Revloni uued huuleläiked ja kulmupliiats ehk IBK2018

Ilublogijate kokkutulekult lahkusid kõik blogijad suure kotiga, mis oli täis head ja paremat. Täna tutvustan teile Revloni tooteid, mida ma oma kotist leidsin. Silma pani mul eriti särama kaunis punane huulelakk.

20180622_212819

Revlon Ultra HD Lip Lacquer

Tegemist on huuleläikega/lakiga, millel on intensiivne läige ja super pigment. Juba pakendi välimuse järgi saab aru, et huuletoote värvus on ergas ja väga kaunis.

Lip Lacqueril on aplikaatoriks väike pintsel, millega on mugav toodet peale kanda. Tänu laki libisevale koostisele on seda kerge pintsliga hajutada nii huule äärde kui ka keskele.

20180622_213013

Huulevärvi toon HD Fire Opal on intensiivne oranzi alatooniga punane. See sobib eriti hästi pruunika suitsusilma või ainult musta silmalaineriga. Minu meelest tegemist on ühe ilusaima punase tooniga, mida kosmeetikatootjad loonud on. See on tuli, armastus ja kirg huuleläikes.

Püsivusega sellel huuleläikel probleeme ei ole. Pärast sööki võiks huuli veidi värskendada, et tuua esile taas ühtlane punane toon. Kuid sellise kauni tulevärviga, ma ei usu, et keegi seda pahaks paneks.

Revlon Brow Pencil

Tegemist on Revloni kulmupliiatsiga toonis 220 Dark Brown. See on minu jaoks ideaalne toon! Kuna mul on loomulikult tume karv, siis ma kasutangi just tumepruune kulmutooteid.

20180622_213347

Kulmpliiats on keeratava sisuga ning teisel pool pliiatsit on väike harjake, millega kulmud korda seada enne pliiatsi pealekandmist. Harjakest on ka hea kasutada pärast kulmupliiatsi pealekandmist. See hajutab värvi paremini laiali ja tulemus on ühtlane.

20180622_213455

Kotis oli ka paar jumestuskreemi testrit. Kuna see on minu Holy Grail jumestuskreem, mida ma kasutan aastast 2003, siis ma tean juba täpselt, et tegimist on super tootega. Siin on ka väike lühiarvustus ühest minu vanemast postitusest.

Jumestuskreem, millesse ma olen armunud on Colorstay sega/rasusele nahatüübile. Neil on olemas ka jumestuskreem normaalsele/kuivale nahale. Toonide valik on samuti lai, mis peaks tagama, et kõik leiavad endale selle õige.

Jumestuskreem, mis mu kotis oli on Sand Beige, mis on minu jaoks hetkel ideaalne. See on  hele jumestuskreem kollaka alatooniga. See võib alguses isegi liiga hele tunduda, aga kui ma olen selle nahal ära hajutanud, siis mu näotoon läheb ilusti kokku kaelatooniga.

revlon colorstay foundation 2
Pildil on jumestuskreem toonis Buff

Jumestuskreemil on keskmine kuni tugev katvus. Seda saab peale kanda vajadusel mitu kihti ning seda on kerge hajutada. Jumestuskreem püsib peal terve päeva. Tavaliselt ma kannan jumestuskreemi peale kell 8 hommikul ja võtan maha kella 9 paiku õhtul. See võib õhtuks veidi ära hajuda mu põskedelt, kuid seda teeb mul ükskõik milline jumestuskreem.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et mulle meeldivad kõik tooted, mis minu pakis olid ning ma soovitan neid ka teile järele proovida.

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s