Garnier Pure Active Intensive 3 in 1 Charcoal Anti-Blackhead Wash Scrub Mask

Mõni aeg tagasi saatis Garnier mulle 3-1 pesugeeli-koorija-maski. Ma olen eelnevalt sama põhimõttega tooteid kasutanud, seega põnevus Garnieri 3-1 toodet testida oli suur. Kas see suutis mind üllatada ning kas see oli ka positiivne üllatus? Kui soovid rohkem teada saada, jätka lugemist.

20180421_152901

Garnier Pure Active 3-1 sisaldab salitsüülhapet, naturaalseid koorivaid osakesi ning aktiivsöe ja mustika ekstrakti. Kõik see aitab kaasa komedoonide vähendamisele ja naha matistamisele. See toode peaks eriti hästi sobima rasusemale nahatüübile.

Garnier Pure Active 3-1 on mõnusalt kreemja koostisega. Kui seda peale kanda või kasvõi sõrmede vahel hõõruda, on tunda väikeseid graanuleid. Need ongi need kangelased meil, mis koorivad nahka. Seda on kerge näol laiali ajada ning vastavalt soovile siis, kas pesta, koorida või teha näomaski. Kõik sõltub sellest, mis eesmärk on.

20180421_153002

Kui on soov nahka koorida, tuleb veidi rohkem survet avaldada. Pesugeelina kasutades ma lihtsalt ajan selle näole laiali ja loputan veega maha. Maskina mulle meeldib see samuti. Kui Pure Active jätta nahale kuivama, siis on tunda kerget mündi (või mentooli) lõhna. Olenevalt Pure Active maski kihi paksusest kuivab see on nahal üpris kiiresti. Usun, et tavaliselt viie kuni seitsme minutiga on mask näol ära kuivanud. Kuivanud maskikihi olen ma eemaldanud pisikese pesusvammiga. Nii on minu jaoks kõige lihtsam olnud. Pärast maskitamist on nahk mõnusalt sile ja puhas.

Ma peamiselt kasutan seda kui pesugeelina, kuid aeg-ajalt tuleb ette ka maskitamise tuju.

Vaatamata sellele, mis vormis toodet kasutada, see ikkagi puhastab ja jätab naha mõnusalt pehmeks. Kindlasti tuleb kasutada toonikut või muud tüüpi näovett, et taastada õige ph-tase nahal. Ilma tooniku (ja näokreemita) jääb mul nahk kergelt kiskuma ning see ei ole just meeldiv tunne.

Kokkuvõtteks võin öelda, et mulle Pure Active 3-1 meeldib ning ta on minu nahahoolduses leidnud endale juba kindla kohal

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

One thought on “Garnier Pure Active Intensive 3 in 1 Charcoal Anti-Blackhead Wash Scrub Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s