Lemmikud jumestustooted

Täna võtan jutuks oma viimase aja enim kasutatud jumestustooted. Mõnda toodet olen ma kasutanud aastaid, mõni on alles uus tulija. Nii või teisiti on antud postitus pühendatud toodetele, mille puhul ma võin kindel olla, et neid kasutades tuleb mu jumestus täiuslik.

20180711_212433

Primer/aluskreem

Alustame primerist-aluskreemist, milleta ma läbi ei saa- Pixi Skintreats Glowtion Day Dew. Tegemist on säraandva kreemiga, mida ma kasutan aluskreemina. See niisutab, on nahal kerge ning imendub kiiresti. Nahale jätab kreem mõnusa kuma.

20180711_212457

Jumestuskreem

Minu vaieldamatuks lemmikuks on Revlon Colorstay jumestuskreem kombineeritud/rasusele nahale. Neil on olemas ka jumestuskreem normaalsele/kuivale nahale. Toonide valik on samuti lai, mis peaks tagama, et kõik leiavad endale selle õige.

Jumestuskreemil on keskmine kuni tugev katvus. Seda saab peale kanda vajadusel mitu kihti ning seda on kerge hajutada. Jumestuskreem püsib peal terve päeva. Tavaliselt ma kannan jumestuskreemi peale kell 8 hommikul ja võtan maha kella 9 paiku õhtul. See võib õhtuks veidi ära hajuda mu põskedelt, kuid seda teeb mul ükskõik milline jumestuskreem.

20180711_212811

CC kreem

Kui ma ei kanna jumestuskreemi, siis kõige tihemini asendab seda Erboriani CC kreem. Mul on see kõige heledamas toonis. Kui seda tuubist välja pigistada, siis see on valge. Peale kandes muutub see sama tooni, mis nahkki ning tulemus on ühtlane. Nii nagu teisedki CC kreemid, ühtlustab see nahatooni, niisutab, on päikesekaitsega ning annab ilusa jume.

20180711_212909

Peitekreem

Peitekreem, mida ma kasutan pärast jumestuskreemi, et tuua rohkem valgust näole on L’Oreal True Match toonis 1N Ivory. Koostiselt on see mõnusalt vedel ja seda on kerge hajutada.   

20180711_212838

Puuder

Minu seni kõige lemmikum puuder, mida ma jälle ja jälle soetan on BYS HD Microfinish Powder. See on kui pehme haldjatolm, mis matistab nahka ja annab hea siidise põhja teistele puudertoodetele. Selles on juba oma puudritups (aplikaatorpadajke?) olemas, millega on toodet kerge peale kanda.

20180711_212656

Päikesepuuder

Veel eelmine aasta arvasin, et päikesepuuder ei ole minu teema. Nüüd, juba seitse kuud järjest olen ma kasutanud on igapäevase jumestuse juures päikesepuudrit. Minu lemmikuks on saanud Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer, toonis Bronzer. Neil on ka heledam toon olemas, aga minu nahatoonile see ei sobinud. Butter Bronzer lõhnab nii mõnusalt troopilise kookose järele. Päikesepuudrit on nahale kerge hajutada, mis tagab loomuliku tulemuse. Samuti püsib näol terve päeva. Ainus asi, mis mulle ei meeldi, on pakendi suurus. Kaasasoleva aplikaatori võiks ära jätta ning pakendi õhema teha. Siis oleks kõik ideaalne.

 

Põsepuna

Minu lemmik põsepuna on samuti Physicians Formula toode – Murumurru Butter Blush. Sarnaselt Butter Bronzerile on ka selle troopiline, kerge kookose lõhn. Seda on näole kerge kanda ja hajutada. Tulemus on kaunis ja kergelt kumav ehk siis tegemist ei ole mati põsepunaga. Minu lemmikuks tooniks on Vintage Rouge, mis on kerge virsikutooni roosa.

Särapuuder

Ma arvan, et nii nagu minul, on ka paljudel teistel lemmikuks särapuudriks The Balmi Mary Lou Manizer. Minu meelest on tegemist juba ikoonilise tootega, mis on peaaegu kõigil ilublogijatel-vlogijatel mingi hetk olnud. Sellel on õrn shampanjakarva toon, mis toob valgust ja sära igale jumestusele. Nagu pildilt näha, olen ma seda ikka päris aktiivselt kasutanud.

Lauvärvi primer/aluskreem

Mina kasutan lauvärvi aluskreemina hoopis peitekreemi. Minu valikuks on saanud Wet n Wild´i Photofocus peitekreem toonis Light Ivory. Sellel on paksem koostis ja toimib aluskreemina väga hästi. Lauvärvid on sellel erksamad ning see hoidab ära ka lauvärvi kogunemise väikestesse kortsukestesse laul.

20180711_212935

Lauvärvid

Minu lauvärvipaleti valik sõltub selles, kas ma soovin soojades või külmades toonides jumestust.

Kui minu sooviks on soojades toonides jumestus, siis ma kasutan BYS paletti Berries. Selles on olemas toonid nii tagasihoidliku kui ka värvilisema jumestuse jaoks. Nii või teisiti on kõik toonid sooja spektriga.

Külmades toonides jumestuse jaoks kasutan Urban Decay paletti Naked Smoky. See on olnud minu lemmikuks juba kolm aastat. Mul on nii kahju, et Urban Decay otsustas selle tootmisest eemaldada. Tegemist on väga kena paletiga, mis on lihtsalt ideaalne nii hommikusele koosolekule kui ka kesköisele peole. Toonid on pigmenteeritud ja püsivad peal ilma igasuguse hajumise või pudenemiseta.

Silmalainer

Minu lemmikuks silmalaineriks viimasel ajal on L’Oreal Tattoo Signature Superliner. Tegemist on viltotsaga silmalaineriga. Sellel on tugev must pigment ja super püsivus. Kaks tõmmet laul ja mul on lainerijoon silmadel olemas. Mul on seda hästi kerge kasutada ning silmalaineri tegemine pole mul kunagi lihtsam olnud kui sellega.  

20180421_152648

Ripsmetush

Minu lemmikuks on saanud L’Oreal Paradise Extatic ripsmetush. Minu jaoks vahet ei ole, kas ma kasutan veekindlat või tavalist, sest mõlemad on super. See on pigmendirikas, kauapüsiv ja näeb ka pärast pikka päeva hea välja. Ainus miinus on see, et umbes kahe kuuga kuivab ripsmetush ära. Samas, ma üldiselt ei kasuta ühtegi ripsmetushi kauem kui kaks kuud. Need saavad lihtsalt tavaliselt enne seda otsa.

20180711_212850

Kulmutoode

Kulmudel ma kasutan NYX kulmupliiatsit. See on väljakeeratav kulmupliiats toonis Dark Brown. Otseselt selles midagi nii erilist ei ole, aga kui mul on vaja kulme teha, siis ma haaran selle järele. Ilus tulemus on kergelt saavutatav ja ei võta kaua aega. Samuti püsib see peal terve päeva.

20180711_212921

Huuled

Kui ma ei tea, mis värvi huuled teha või mis huuletoodet kasutada, võtan sahtlist Maybelline Super Stay Matte Ink huulevärvi toonis 15 Lover. See toon sobib iga jumestusega, pluss Super Stay Matte Ink elab üle kõik söögid-joogid. Kui see on kord huultel ära kuivanud, siis see püsib seal kuni meigieemaldajani ja siis ka on vaja sellist, mis võtab veekindla meigi maha. Niisama naljalt sa Super Stay Matte Ink huulevärvi maha ei saa.

20180711_212824

Kinnitussprei

Minu viimase aja enim kasutatud kinnitussprei on Wet n Wildi Photofocus Primer Water Spray. See kinnitab meigi ja muudab seda ühtlasemaks ning värskemaks. Ainus miinus on see, et pihusti võiks pihustada veidi peenemalt. Ehk siis kinnitussprei võiks pihustist välja tulla kui peen uduvihma moodi pilveke. Kui see kõrvale jätta, teeb see oma tööd hästi.

20180711_212511

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s