BYS Cosmetics Peach 2 palett

BYS Cosmetics on kosmeetikabränd, mis pakub eelarvesõbralikke ja julmusevabu (cruelty free) kosmeetikatooteid. Eestis leiate BYS letid nii Tallinna kui ka Tartu Kaubamajast. Mõned nädalad tagasi soetasin ma endale Peach 2 paleti. Ma olen seda juba mõnda aega kasutanud ning täna räägimegi sellest lähemalt.

peach2


Peach 2 palett ei olnud mul esimene BYS Cosmetics palettidest. Minu esmane kokkupuude antud brändiga oli siis, kui ma sain endale Nude Exposed lauvärvipaleti. Lauvärvide kvaliteet oli sellel super ja ma teadsin, et ka teised BYS paletid leiavad koha minu meigilaual.
Alustame disainist ja erinevustest, mis võrreldes eelnevate (ja ka järgnevate) lauvärvipalettidega on silmnähtavad.
Peach 2 paletil on natukene teistsugune disain kui teistel BYS palettidel. Kui teistel palettidel on piklikud kõrvuti asuvad lauvärvitoosikesed, siis sellel on pigem laiemad ristkülikukujulised toosikesed. Samuti puuduvad Peach 2 paletil toonide nimed. Kui muidu teistes paletides on tooni nimi kohe lauvärvi toosikese all kirjas, siis siin puuduvad need täiesti. Isegi pakendi tagaküljel pole kirjas ühtegi tooni nime. Iseenesest see absoluutselt ei määra lauvärvipaleti kvaliteeti, aga mulle meeldiks ikkagi teada, mis nimelist lauvärvi tooni ma kasutan. See on selline pisiasi, mis tõenäoliselt läheb korda vähestele ning lõppkokkuvõttes, ei mõjuta midagi.

IMG_20180622_220454_144
Peach 2 on soojades punastes, roosades, oranzikates ja pruunides toonides lauvärvipalett. Sekka on lisatud ka neutraalne baasvärv, mida saab kasutada primeri/auskreemi peal, et luua ühtlane põhi teistele toonidele. Lisaks on paletis ka üks virskikukarva, kuid siiski kuldne toon, mis on ideaalne särapuudri asendaja (kui vaja) või silma sisenurka valguse toomiseks.
Ülemine rida paletil on kokku pandud säravate, valgustpeegeldav metalsete toonidega. Valgustpeegeldava all ma pean silmas, et kui otse vaadata, siis särab vastu, kuid teise nurga all sära puudub ning toon tuleb esile. Loodan, et suutsin oma mõtte on lahti seletada..
Alumine rida paletil koosneb mattidest toonidest. Iga matt toon on justkui sõsaraks ülemisele toonile. Nad sobivad omavahel hästi kokku ja annavad aimu, kuidas võiks toone kombineerida.
Peach 2 lauvärvid, nii nagu ka seni kõik teised BYS lauvärvid, on väga hea pigmendiga ja kauapüsivad. Koos aluskreemiga nad püsivad peal terve päeva ja isegi õhtul näevad head välja. Ma ei ole märganud ka lauvärvi kogunemist pisikortsukestesse, mis on igal inimesel liikuvail lauguel. Ilma aluskreemita ei püsi nad peal küll ideaalselt terve päeva, aga ikkagi mitu tundi. Üldiselt juhtub väga harva, kui ma ei kanna aluskreemi lauvärvide alla. Isegi kallimad (või väga kallid) lauvärvid valmistavad pettumuse ilma aluskreemita. Seega selles valguses ei peaks isegi välja tooma erinevused aluskreemiga vs aluskreemita.

20180717_213808
Koostis on BYS lauvärvidel kergelt kreemjas. Neid on kerge hajutada ja üleüldiselt on hea kasutada. Pealekandmise ajal need veidi pudisevad, aga see ei ole mitte midagi hullu. Minu jaoks see ei mängi üldse rolli, sest lauvärvid ise on head.
Ainus asi, mille kallal saab veidi nurised on peegli kvaliteet. Peegel on ilus ja lai, kuid kergelt kõver. Kui pole korralikku peeglit käepärast võtta, siis see on kasutatav, kuid kohe kindlasti ei ole see esimene valik. See mõjutab neid, kellele meeldib kasutada meigi tegemisel lauvärvipalettides olevaid peegleid.
Kokkuvõtvalt võin öelda, et tegemist on väga hea lauvärvipaletiga, milles on ilusad toonid. Lauvärvid püsivad peal kogu päeva ning neid on kerge kasutada. Paleti hind jääb orienteeruvalt 8-12 euro vahele, oleneb, kas saad paleti sooduskampaania ajal soetada või ei. Igal juhul soovitan proovida, sest paremaid lauvärve taskukohase hinnaga sa lihtsalt ei saa.
Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.
Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile. Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.
Tänan lugemast,
Adryana

2 thoughts on “BYS Cosmetics Peach 2 palett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s