L’Oreal Micro Tattoo Brow Artist kulmumarker ja Tattoo Signature by Superliner silmalainer

Mõnda aega tagasi saatis L’Oreal mulle rikkaliku pressipaki, kus olid sees ka uued kulmutooted ning silmalainer. Kulmutoodeteks olid Micro Tattoo Brow Artist kulmumarkerid kahes erinevas toonis. Silmalaineriks oli uus Tattoo Signature by Superliner. Kui soovid neist rohkem teada saada, jätka lugemist.

20180421_152256

Micro Tattoo Brow Artist kulmumarker

Micro Tattoo Brow Artist kulmumarker on uudse kuju ja välimusega. Kulmumarkeril on pehme väike kahvlitaoline viltotsik ja püsiv koostis. Kui ma hommikul kannan kulmumarkeri peale, siis ma võin kindel olla, et see ei haju päeva jooksul ära. Peenike kahvlikujulise otsaga aplikaator on ideaalne kulmukarvu jäljendama ning see teeb pealekandmise kergeks. Tuleb vaid teha kulmukarva kasvu suunas kergeid tõmbid. Tulemus on loomutruu ning kaunis. Peab ainult jälgima, et kasutaks õiget tooni, sest vastasel juhul ei pruugi tulemus olla nii hea. Usun, et tooni valimisega ei tohiks probleeme tekkida, sest valikus on neid lausa kuus.

20180421_152354

Minu pakis oli kaks tooni- 105 Brunette ja 107 Cool Brunette. Nii nagu nimedki ütlevad, üks on soojema ja teine külmema alatooniga. Mulle sobivad mõlemad toonid, seega kumbki ei jää minul niisama sahtli põhja vedelema.

20180421_152511

Tattoo Signature by Superliner silmalainer

Tegemist on ühe parima silmalaineriga, mida ma kasuanud olen Superlineril on peene viltaplikaator, must toon ja veekindel koostis. Veekindel koostis tähendab ka pisarakindlat koostist. Ma kogemata proovisin selle aspekti järele, kui ma käisin kinos vaatamas filmi “Treener”. Kinost välja tulles olid mu silmad märjad, kuid silmameik laitmatu. Nii Tattoo Signature by Superliner kui ka XFiber Xtreme ripsmetush olid ideaalses seisundis. Kumbki neist ei olnud laiali läinud, pudenud, määrinud ega muid “trikke” teinud. Nii nagu ma hommikul peale kandsin, olid nad ka keskööl, kui kinosaalist väljusin.  PS. Kui sulle meeldivad “spordifilmid”, siis soovitan vaadata “Treenerit”.

20180421_152648

Superlineri silmalaineriga käib lainerijoone tõmbamine mul kergelt ja kiirelt. Neli tõmmet ja minu ideaalne kassisilm on valmis. Lainer on lihtsalt nii pigmenteeritud, kerge käsitseda ja peene otsaga, mis teeb ideaalse tulemuse saavutamise kergeks. Loomulikult on see ka harjutamise asi, seega, mitte midagi ei ole võimatu. Omast kogemusest võin öelda, et viltaplikaatoriga oli mul lainerjoone tegemine kõige kergem käppa saada. Nüüd ma isegi ei muretse enam ning suudan seda teha ka kehvas valguses.

20180421_152656

Kas teie olete uusi kulmumarkereid ja laineried proovinud? Kuidas meeldisid? Jätke oma muljed mulle kommentaaridesse.

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s