Pilaten Black Mask, Eye Mask, Lip Mask

A few weeks ago Pilaten´s representative gave me three different masks- a black mask, lip mask, and eye mask. I tested them all and I am actually surprised by the results. If you want to know what surprised me, keep reading.

Mõni nädal tagasi andis Pilateni esindaja mulle kolm erinevat maski proovida – musta maski, huulemaski ja silmamaski. Ma proovisin neid kõiki ja olin tulemuste üle isegi üllatunud. Kui soovid teada saada miks, siis jätka lugemist.

IMG_20180212_200327_120

Let’s start with lip and eye masks.

Alustame huule- ja silmamaskist.

PILATEN Crystal Collagen Eye Mask

PILATEN Silmamask

On the home page it says: “Rich in collagen and multiple plant extracts, the ingredients can be assimilated easily by the skin. This product can dilute the eye pouch and wrinkles. It also smooths and firms up the eye skin.”

Kodulehel on kirjas: “Tasandab silmade ümber tekkinud tumedad kohad ning kotid silmade all. Pinguldava ning kortse siluva toimega mask leevendab silmade väsimust, kuivust ning annab silmadele värske olemuse.”

They suggest to do a 30-day course but since I only had one pack, I am going to give my two cents about that.

Muidu on soovitatud teha 30-päevane kuur, kuid kuna mul oli ainult ühe korra pakk, siis ma jagan oma muljeid selle põhjal.

The eye mask was fun to do. I overall like eye masks and this wasn’t different in that department. It looked like it was made of some rubber-jelly like material. The mask was golden toned. At first it felt funny to put something a little bit slippery under my eyes, but once it was set, it actually felt pretty good. On my skin it felt refreshing and cooling. The mask was relaxing. It stayed on my skin well and I could walk and talk, without worrying it might fall off.

photostudio_1520280667102

Silmamaski oli lõbus teha. Mulle üleüldse meeldivad silmamaskid ning see lihtsalt lisandus nimistusse. See nägi välja nagu see oleks tehtud mingist kumjast-silikooni moodi materjalist. Mask oli kuldset tooni. Alguses oli veidi imelik asetada libe, kumjas ja niiske asi silma alla, kuid kui see oli juba paigas, tunne oli igati hea. Mask jahutas ja värskendas nahka, mis omakorda lõõgastav. Kollageeniga silmamask püsis peal hästi ning ma sain ka vabalt kõndida, ilma, et ma oleks pidanud muretsema, kas mask kukub ära või ei.

After the mask, my skin was soft and moisturised. I can’t comment on it diluting wrinkles but it definitely was a fun mask to do.

Pärast maski oli mu nahk pehme ja niisutatud. Ma ei oska kommenteerida, kas see silub ka kortse, aga igal juhul oli seda maski tore teha.

PILATEN Collagen Nourishing Lip Mask

PILATEN Huulemask

On the homepage it says: “Rich in collagen, the Mask penetrates into the skin’s interstitial fluid, and makes the lip muscle plump, more elastic and full of vitality. The ingredients go deep into the skin’s texture and give the lips a boost of energy. It also helps with diluting lip lines, smoothing and firming skin. “

Kodulehel on kirjas: “Ehtsa kulla sisaldusega Huule Mask imendub nahka ning tervendab huule struktuuri. Mask muudab huuled elastsemaks, niisutades huuli ning andes neile täieliku elujõu.”

The lip mask was interesting. I have done lip masks before and every time it feels a little odd to hold a patch over lips and not being able to talk. It had the same slippery-rubbery-jelly material and cooling feeling. The mask stayed put well. Like the eye mask, at first it was slippery, which made it easy to set it on a place. After a moment or two, the slipperiness disappeared and mask was set. I could easily sit up and walk around without being worried if it’s going to slip off or not.

photostudio_1520280706255

Huulemask oli huvitav. Ma olen varemgi huulemaske teinud ning iga kord on olnud harjumatu midagi üle huulte hoida. Huulemaskil oli sama libe kumjas-silikoon tekstuur. Mask püsis huultel hästi ning algne libedus kuivas mõne hetkega ära. Ma sain vabalt ringi liikuda, kuid mask püsis huultel kindlalt peal.

After the mask my lips were soft and moisturised.

Pärast maski olid mu huuled pehmed ja niisutatud.

PILATEN Black Mask

PILATEN Must Mask

The black mask… we all have heard about it, we have seen it in social media, some have even used it, and we have heard also horror stories. I have to admit, I was sceptical about the mask. I was afraid it would hurt and give me a rash. My fears were unmet. I was surprised that I actually enjoy this mask quite well.

Must mask… me oleme kõik sellest kuulnud, me oleme seda sotsiaalmeedias näinud, mõned on isegi seda kasutanud, ning võõrad ei ole ka hirmujutud. Ma pean tunnistama, ma olin ikka parajalt skeptiline seda maski suhtes. Hirm, et must mask teeb haiget või tekitab löövet, oli olemas. See kõik oli asjata. Ma olin üllatunud, et tegelikult mulle see mask meeldib.

photostudio_1520280538466

The thing with a black mask is, that it can be a great mask to have and do. The catch is, that the mask has to be a quality-mask. I really don’t recommend ordering the cheap ones from eBay or AliExpress. To be honest, I don’t recommend ordering any kind of makeup from there or skin care products. A lot of them are knock offs and can hurt your skin pretty badly.

Must mask on igati huvitav ning tõhus mask, mida kasutada. Ainus asi, mis oluline on, on maski kvaliteet. Ma ei soovita musta maski tellida eBayst või AliExpressist. Tegelikult ma ei soovita ühtegi meigi- või nahahooldustoodet sealt tellida. Paljud seal müügil olevatest toodetest on järele tehtud ning võivad nahka tõsiselt kahjustada.

Coming back to the Pilaten Black Mask… To use the mask I followed the instructions from the homepage.

Tulles tagasi Pilateni musta maski juurde, siis siin on juhend, kuidas maski õigesti kasutada.

“How to Use?

 1. Clean your face with warm water.
 2. Hold a damp warm towel on the face to open the pores (3-5 min).
 3. Dry your face carefully.
 4. Apply the PILATEN Black Mask evenly around the areas that need it most, wait 15-20 minutes to dry. Gently peel off from the bottom up.
 5. Wash your Face with cold water to close the Pores again.
 6. After washing your face, use PILATEN Skin Compact Toner or moisturizing cream.”

“Kuidas kasutada?

 

 • Peske nägu sooja veega .
 • Hoidke näol niisket sooja rätikut, et poorid avaneksid (3-5min).
 • Kuivatage nägu hoolikalt.
 • Kandke PILATEN Must Mask ühtlaselt tervele näole, või kohtadesse, mis vajavad enim puhastust. Laske maskil 15-20 minutit kuivada ning seejärel eemaldage mask tõmbega alt-üles.
 • Peske nägu külma veega, et poorid uuesti sulguksid.
 • Peale näo pesemist on soovitatav kasutada PILATEN Skin Compact Toner’it või mõnda muud niisutavat kreemi.”

 

I didn’t have Pilaten´s toner but I am sure any other toner will do, too. The important is the aftercare of your skin after the mask.

Mul ei ole küll Pilateni toonikut, kuid ma arvan, et ükskõik milline toonik on sobiv. Oluline on siinkohal näonaha järelhooldus.

photostudio_1520280466830

I applied the mask all over my face while avoiding the tender skin around my eyes. Another thing to ignore while applying the mask was eyebrows. I also made sure no hair got stuck into the wet mask.

Ma kandsin maski üle terve näo, kuid vältisin silmaümbrust ning kulme. Samuti ma jälgisin, et mu juuksed ei kuivaks maski sisse ära.

The mask is liquidy and is easy to apply on the skin. I wouldn’t suggest to overdo the thickness of a layer because it can drip. I also suggest to keep a moist towelette next to you while applying the mask. It is easy to clean your fingers with the towelette before washing them under a running water.

Mask on küllaltki vedel, mistõttu on seda kerge peale kanda. Ma soovitan jälgida, kui palju maski peale kanda, sest see võib näolt tilkuda. Samuti soovitan hoida niisket salvrätikut käepärast. Pärast maski pealekandmist on niiske salvrätikuga hea sõrmed puhtaks teha enne jooksva vee all pesemist.

The mask dried with 20 minutes. After making sure the mask was dry, I began picking the edges to peel it off. This was the most fun part for me. It was like a challenge- will I get the mask off with one piece or not. Two first times I did the mask, I couldn’t, but the third time was the charm.

Mask kuivas umbes 20 minutit. Kui ma olin kindlaks teinud, et mask on täiesti kuiv, hakkasin ma seda äärtest lahti nokkima. See oli minu jaoks kõige lõbusam ja väljakutsuvam osa- kas ma saan maski ühes tükis näolt eemaldada või ei. Kahel esimesel korral see ei õnnestunud, kui kolmas kord läks õnneks.

While peeling it off, it had a little tugging feeling on my skin but nothing too bad. It didn’t hurt whatsoever and it actually felt rather satisfying to see all the dirt sticking to the mask. Okay, I didn’t have that much dirt on my skin because I mask rather regularly and keep my skin clean. I only saw a few places on the mask where it could pull out impurities from my pores. In spite of that, it is a fun mask to do, and I will definitely keep using it.   

Maski eemaldades oli kergelt kiskuv tunne, kuid ei midagi hullu. See ei teinud haiget ning tegelikult oli isegi meeldiv näha, kuidas ebapuhtused olid maski külge jäänud. Mul ei olnud küll palju ebapuhtusi maskile jäänud, sest ma teen näomaske regulaarselt.

After the mask, my skin was soft and clean from impurities. I applied toner and moisturising cream which all gave me healthy looking complexion.

Pärast maski oli nahk pehme. Ma kandsin peale toonikut ning näokreemi.

All Pilaten masks are cruelty free and regulated by the Health Board of Estonia. All the masks are safe to use.

Kõik Pilateni maskid on cruelty free ja kooskõlastatud Eesti Terviseametiga.

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s