L´Oreal Infallible Primer Shots review

A month ago L’Oreal sent me a PR package with their new Infallible Primer Shots. They have five different finishes in the collection. I received two of them. Later I got another little PR package from L’Oreal where I found mattifying and illuminizing primer too. In this post we will take a closer look at them. If you want to know more, keep reading.

Kuu aega tagasi saatis L’Oreal mulle väikese pressipakikese, kus olid sees uued Infallible Primer Shot praimerid. Kokku on neid kollektsioonis viis. Mulle oli saadetud neist kaks. Hiljem sain ma veel ühe pakikese, kus ma leidsin veel kaks. Selles postituses vaatame lähemalt kõiki nelja. Kui soovid rohkem teada saada, siis jätka lugemist.

photostudio_1522516077031

Infallible Primer Shots are targeting the most problematic areas you might have. You can choose from five different finishes: mattify, smooth, luminise, neutralise or brighten. You can also combine them exactly how you want.

Iga Infallible Primer Shots praimer on mõeldud erinevatele probleemsetele nahapiirkondadele. Praimerid on viite erinevat tüüpi: matistav, siluv, sära andev, neutraliseeriv ja värskust toov. Samuti on neid vajadusel võimalik kombineerida olenevalt nahaprobleemidest.  

The primers are 24 hour hydration and moisture, in addition to their main target. I like that in spite of being hydrating, they still feel lightweight on my skin.  

Praimerid pakuvad 24 tunnist niisutust ning seda siis lisaks nende peamisele ülesandele. Samuti mulle meeldib, et vaatamata niisutavatele omadustele, on nad nahal siiski kerged.

Infallible Primer Shots Anti Redness primer

This is a green primer that hides redness on the skin. With the really lightweight, and a little runny formula, it is easy to apply and blend out. There are also little light reflecting particles in the formula which luminize the skin.

See roheline praimer on mõeldud tasakaalustamaks naha punetust. Tänu kergele ja küllaltki vedelale konsistentsile on seda kerge peale kanda ja laiali hajutada. Selles on ka väikesed valgustpeegeldavad osakesed, mis annavad nahale kuma.

photostudio_1522516749904

After application, the area has a slight green glow, which neutralizes any redness well. The foundation or even BB cream covers the “green-ness” fully, and in the end the reflection is natural.

Pärast praimeri peale kandmist on nahk kergelt rohekas, mis samas neutraliseerib punetust. BB-kreem ja jumestuskreem katavad roheka tooni hästi ära ning tulemus jääb naturaalne ja ühtlane. Seega, ei tasu rohelisest toonist ära ehmatada. Roheline ongi just see, mida punane vistrik vajab, et seda nähtamatuks muuta.

photostudio_1522516786834

The bottle is also green, which hints at the basic properties of the primer itself. Plus, it is easy to find the right bottle among the other primers I have.

Praimeri pudel on samuti roheline, mis iseloomustab toote ühte põhiomadust hästi. Selles mõttes, et praimer on otses mõttes rohelist värvi. Pudeli toon tagab, et meigisahtlis/kotis on seda kerge märgata.

Infallible Primer Shots Pore Refining Primer

This primer is meant to refine pores and make them less noticeable. The texture of the primer has a slightly silicone feel, and is still rather runny. The fact it is runny, doesn’t mean it is bad. It merely means it is really easy to blend it on the skin. A little bit goes a long way.

See praimer on vähendab pooride märgatavust. Konsistents on sellel paksem, kuid siiski vedel. Ma mainin sõna “vedel” ainult positiivses tähenduses. Minu jaoks tähendab see, et praimerit on kerge laiali hajutada. Ühest hernetera suurusest kogusest jagub tervele näole.

photostudio_1522516813819

I apply it mostly to my cheeks and nose where my pores are a tad larger than I would like. They are not very noticeable on my skin but still bit bothersome to me. I like how it dries up quickly and I can continue applying my makeup in no time.

Ma kasutan seda peamiselt oma põskedel ja nina piirkonnas. Mu poorid ei ole küll nii suured, et olla niivõrd märgatavad, kuid jumestuskreem püsib praimeriga paremini. Praimer kuivab näol kiiresti ning ei võta liialt aega niigi kiirest hommikust.

photostudio_1522516872040

The primer is in a pink tube.

Praimer on roosas pakendis.

Infallible Primer Shots Luminising Primer

This primer is made to luminise the skin and give it more light and freshness. The viscosity of the primer is also thin, but it is just so beautiful. By beautiful I mean it looks like liquid silver on your skin. It looks like unicorn blood (#HarryPotter) and that means the primer is gorgeous and mesmerising. I think the appearance of the primer is the reason I have been using this one out of four the most.

See praimer on mõeldud toomaks sära ja kuma näole ning seeläbi andma värskust ja jumekust. Praimeri konsistents on samuti vedelapoolne. Praimer ise on kaunis. See on justkui vedeldatud hõbe pudelis ning see meenutab mulle ükssarviku verd (#HarryPotter). Praimeri välimus on lummav ning ma arvan, et see on ka üks põhjustest, miks see on tihti minu hommikune valik.

photostudio_1522516452606

The primer is in a shiny holographic bottle. Risking to sound shallow, I have to say, that it is another reason why I reach for it more than the others.

Praimeri pudel on hõbedane ja läikiv, kergelt holograafse kumaga. Riskides kõlada pealiskaudsena, pean mainima, et ka see on üks põhjustest, miks ma olen just seda praimerit kasutanud tihemini kui teisi.

photostudio_1522516111316

The primer gives the skin a light silvery glow and makes my whole complexion fresher. I mean, who doesn’t want to look fresher in the early morning before work or school?

Praimer annab näole hõbedase kuma ning muudab jume värskemaks. Selles mõttes, et kes ei tahaks näha hommikuti värskem välja?

Infallible Primer Shots Mattifying Primer

This primer mattifies the skin and creates good shine control for longer hours. Like the others, this primer has a thin formula as well, and is easy to blend out. When I have used it, I have applied it to my t-zone, which tends to get shiny first.

See praimer matistab naha tundideks ning tekitab hea põhja jumestuskreemile. Nii nagu teistel praimeritel, on ka sellel vedelam konsistents ning seda on kerge hajutada. Ma kasutan seda peamiselt oma T-tsoonis, kus mul nahk hakkab tavaliselt esimesena läikima.

photostudio_1522516646292

The bottle is black and matte, as it should be. I like how the primer bottles are colour coded by their main properties. Only the pore refining pink is not in uniform in that sense.

Pudel on sile ja musta matja lõppviimistlusega, täpselt nii nagu see peaks ka olema. Mulle meeldib, kuidas praimerite pudelid on disainitud nii, et nad vastaks ülekantud tähenduses praimeri omadustele.

photostudio_1522516547057

The primer dries on the skin quickly and creates a good canvas for the makeup base.

Praimer kuivab näol kiiresti ja annab hea baasi jumestuskreemi peale kandmiseks.

The bottle and longevity

All bottles come with a pump, which makes it convenient to use. One pump full of product is enough to cover my face with a light layer of primer. That of course, depends what kind of primer I am using at that moment. If I should choose anti redness primer, then I use it only on areas where I actually need it, and not all over the face.

Kõik praimerid tulevad pumbaga pudelis, mis teeb kasutamise palju mugavamaks. Ühest pumbatäiest piisab, et katta mu kogu nägu. See muidugi oleneb, mis praimerit ma parajasti kasutan. Kui ma peaksin kasutama rohelist neutraliseerivat praimerit, siis ma kannan seda ainult piirkonnale, kus ma tahan varjata punetust.

photostudio_1522516077031

The primer makes my makeup last longer and creates a good canvas for other products. I definitely recommend them, who knows, you might find yourself a new favourite primer.

Praimerid annavad jumestuskreemile pikema püsivusaja. Ma kindlasti soovitan proovida ühte või siis kõiki Infallible Primer Shot praimereid. Ehk leiad endale uue lemmiku?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s