L’Oreal True Match Perfect Match concealer – the best one I’ve tried?

A little while ago I received a PR package from L’Oreal Paris Baltics. In the package there was mascara, mineral powder foundations, mineral mattifying powder, and concealers. In this post we will take a look at the concealers.

Mõni aeg tagasi tõi kuller mulle PR pakikese L’Oreal Paris Balticsist. Pakikeses oli ripsmetush, mineraalpuudrid ja peitekreemid. Selles postituses vaatame lähemalt peitekreeme.

loreal true match concealers

The concealers are in a classical package with a shiny screw top and transparent plastic tube. The applicator is fuzzy, thin, and flat. The shape of it makes it really easy to use. It gives a good control over the application and the amount you get with one go for me is enough.

Peitekreemid on klassikalises keeratava korgiga läbipaistvas plastikust pakendis. Aplikaator on lapik ja lai, mis teeb peitekreemi pealekandmise lihtsaks. Selle kergelt kaarjas aplikaator annab hea kontrolli peitkreemi pealekandmisel. .

The coverage is medium. The concealer blends well and stays on all day. It doesn’t separate and with good powder it doesn’t get shiny either.

Katvus on peitekreemil keskmine. Peitekreem püsib peal terve päeva ning seda on ka kerge hajutada. Kui peitekreem kinnitada puudriga, siis puudub ka oht, et päeva jooksul hakkab nägu läikima.

loreal true match concealer wand

For a couple of days I used the concealers (I have them in two different shades) all over my face like a foundation. I applied them around eight o’clock in the morning. By the time the clock struck three I was shiny here and there but nothing too bad. On top of the foundation they look better and there isn’t almost any shininess. Of course that will depend on the skin type you have but on me they looked good.

Paar päeva ma kasutasin ainult peitekreeme kui jumestuskreeme. See tähendas seda, et kahe erinevat tooni peitekreemiga ma katsin ära terve näo. Meigi tegin kella kaheksa paiku hommikul, kuid kui kell sai kolm pärastlõunal, siis ma olin juba veidi läikiv põskedel ja lauabal. Samas, see ei olnud midagi liiga hullu. Kui peitekreeme kanda peale jumestuskreemile, siis selline probleem puudub. Jumestuskreemil püsivad nad hästi.

true match concealer swatch

In conclusion I can say that I recommend the concealers. They are easy to work with and they stay on all day. From my experience the concealers are best to use with a foundation.

Kokkuvõtvalt võin öelda, et ma soovitan antud peitekreeme. Neid on kerge peale kanda ja püsivus on neil hea. Kõige parem on kanda neid koos jumestuskreemiga, sest siis tulevad nende parimad omadused hästi esile.

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

3 thoughts on “L’Oreal True Match Perfect Match concealer – the best one I’ve tried?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s