OPI Lisbon collection spring/summer 2018

A little while back OPI Estonia sent me six nail polishes from their new Lisbon collection spring/summer 2018. The tones are inspired from Lisbon architecture and the city´s characteristics. The whole collection is twelve different shades- ranging from pale whites and light pinks to vibrant pink and blue. I chose more subtle tones than I am used to, although, there were still my two favourite tones – blue and green. I think everyone knows by now about my love affair with blue nail polish.

Mõni aeg tagasi saatis OPI Eesti mulle viis küünelakki uuest Lissabon kevad/suvi 2018 kollektsioonist. Toonid on inspireeritud Lissaboni arhitektuurist ja linna omadustest. Kollektsioonis on kaksteist erinevat tooni- alustades heledatest valgetest ja heleroosadest, lõpetades kirevate roosade ja sinistega. Ma valisin sel korral tagasihoidlikumad toonid kui tavaliselt. Vaatamata sellele, ei suutnud ma “ei” öelda sinisele ja rohelisele küünelakile.

opi-lisbon-2018-nail-polish-collection-completeIf you want to see how the nail polishes look on my nails, keep reading.

Kui soovid rohkem teada saada, jätka lugemist.

All following nail polishes have these things in common:

 • They dry in almost to the same tone as the nail polish looks in the bottle
 • The shades play with the light so beautifully, and it is hard to catch the “ perfect right” tone for a picture
 • All are pigmented, but sometimes you need three coats.
 • The stay-on power is great.They will last seven days without any trouble.
 • They dry on the nail well, within 15 minutes the polish is light touch proof
 • The brush is nice and precise, almost no skin cleaning was needed after doing my nails
 • And do I even have to mention – the shades are gorgeous!

Kõigil küünelakkidel on ühisteks omadusteks järgnevad punktid:

 

 • Kõik toonid on küüntel samasugused nagu nad paistavad pudelis
 • Toonid mängivad valguse ja varjudega kaunilt ning pildi peale on seda “täiesti õiget” tooni raske püüda
 • Küünelakid on hästi pigmenteeritud, kuid mõnikord on tulemus kolme kihiga ilusam
 • Püsivus on väga hea. Minu küüntel oli seitsme päevaga näha ainult küüneplaati ja veidi küüneotsi.
 • Küünelakil on suhteliselt kiire kuivamisaeg. 15 minutiga on küüned puutekuivad.
 • Pintsel on hea kujuga ning sellega on kerge lakki peale kanda. Vajadus küünenahku puhastada pärast värvimist praktiliselt puudus.
 • Ning ilma, et ma seda tegelikult mainima peaksin- kõik toonid on väga kaunid!

IMG_20180316_180932_266

Let´s start with the warmer neutral shades.

Alustame soojemate neutraalsete toonidega.

“Made It To The Seventh Hill”

On the OPI web page it is described as soft golden rose nail polish. I would also add that it has a nice pearly finish that plays beautifully when the light falls on it. Since it has a pearly finish, it can look streaky if you don’t know how to work with nail polishes like this. The trick is to apply enough nail polish so it would snuggle smoothly on the nail bed. When the brush doesn’t have enough nail polish, the brush can drag and the end result isn’t potentially as nice as it could be.
I applied three coats to get the perfect result. The nail polish dries rather quickly, so three coat drying time doesn’t take much more than two coats. Of course I applied top coat, too. From now on, when you see my nails, you can be 100% sure I am wearing base and top coat, too.

IMG_20180417_073530_605

OPI kodulehel on kirjas, et tegemist on sooja, roosakas kuldse küünelakiga. Ma lisaksin kirjeldusele ka, et sellel on ilus pärlmutter efekt, mis särab kergelt kui valgus peale langeb. Kuna sellel on pärlmutter viimistlus, siis tulemus võib olla triibuline, kui ei ole kogemusi seda tüüpi küünelakkidega. Kõige parem on kanda võibolla veidi rohkem küünelakki küünele kui muidu. Kui lakki on küünel piisavalt, siis see sulandub ilusti juba olemasolevasse kihti. Ebapiisava kogusega võib pintsel triibud küünelakile sisse tõmmata ning tulemus jääb ebaühtlane.

Ma kandsin peale kolm kihti, et saada ilus tulemus. Küünelakk kuivab suhteliselt kiiresti ja seega ei ole suurt vahet, kas ma ootan kahe või kolme kihi kuivamist. Lisaks värvilakile on mul küüntel ka alus- ja pealislakk. Kui ma teen maniküüri, siis ma alati kasutan alus- ja pealislakki.

“You´ve Got Nata On Me”

This is a nice salmon peach shade nail polish. On the nails it looks beautiful. I think it is perfect for the professional setting. It has a gorgeous subtle pink tone which suits me really well. I am actually even surprised. Usually I don’t opt for pinkish tones but this time, I have worn it already three weeks after receiving the nail polish. I am sure this lovely shade will become one of my most used nail polishes of the summer.

IMG_20180424_194022_436

Tegemist on lõheroosa tooniga. Küüntel näeb see imekaunis välja. Minu meelest, see on ideaalne lakk ametlikku keskkonda, näiteks kontorisse. Sellel on kerge roosakas toon ning see sobib mulle hästi. Ma olen isegi tegelikult üllatunud. Ma tavaliselt ei kanna heleroosakaid toone oma küüntel. Seni olen ma just selle tooni järele haaranud juba kolm korda pärast küünelaki kättesaamist. Arvatavasti saab  “You´ve Got Nata On Me” üheks minu suvelemmikuks.

“Now You Museum, Now You Don’t”

This is a metallic red nail polish that also has a slightly pearly finish. When the light falls on this shade, you can see golden and copper reflections on the nails. It is like a molten lava which plays with the light. “Now You Museum, Now You Don’t” is a strong but a little playful red shade.

IMG_20180317_114003_029

Tegemist on metalse punase küünelakiga, millel on samuti kerge pärlmutterjas viimistlus. Kui valgus langeb teatud nurkade alt, siis on näha kuldset ja vasekarva peegeldust. See oleks justkui kui voolav laava, millel on tulipunased toonid.

“We Seafood And Eat It”

This is a lobster red nail polish. I love that it has that certain hot pink-orange shade which makes it a little untraditional red. The shade is something I opt for when I don’t know whether I wish to wear red or pink nail polish. “We Seafood And Eat It” solves that dilemma quite easily.

IMG_20180323_081143_687

OPI koduleht nimetab seda tooni vähipunaseks. Mulle meelib, et sellel on teatud roosa-oranz toon, mis teeb selle punase erilisemaks. “We Seafood And Eat It” on hea segu punasest ja roosast, mis toob esile mõlema tooni parimad omadused.

“Closer Than You Might Belem”

On the OPI web page it is said that this is a coastal sea green nail polish. I would also add a cool mint into the description. I like the cool tone which goes so well with my summer dresses and is actually a great accent colour to black. I think I will combine soon it with a black nail polish and call it a week. “Closer Than You Might Belem” is also good to combine with blues and certain pink tones.

IMG_20180409_200404_826

OPI kirjeldab “Closer Than You Might Belem” tooni kui mererohelist. Ma omalt poolt lisaksin ka külmatoonilise mündi. Mulle selline mündi toon meeldib, eriti kombineerituna musta küünelakiga. See on samuti hea aktsentvärv sinisele ja teatud roosadele toonidele.

“Tile Art To Warm Your Heart”

On the OPI web page it is said that it is mosaic blue nail polish. This time I don’t have anything to add. This is beautiful cool tone blue and one of my favourites in the Lisbon collection. I just really like blue nail polishes.

IMG_20180402_083157_908

“Tile Art To Warm Your Heart” on sinist tooni. Lihtsalt ilusat sinist tooni. Kui sa kujutad ette kõige tüüpilisemat sinist, siis see on see sinine. Mul pole muud midagi juurde lisada, peale selle, et see on üks mu lemmikumaid toone Lissaboni kollektsioonist.

20180421_142454  

What is your favourite shade in the range? Leave your answer in the comments.

Mis on sinu lemmik toon antud sarjast? Jäta oma vastus kommentaaridesse.

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s