The Body Shop 24 Days Of Beauty Advent Calendar. Day 4.

This year The Body Shop sent me one of their advent calendars. Every year The Body Shop comes out with three different advent calendars. The calendar I got is entitled 24 Days Of Beauty Advent Calendar. Behind every window there is a little something from The Body Shop. In this post we will see what kind of little gift was waiting for me today.

Selle aasta esimene jõulukink tuli mulle The Body Shopi poolt. Nimelt, novembris sai minust õnnelik advendikalendri omanik. Viimasel kahel aastal (vähemalt) on The Body Shopil valikus olnud kolm erinevat advendikalendrit. Eesti turul on saadaval kaks erinevat kalendrit ja minul, koostöös The Body Shop’iga, on üks neist vaikuist. Nii nagu advendikalendriga ikka, üks päev võrdub ühe akna avamise ja toreda üllatusega. Selles postituses vaatamegi, mida mulle The Body Shopi päkapikud toonud on.

Coconut Shower Cream

I like The Body Shop shower creams more than their shower gels. Although both are great products, I prefer shower creams. They moisturise my skin better and I don’t need to use a body lotion afterwards.

Mulle meeldivad The Body Shopi dushikreemid veidi rohkem kui nende dushigeelid. Kuigi mõlemad on suurepärased tooted, ma siiski eelistan dushikreeme. Dushikreemid niisutavad nahka paremini ja ma ei pea tingimata kiirematel päevadel kasutama lisaks kehakreeme/õlisid.

tbs xmas calendar day 4

Have you tried it? Leave the answer in the comments.

Kas sa oled seda juba proovinud? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

I hope you enjoyed this post. If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s