BYS Metals palette

A little while back I received a generous PR package from BYS Cosmetics Estonia. It contained everything that one would need to do a full face makeup. In this post I am going to introduce you Metals eyeshadow palette.

Mõni aega tagasi ma sain rikkaliku PR pakikese BYS Cosmetics Eestilt. See sisaldas endas kõike, mida on vaja, et teha endale jumestus nullist kuni ideaalse õhtumeigini välja. Selles postituses vaatame BYS Metals lauvärvipaletti.

bys metals eyeshadow

Let’s start with the design. It is beautiful palette in metallic tones. It has darker bronze metal toned lid and if you turn it under the light, it reflects a bit of a copper tone too. The letters on the lid are uppercase and carved out so you feel them when you brush fingers over the palette.

Alustame disainist. Metal paletil on väga kaunis pakend. Palett on tumedamas pronksjas toonides ning valguse käes paletti vaadates, on sellel näha ka vasekarva kuma. Paleti peal olevad tähed (Metals) on reljeefsed ning üldpinnast veidi kõrgemal.

The eyeshadows are pigmented and long lasting. With a primer they stay on all day and still look good in the end of the day. I haven’t notice any creasing on the days I have been using them. WIthout a primer the shadows don’t last as well but the colours are decent for many hours. I rarely use any eyeshadows without the primer. Even high end really expensive eyeshadow can be disappointing without the primer. So in that light, I shouldn’t even point out the characteristics with primer or without primer.

Lauvärvid on pigmenteeritud ja kauapüsivad. Koos aluskreemiga nad püsivad peal terve päeva ja isegi õhtul näevad head välja. Ma ei ole märganud ka lauvärvi kogunemist pisikortsukestesse, mis on igal inimesel liikuvail lauguel. Ilma aluskreemita ei püsi nad peal küll ideaalselt terve päeva, aga ikkagi mitu tundi. Üldiselt juhtub väga harva, kui ma ei kanna aluskreemi lauvärvide alla. Isegi kallimad (või väga kallid) lauvärvid valmistavad pettumuse ilma aluskreemita. Seega selles valguses ei peaks isegi välja tooma erinevused aluskreemiga vs aluskreemita.

bys metals eyeshadow palette swatch

It was easy to swatch. The eyeshadows attached to my fingers well and application on the skin was also smooth. On the picture you see finger swatches with two strokes over the skin. I didn’t use any primer under the eyeshadows. As you can see, even without the primer, the tones are pigmented, beautiful, and smooth.

Lauvärve oli käe peal kerge testida. Sõrmele jäi lauvärv kergelt ning pealekandmine oli ühtlane. Pildi peal ongi näha lauvärvide teste kahekordse sõrme tõmbega. Ma ei kasutanud käel enne testimist aluskreemi. Nagu näha, isegi ilma aluskreemita on toonid pigmenteeritud, erksad ja ühtlased.

The formula is on the creamy side. The eyeshadows blend well and are easy to work with. During the application I noticed some fallout but nothing too bad. It doesn’t bother me because the tones are pretty.

Koostis on BYS lauvärvidel kergelt kreemjas. Neid on kerge hajutada ja üleüldiselt on hea kasutada. Pealekandmise ajal need veidi pudisevad, aga see ei ole mitte midagi hullu. Minu jaoks see ei mängi üldse rolli, sest lauvärvid ise on head.

Since the eyeshadows has a slightly metallic foiled formula, I get the best application with my finger or with moist brush. The moisture makes the eyeshadows and pigment more vivid and bright. The brightness stays on all day. It isn’t rare when I look in the mirror in the evening and I see that I just don’t want to take my makeup off. The reason? It still looks beautiful

Kuna lauvärvid on kergelt metalse kumaga, saab kõige parema tulemuse neid peale kandes sõrme või niiske pintsliga. Niiskus teeb toonid silmadel erksamaks ning see püsib sama ergas terve päeva. Väga tihti on olnud päevi kui ma õhtul vaatan peeglisse ja tunnen, kuidas ma ei taha meiki maha pesta. Põhjus? See näeb endiselt suurepärane välja.

bys metals eyeshadow

The only thing I don’t like with this makeup palette is the quality of the package. The mirror is nice and wide, but it is crooked. I mean, it is usable if you don’t have anything else but it wouldn’t be my first choice.

Ainuke asi, mis mul selle paletti juures ei meeldi on pakendi kvaliteet. Peegel on ilus ja lai, kuid kõver. Kui pole korralikku peeglit käepärast võtta, siis see on kasutatav, kuid kohe kindlasti ei ole see esimene valik.

In conclusion it is a good eyeshadow palette with beautiful colours. The shadows stay on all day and are easy to work with. If you can look past the possibility you may not get the best quality mirror, I suggest you to try them out.

Kokkuvõtvalt võin öelda, et tegemist on väga hea lauvärvipaletiga, milles on ilusad toonid. Lauvärvid püsivad peal kogu päeva ning neid on kerge kasutada. Kui sa suudad mööda vaadata võimalikust kehva kvaliteediga peeglist, siis ma soovitan kindlasti BYS Metals lauvärvi paleti järele proovida.

Have you tries BYS eyeshadows before? How did you like them? Leave the answer in the comments.

Kas sa oled varem BYS lauvärve proovinud? Kuidas nad sulle meeldivad? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

One thought on “BYS Metals palette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s