BYS Concealer Creme Palette

A little while back I received a generous PR package from BYS Cosmetics Estonia. It contained everything that one would need to do a full face makeup. In this post I am going to introduce you BYS Concealer Creme Palette.

Mõni aega tagasi ma sain rikkaliku PR pakikese BYS Cosmetics Eestilt. See sisaldas endas kõike, mida on vaja, et teha endale jumestus nullist kuni ideaalse õhtumeigini välja. Selles postituses vaatame BYS Concealer Creme Palette ehk siis peitekreemide paletti.

bys concealer palette

Let’s start with the package. It is packed into a light plastic palette with transparent lid. In spite the product being light, the package is rather sturdy. The clasp of the lid is good and that makes it a travel friendly product.

Alustame toote pakendist. Peitekreemid on kerges plastikust pakendis, millel on läbipaistev kaas. Vaatamata pakendi kergusele, tundub olevat see vastupidav. Kaas püsib korralikult transportimisel kinni, mis teeb sellest reisisõbraliku toote.

bys concealer palette 2

It comes with eight different shades from light ivory to darker tones. It has good variation of shades, which should cover the majority of skintones.  You can also use it for cream contour. Depending on how good a coverage you need, you build it up to your own liking.

Pakendis on kaheksa erinevat tooni- heledast kreemist kuni tumedamate toonideni. Usun, et igaüks leiab endale just selle tooni, mis talle hästi sobib. Peitekreeme on võimalik kasutada ka kontuurimiseks. Samuti on võimalik mängida toote katvusega. Vajadusel võib peale kanda peitekreemi minu kihti, et saavutada soovitud tulemus.

The tones are pigmented. The formula is smooth and creamy. They blend well and are easy to work with fingers or a makeup sponge. I didn’t get as good result with brushes. That also might have been my own error.

Peitekreemide toonid on pigmenteeritud ning koostis pehme ja kreemjas. Neid on kerge hajutada. Ma eelistan peitekreeme hajutada kas sõrme või meigikäsnaga. Pintsliga ma enda jaoks piisavalt head tulemust ei saanud.

bys concealer swatch

The concealers stay on well and I only see the signs of wearing off around late afternoon. I imagine if you have drier skin type, they will stay on better.

Peitekreemid püsivad peal hästi. Toote hajumist näol märkasin ma alles hilisel pärastlõunal. Ma arvan, et kui mul oleks kuivemat tüüpi nahk, siis need püsiksid peal paremini.

Overall I would say, it is a good concealer palette.

Kokkuvõtvalt võin öelda, et tegemist on hea peitekreemi paletiga.

Have you tries BYS products before? How did you like them? Leave the answer in the comments.

Kas sa oled varem BYS tooteid? Kuidas nad sulle meeldivad? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

 

Thank you for reading,

Adryana

 

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s