L’Oreal x Balmain lipsticks

A few weeks ago L`Oreal Paris sent me their new L’Oreal x Balmain lipsticks. In my package there were three lipsticks, one from each Balmain line. If you want to find out what the tones are, and how the lipsticks felt on my lips, keep reading.

Mõni nädal tagasi saatis L’Oreal Paris mulle väikese pressipakikese, kus oli kolm uut huulepulka L’Oreal x Balmain kollektsioonist. Kui sa soovid Balmain kollektsioonist rohkem teada, siis jätka lugemist.

loreal balmain

L’oreal x Balmain lipsticks are L’Oreal’s first limited-edition collection of 12 tailor-made designer lipsticks. The lipsticks are divided into three collections: Glamazone, Couture, and Rock. Every woman should find their perfect shade from the 12 lipsticks no matter her origin, no matter her tribe. The formula is infused with pure pigments and camellia oil to create the richest colour and most moisturising matte finish.

L’Oreal x Balmain huulepulgad on limiteeritud 12 huulepulgaga kollektisoon. 12 huulepulka jagunevad omakorda kolme väiksemasse kollektsiooni: Galamazone, Couture ja Rock. Huulepulkade koostis on kõigil tugevalt pigmenteeritud, nad on niisutavad ning mati lõppviimistlusega.

glamazone rock couture

This collection is divided into three themes, which are called tribes:

Kollektsioon on jagatud kolmeks pisemaks kollektsiooniks, mida kutsutakse hõimudeks:

The Glamazone Tribe / Galamazoni hõim

The Glamazon Tribe is in green packaging. The colors in this collection are inspired from the Amazon jungle. They represent earthly sensuality and fierceness.

Galamazoni hõimu värviks on roheline. Need toonid on saanud inspiratisooni Amazoni dzunglist. Nad esindavad maist sensuaalsust ja vägevust.

glamazone

From Glamazone collection I have a tone 648 Glamazone. It is a brown matte lipstick. The shade has a rich deep tone and it feels moisturising. On the lips it is as pigmented as it is on the swatch. It is perfect with the nude makeup look.

Galamazoni kollektsioonist on mul toon 648 Galamazone. Tegemist on pruunika mati huulepulgaga, mis samal ajal on ka niisutav. Pigment on suurepärane nii käe peal proovides kui ka huultel.

glamazone swatch

The Rock Tribe/Rocki hõim

The Rock Tribe is in blue packaging. This collection has a true rock spirit. It celebrates breaking the rules, rebelling, and always being true to yourself, which perfectly describes the rock culture.

Rocki hõimu värviks on sinine. Kollektsioon esindab tõelist rokiliku vaimu, mis kätkeb endas reeglite murdmist, mässumeelust ning endaks jäämist.

loreal balmain rock

From Rock collection I have a tone 650 Power. It is a red brown lipstick. I can also see a dark copper undertone that comes out when the light hits it. This is one of those shades you have to wear out. It requires a tad darker makeup look and fierceness in your eyes.  

Rocki hõimu kollektsioonist on mul toon 650 Power. Tegemist on pruunika punase huulepulgaga. Valguse käes kumab sest läbi ka sügav vaskjas toon. See on üks neist toonidest, mida sa pead väljakandma, vastasel juhul kannab see värv sinu välja. Toon sobib suurepäraselt tumedama silmameigiga.

loreal balmain rock power

The Couture Tribe / Couture hõim

The Couture Tribe is in black packaging. This Tribe is celebrating Balmain’s historic Parisian couture origins.

Couture hõimu värviks on must. See hõim tähistab Balmaini ajaloolist Pariisi couture päritolu.

loreal balmain couture domination

From Couture collection I have the tone 355 Domination. It is a red matte lipstick. The shade has a deep, rich tone, and on the lips it feels moisturising. This shade, as perhaps you have already guessed, is my favourite of the three. It is that perfect red, which should be in every woman’s makeup purse. It is bold, strong, and meant to be noticed. I love it!

Couture kollektsioonist on mul toon 355 Domination. Tegemist on punase mati huulepulgaga. Toon on sügavpunane, mis ei jää kellelgi märkamata. Domination, nagu te võisite arvata, on minu lemmik neist kolmest. See on ideaalne punane, mis peaks iga naise meigikotis olema. Dominationi toon on julge, tugev ning tähelepanu nõudev.

loreal balmain couture domination swatch

The design

The design of the lipsticks is beautiful. The case itself has a marble effect, which makes it classy and sleek. All three collections have their own designated colour scheme which describes the name perfectly. Couture is in black and gold. Both tones are deep and luxurious. Rock is in blue and gold. In that collection you can also find blue lipstick, which for me is a perfect representation of rebel and wild spirit. Because, let’s be honest, only the most bold ones can wear out a blue lipstick.

Huulepulkade disain on kaunis. Pakendil on marmorjas efekt, mis annab huulepulga välimusele päris palju juurde. Kõigil kolmel kollektsioonil on oma värv, mis neid esindab. Couture on must ja kuldne. Rock on sinine ja kuldne. Rocki kollektsioonist võib leida ka sinist tooni huulepulga, mis minu jaoks on ideaalne tähistamaks vaba, mässumeelset hinge. Olgem ausad, mitte kõik ei suuda sinist tooni väljakanda.

loreal balmain

On the front there is L’Oreal logo and on the side of the lipsticks there is Balmain´s name written in gold. The golden name adds more exclusive touch to to collections. I love how the gold is a passing theme through the collections.  

Huulepulga esiküljel on L´Oreali logo ning teisel küljel on kuldses kirjas Balmaini nimi. Läbiv kuldne toon annab kogu kollektsioonile eksklusiivsema välimuse.

Weartime/püsivus

On the lips the lipsticks feel moisturising and soft. Application is smooth and the shade divides evenly. Since the lipsticks are really pigmented, you don’t need to go over your lips many times.

Huultel on huulepulgad niisutavad ja pehmed. Neid on peale kanda kerge ning ühtlane. Huulepulgad on pigmenteeritud ning piisab paarist tõmbest, et huuled oleksid värvitud.

The lipsticks are not fully transferproof. They will leave marks on mugs when drinking coffee. The good thing is that in spite of not being fully transferproof, it does stay on lips nicely. You can go without refreshing your lips for hours or until your next bigger meal.

Huulepulgad ei ole puutekindlad ning juues jäävad jäljed kruusile/klaasile. Vaatamata sellele, püsivad värvid huultel küllaltki kaua. Kuni suurema toidukorrani võib kindel olla, et huuepulga toon ei ole huultelt kadunud.

glamazone rock couture

In conclusion I can say I really like the lipsticks. They have beautiful shades and are comfortable on my lips. Plus, the packaging is gorgeous. If you can, try them out.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et mulle meeldivad need huulepulgad. Neil on ilusad toonid ning huultel on neid mugav kanda. Lisaks praktilisele poolele on ka nad kena väljanägemisega. Kui võimalus on, siis proovi kindlasti järele.

Have you already tried L’oreal x Balmain lipsticks?

Kas sa oled juba L’oreal x Balmaini huulepulkasid juba proovinud?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

 

Thank you for reading,

Adryana

 

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “L’Oreal x Balmain lipsticks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s