Garnier Botanical

About a month ago I received a PR package from Garnier. In the package were Botanical Cleanser Refreshing Milk, Toner, and Botanical Cream for normal to combination skin. They were infused with grape extract and meant for normal to combination skin, aka, my skin type. In this post we will take a closer look at the products.

Umbes kuu aega tagasi sain ma Garnierilt pressipakikese, kus oli Botanical Cleanser näopiim, toonik ja kreem. Mulle saadetud sari oli mõeldud just normaalsele-kombineeritud nahale ehk siis ideaalne minu naha jaoks. Selles postituses vaatame kõiki tooteid lähemalt.

garnier botanic

Botanical Cleanser Refreshing Milk with grape extract

The face milk is a creamy light green, and smells fresh. It has a nice springy scent, which is really pleasant and relaxing. I think the scent of a product affects the feeling you get when you use it. If the scent is good, you will probably want to use it more often. At least, that’s how it is to me.

Näopiim on helerohekas-valge kreemjas piim. Sellel on mõnusalt värske kevadine lõhn, mis on samaaegselt ergutav kui ka lõõgastav. Kuigi eelkõige on oluline näopiima toime tõhusus, ei tasu ka lõhna alahinnata. Healõhnalist toodet on ikka meeldivam kasutada kui midagi, mille lõhn on vastumeelne.

The consistency is creamy but not too thick, it is a face milk, after all. On the skin it feels refreshing. It cleansed my skin well on days when I didn’t wear heavy makeup. Powder, blush, and bronzer were the most products the face milk removed. It had trouble removing foundation, but had no problem with mascara. To remove mascara I just rubbed it gently on my lashes and it dissolved the makeup.

Konsistens on kreemjas, kuid mitte liiga tihe, sest tegemist on ikkagi näopiimaga. Nahal tundub see värskendav. Kergemat meiki puhastab näopiim hästi, kuid õhtuse jumestusega jääb see hätta. Puuder, põsepuna ja päikesepuuder olid näopiimale laeks. Jumestuskreem jäi eemaldamata, aga ripsmetuši lahtisulatamisega sai näopiim hästi hakkama.

garnier botanic cleanser

To remove makeup from skin, I used a little face brush. You know those little round brushes that remove unclean areas from your face without you having to do much? I only use the brush two times a week because it can make my skin tender. Without the brush the face milk doesn’t work that well.

Selleks, et meiki näost eemaldada, kasutasin ma väiksemat näoharjakest. Teate küll neid, ümarate peadega harjakesi, mis eemaldavad mustuse nahalt ilma suurema vaevata. Kahjuks ei saa ma seda harjakest kasutada tihemini kui paar korda nädalas, sest see teeb mu naha tundlikuks. Ilma selleta ei toimi näopiim nii hästi.

Botanical Cleanser Refreshing Toner with grape extract

The toner has a fresh scent and looks good in the bottle.  It removed both the residue from the face milk and the rest of the makeup well. The only thing that disturbed me was the fact it felt harsh on my skin. I don’t know how to explain it differently but it felt coarse. It does its job well, but I wouldn’t use it twice a day. Perhaps every other day or to fix fallout under eye.

Toonikul on värske lõhn ja näeb pudelis hea välja. See eemaldas meigijäägid näolt, mis näopiim alles jättis. Ainuke asi, mis mind selle näovee juures häiris, oli see, et see tundus nahal kare. Ma ei oskagi seda teisiti seletada, kui et, selle karedus tegi mu näonaha tundlikumaks, eriti kui ma kasutasin näovett kaks korda päevas. Näovesi on tõhus, aga ma igal juhul ei kasutaks seda iga päev.

ganier botanical cleanser toner

Botanical Cream

The little container looks round and cute. The scent is fresh and the cream dissolves into the skin quickly. These are about all the good sides I can say about the cream.

Kreemipurgike näeb ümar ja armas välja. Kreemil on sama värske lõhn nagu ka näopiimal ja toonikul. Kreem imendub nahka kiirelt. Paraku, need kaks omadust on minu jaoks ainukesed kreemi positiivsed küljed.

garnier botanical cream

The cream didn’t suit my skin. After application and dissolving into my skin, I still felt it there. It was like a light layer of something was still on my skin. In the morning I noticed a little breakout on some areas on my face. It couldn’t be caused by anything else than this cream. So for me it stayed unused. I am sure there are people who like this cream and for whose skin it is suitable. I am sad that I am not one of those people.

Kreem ei sobinud minu nahale. Pärast peale kandmist imendus see küll kiiresti, kuid jättis nahale kilelaadse tunde. Hommikul olid mul näol väikesed vistrikud. Need ei saanud olla mitte millestki muust kui sellest samast kreemist. Ma olen täiesti kindel, et on inimesi, kellele see kreem sobib, kuid mina ei ole üks nendest.

garnier botanical cream open

Conclusion

I will continue using the face milk when I don’t have much makeup to remove. The same goes for the toner too. It isn’t my favourite toner ever, but it is good for some purposes. The cream will stay unused by me.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et ma jätkan näopiima kasutamist, kui mul on peal kergemat sorti meik. Sama kehtib ka tooniku kohta. Toonik ei kuulu mu lemmikute hulka, kuid see teeb oma tööd tõhusalt. Kreem jääb minust kasutamata.

Have you used Garnier skin care products? How did you like them?

Kas sa oled Garnieri nahahooldustooteid kasutanud? Kuidas sulle need meeldisid?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s