Tühjaks saanud tooted 4/4

Täna vaatame üle tooted, mis mul on viimase kuu jooksul tühjaks saanud. Viimase kuu all ma pean silmas juunit ja poolt juulit, sest juuni postitusega jäin hiljaks ja tegelikult ei ole suurt vahet, millal tühjade potsikute postitus ilmub. Toodete omadused ei ole ju kuu nimest sõltuvad. Seega, ilma pikema jututa, hakkame peale.

Postitus on jagatud neljaks osaks. See on neljas osa.

20180711_211119

Garnier Pure Charcoal Black Tissue Mask Purifying & Hydrating

Tegemist oli Garnieri söekangasmaskiga, mida oli rikastatud söe, musta merevetika ekstrakti ja hüaluroonhappega. Mask oli musta värvi ja lõhnas värskelt. Nahal oli see mõnusalt niiske. Mask lubas puhastada ja niisutada. Ma ei tea, kui palju see mu nahka puhastas, aga see niisutas küll mõnusalt.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180711_211415

Erborian BB Shot Mask

Tegemist on minu kõige lemmikuma kangasmaskiga. Erinevalt teistest kangasmaskidest, mis tunduvad olevat niisutatud toonikutüüpi vedelikuga, siis see kangasmask oli niisutatud seerumkreemiga. Selle maski pealhoidmine oli kui pehme pai nahal. Mask niisutas, muutis nahatooni ühtlasemaks, pehmendas nahka ja andis sellele sära. See on ideaalne mask siis, kui soovid lõõgastuda või just hommikul, et valmistada nahk ette pikaks päevaks. Nii või teisiti, on see super kangasmask ja ma soovitan seda kõigile.

Kas ma soetaksin uuesti? 100% jah

20180711_211336

It’s Skin Rose mask

It’s Skin kangasmaskid on samuti ühed, mille järele ma haaran, kui soovin maskitada. Neil on palju erinevaid maske, kuid sel kuul kasutasin ma ära roosimaski. Roosimask on üks mu enim eelistatumaid It’s Skin maskide seast. See lõhnab hästi ja on mõnusa rahustava ja niisutava toimega.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Holika Holika Sidruni kangasmask

Tegemist oli sidrunilõhnalise kangasmaskiga, mis niisutas nahka. Minule see erilist muljet ei jätnud. See ei olnud halb, aga see ei olnud ka midagi ülimat. Hea mask, aga uuesti ma seda ei soetaks.

Kas ma soetaksin uuesti? Ei

20180711_211244

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Whitening Seal

Pika nime taga peitub hülgepildiga valgendav kangasmask näole. Mulle see mask meeldib just valgendava efekti pärast. Kuna ma väldin päikest, aga mõnikord see saab ikka mu kätte, siis see mask aitab päevitust hiljem veidi vähendada. Suurt vahet enne ja pärast ei ole, kuid midagigi siiski. Kangasmask niisutab ja veidike jätab naha tundlikumaks kui teised maskid.  

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Mitomo silmaümbruse kortsude vastane mask kulla ja mesilasmürgiga

Tegemist oli kahe maski viiluga, mida tuli peal hoida 20 minutit. Kuna ma tegin seda maski ainult ühe korra, siis ma ei usu, et efekti näha oleks olnud. Iseenesest oli mõnus mask, mis jahutas ja niisutas silmaalust piirkonda hästi. Mulle üleüldse meeldivad näo- ja silmaümbruse maskid.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s