Tühjaks saanud tooted 2/4

Täna vaatame üle tooted, mis mul on viimase kuu jooksul tühjaks saanud. Viimase kuu all ma pean silmas juunit ja poolt juulit, sest juuni postitusega jäin hiljaks ja tegelikult ei ole suurt vahet, millal tühjade potsikute postitus ilmub. Toodete omadused ei ole ju kuu nimest sõltuvad. Seega, ilma pikema jututa, hakkame peale.

Postitus on jagatud neljaks osaks. See on teine osa.

20180711_211119

L’Oreal Boost & Gloss Volume juukselakk

Tegemist oli juukselakiga, mida jätkus mul päris pikaks ajaks. See fikseeris soengu terveks päevaks, ilma, et oleks juukseid “krõbedaks” teinud. Juuksed olid puudutuse all küll fikseeritud, aga puudus see kleepuv krõbe tunne. Juukselakil oli ka meeldiv lõhn.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180711_211808

The Body Shop Himaalaja söe puhastav ja uuendav mask

See oli vist mul kolmas purk Himaalaja söe puhastavat ja uuendavat maski. Sellest võib järeldada, et see meeldib mulle. Maskil oli mõnus värske lõhn, see jättis naha pehmeks ja puhastatuks. Antud maskist kirjutasin ma pikemalt siin

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180711_211822

The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover

…ehk siis eesti keeles veekindel silmameigi eemaldaja. Tegemist on taaskord tootega, mille suhtes ma ei ole kindel, mitu pudelit ma ära kasutanud olen. Ühest pudelist jätkub mulle keskmiselt kaheks kuuks. See eemaldas ka kõige tugevama meigi ja jättis naha niisutatuks. Mis mulle selle juures kõige suuremaks plussiks oli, oli see, et see ei pannud mu silmi kipitama. The Body Shop silmameigi eemaldaja eemaldas jumestuse õrnalt, ilma nahka kahjustamata. Igal juhul soovitan! Ma pole paremat meigieemaldajat leidnud!

Kas ma soetaksin uuesti? 100% jah

20180711_211443

The Body Shop Merevetika näovesi

Merevetika näovesi on üks neist toodetest, mille peale võib alati kindel olla. Ma olen ikka päris mitu pudelik ära kasutanud ja tean, et see sobib mulle. Merevetika näovesi toniseeris nahka ja jättis selle mõnusalt värskeks.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

20180711_211739

The Body Shop Teepuuõli

Need pisikesed pudelikesed on mul alati riiulil olemas, sest teepuuõli on ju universaalne. Sul on kuskil tülikas vistrik? Teepuuõli aitab. Sääsk hammustas ja nüüd sügeleb? Taas kord, teepuuõli aitab. Lisaks on see ka antiseptilise toimega, seega suvel kulub seda piisavalt.

Kas ma soetaksin uuesti? 100% jah

20180711_211612

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s