BYS Unicorn lauvärvipalett

Mõni aega tagasi ma sain rikkaliku PR pakikese BYS Cosmetics Eestilt. See sisaldas endas uusimaid lauvärvipalette. Selles postituses vaatame BYS Unicorn lauvärvipaletti.

20180704_183359


Alustame disainist. Unicorn paletil on väga kaunis pakend. Palett on vikerkaarevärvilistes toonides. Paleti peal olevad tähed (Unicorn) on reljeefsed ning üldpinnast veidi kõrgemal.
Lauvärvid on pigmenteeritud ja kauapüsivad. Koos aluskreemiga nad püsivad peal terve päeva ja isegi õhtul näevad head välja. Ma ei ole märganud ka lauvärvi kogunemist pisikortsukestesse, mis on igal inimesel liikuvail lauguel. Ilma aluskreemita ei püsi nad peal küll ideaalselt terve päeva, aga ikkagi mitu tundi. Üldiselt juhtub väga harva, kui ma ei kanna aluskreemi lauvärvide alla. Isegi kallimad (või väga kallid) lauvärvid valmistavad pettumuse ilma aluskreemita. Seega selles valguses ei peaks isegi välja tooma erinevused aluskreemiga vs aluskreemita.

20180704_182331
Lauvärve oli käe peal kerge testida. Sõrmele jäi lauvärv kergelt ning pealekandmine oli ühtlane. Pildi peal ongi näha lauvärvide teste kahekordse sõrme tõmbega. Ma ei kasutanud käel enne testimist aluskreemi. Nagu näha, isegi ilma aluskreemita on toonid pigmenteeritud, erksad ja ühtlased.
Koostis on BYS lauvärvidel kergelt kreemjas. Neid on kerge hajutada ja üleüldiselt on hea kasutada. Pealekandmise ajal need veidi pudisevad, aga see ei ole mitte midagi hullu. Minu jaoks see ei mängi üldse rolli, sest lauvärvid ise on head.

20180704_183055
Kuna mõned lauvärvid on kergelt metalse kumaga, saab kõige parema tulemuse neid peale kandes sõrme või niiske pintsliga. Niiskus teeb toonid silmadel erksamaks ning see püsib sama ergas terve päeva. Väga tihti on olnud päevi kui ma õhtul vaatan peeglisse ja tunnen, kuidas ma ei taha meiki maha pesta. Põhjus? See näeb endiselt suurepärane välja.
Ainuke asi, mis mul selle paletti juures ei meeldi on pakendi kvaliteet. Peegel on ilus ja lai, kuid kõver. Kui pole korralikku peeglit käepärast võtta, siis see on kasutatav, kuid kohe kindlasti ei ole see esimene valik.
Kokkuvõtvalt võin öelda, et tegemist on väga hea lauvärvipaletiga, milles on ilusad toonid. Lauvärvid püsivad peal kogu päeva ning neid on kerge kasutada. Kui sa suudad mööda vaadata võimalikust kehva kvaliteediga peeglist, siis ma soovitan kindlasti BYS Unicorn lauvärvi paleti järele proovida.

20180704_182331
Kas sa oled varem BYS lauvärve proovinud? Kuidas nad sulle meeldivad? Jäta oma vastus kommentaaridesse!
Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.
Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile. Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.
Tänan lugemast,
Adryana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s