega ka parandanud lauvärvi kvaliteeti. Võib-olla ma tõesti tegin midagi valesti, aga minu jaoks see toode ennast ei tõestanud.

Kas ma soetaksin selle uuesti? Ei

20180930_170143

Cover Fix Illuminating Setting Spray

Ma ütlen kohe ära, et ma ei ole kindel, kas seda Eestist kuskilt saab. Antud kinnitussprei tõin ma endale USAst. Mingis mõttes on kahju, et seda Eestist (tõenäoliselt) ei saa, sest mulle meeldis see. Cover Fix kinnitussprei lõhnas hästi, lukustas meigi terveks päevaks ning andis terve sära või siis pregnancy glow nagu mulle seda meeldib nimetada.

Kas ma soetaksins elle uuesti? Jah

20180923_144839

Wet’n’Wild Photofocus Primer Water Spray

See tahtis olla primer, aga ma kasutasin seda kui kinnitusspreid. Mul oli kogu aeg plaanis proovida seda ka kui primerit, aga mul läks see iga kord meelest ära kuni see lõpuks otsa sai. Seega, räägin ma sellest kui kinnitusspreist. Minu jaoks ei olnud selle lõhn just kõige meeldivam, kuid samas polnud see otseselt ebameeldiv. Ma ootasin lihtsalt veidi värskemat lõhna. Samuti oli minu jaoks kerge pettumus pihusti. See kippus ummistuma ning ei pihustanud toodet ühtlaselt. Jättes kõrvale eelpool mainitud pisiasjad, siis tööd tegi see hästi. Photofocus sprei kinnitas meigi suurepäraselt ning hoidis puuder- ning kreemtooted näol paigal kuni õhtuni. Lisaks sellele nägi pudel mu peeglilaual ka hea välja.

Kas ma soetaksin uuesti? Ei 

Marc Anthony Hydrating Coconut Oil & Shea Butter

Peene nime taga peitub Marc Anthony kookose juukseõli. Mulle meeldivad Marc Anhony juuksehooldustooted. Marc Anthony shampoonid, palsamid, maskid on kui nektar mu juustele. Sellest nimest on saanud minu jaoks kvaliteedimärk. Nii nagu ma arvasin, ei pidanud ma ka sel korral pettuma. Kookose juukseõli ei olnud küll sama konsistensiga nagu argaania õli, kuid sellegi poolest ei jäänud see mitte millegi muuga alla. Kookose ja shea või juukseõli niisutas ning tegi mu juukseotsad läikivamaks. See samuti parandas kammitavust ning üldist juuste heaolu.

Kas ma soetaksin selle uuesti? Jah

20180923_145109

Sephora Rose Cleansing Wipes

Ehk siis tegemist on Sephora niiskete meigieemaldussalvrätikutega.  Need lõhnasid kui värske roosipõld pärast vihma ning olid nahale pehme kui memme pai. Sephora salvrätid eemaldasid meigi väga hästi. Tegelikult nii või teisiti, kui ma olen kodus, ma pesen näo teise tootega veel üle. Reisil ei ole mul alati seda võimalust ning sel puhul tulevadki appi niisked salvrätid. Päris veekindlat ripsmetushi need ei eemaldanud, aga tavalise ripsmekaga said need hästi hakkama.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180923_144711

Ma loodan, et teile meeldis antud postitus. Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s