Tühjaks saanud tooted 3/4

Täna vaatame üle tooted, mis mul on viimase kuu jooksul tühjaks saanud. Viimase kuu all ma pean silmas juunit ja poolt juulit, sest juuni postitusega jäin hiljaks ja tegelikult ei ole suurt vahet, millal tühjade potsikute postitus ilmub. Toodete omadused ei ole ju kuu nimest sõltuvad. Seega, ilma pikema jututa, hakkame peale.

Postitus on jagatud neljaks osaks. See on kolmas osa.

20180711_211119

Maybelline Express küünelaki eemaldaja

Kui sa oled vähegi kursis mu Instagrami kontoga, siis vist tead, et mul on üldiselt alati küüned värvitud. Selleks, et küünelakki maha saada, on mul vaja korralikku küünelaki eemaldajat. Kõige parem ja taskukohasem on minu jaoks Maybelline oma. See sulatab küünelaki lahti kiirelt ja ei haise kohutavalt nagu enamus teisi odavamaid küünelaki eemaldajaid. Mulle see sobib ideaalselt, sest mul kulub seda päris palju.

Kas ma soetaksin uuesti? 100% jah

20180711_211513

Dove Invisibledry Clean Touch Anti-Perspirant

See hoidis ilusti kontrolli all higistamise ja ebameeldiva lõhna ning seda terve päeva jooksul.  Anti-Perspirant kuivas nahal kiirelt ja üldiselt ei jätnud jälgi riietele. Lisaks oli minu jaoks suur pluss see, et Dove Invisibledry Clean Touch ei kipitanud nahal, kui ma kandsin seda peale kohe pärast raseerimist. Ma tean, et see ei ole võibolla kõige soovitatum tegevus, aga elu alati ei oota.

Kas ma soetaksin uuesti? 100% jah

20180711_212039

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor toonis 630 HD Seduction

Tegemist oli ning tegelikult ka on, minu lemmik huuletootega Revlonilt. See oli täpselt õiget nude tooni, sobis iga jumestusega ja käis minuga kaasas viimased kolm aastat. Jah, ma tean, et liiga kaua, aga ma lihtsalt ei suutnud seda ära visata. Praegu hakkas selle koostis muutuma ning mul polnud enam valikut. Ma soetasin selle ühelt oma reisilt kui Revlon polnud veel tagasi Eesti turule tulnud. Huultel jäi see sametine ja püsis päris hästi. Pärast sööki oli küll vaja värvi värskendada, aga kui ei saanud, siis polnud ka hullu. Huultelt kulus see maha ühtlaselt.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180711_211943

Nivea Essential Care huulepulk

Tegemist oli tavalise hügieenilise huulepulgaga, mis täitis oma ülesannet hästi. See niisutas, hoidis niisutatuna ja püsis huultel hästi.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180711_212001

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s