L’Oreal Paris Paradise Extatic Mascara review – new holy grail mascara?

A little while ago I received a PR package from L’Oreal Paris Baltics. In the package there was mascara, mineral powder foundations, mineral mattifying powder, and concealers. In this post we will take a look at the mascara.

Mõni aeg tagasi tõi kuller mulle PR pakikese L’Oreal Paris Balticsist. Pakikeses oli ripsmetush, mineraalpuudrid ja peitekreemid. Selles postituses vaatame lähemalt ripsmetushi.

paradise mascara loreal

The mascara comes in an actual package. I think this is the first mascara I’ve seen in Estonia that comes in an actual separate package. I already love it! It makes sure that no one has opened the mascara in the store before. Even though the chances are slim for that, I still like to be sure.

Ripsmetush tuleb eraldi karbis. Minu meelest see on esimene ripsmetush Eestis, mis tuleb eraldi pakendatuna. See on juba põhjus omaette, miks mulle meeldib see ripsmetush. Lisapakend tushi ümber aitab tagada selle, et keegi pole tuubi varem avanud. Kuigi tõenäosus on selleks väike, meeldivad mulle need lihtsad lisaväärtused, mis tagavad ripsmetushi puutumatuse.

paradise mascara loreal

On the package you see before and after pictures, what the mascara claims to do and overall more information about the product. Even if it might sound petty, I love when the package and design is thought through. On this mascara, they have nailed it. The metallic taupe peach tones catch my eye and spike the interest to take a look at it closer. I am sure I am not the only one so I predict this mascara will become a really popular product in Estonia.

Pakendi peal on pildid, millel on näha ripsmed enne ja pärast ripsmetushi pealekandmist. Samuti on pakendil kirjas, mida ripsmetush teha lubab. Isegi siis, kui see kõlab võibolla pealiskaudsena, mille meeldib kui pakend ja esteetiline pool on läbimõeldud. Paradise Extatic ripsmetushiga on disain paigas. Metalne virskikukarva pakendi toon püüab pilku ning tekitab huvi, et toodet lähemalt uurida. Ma olen kindel, et ma ei ole ainus, kellele antud ripsmetush meeldib ning ma ennustan Paradise Extaticule Eestis suuremat populaarsust.

The mascara tube itself is classical round and has a smooth muted metal surface. On the tube there is written the word “paradise extatic” in a dotted style.

Ripsmetushi tuub on klassikaline, ümar piklik silinder, millel on sile matjas metalne pealispind. Ripsmetushil on peale kirjutatud või siis “peale täpitatud” sõnapaar “Paradise Extatic”.

paradise extatic loreal mascara

The brush is in an almost classical style. It has soft, long bristles and a bigger type of a brush. Luckily it is in a decent size, meaning it will cover your all lashes without making a mess on an eyelid or around your eye. It is easy to with with a brush. The brush is wider at the end and on the tip, and thinner in the middle. That shape ensures that it doesn’t matter which way you apply the mascara, you get the same amazing results.

Ripsmetushi hari on küllaltki klassikalise kujuga. Sellel on pehmed pikemad harjakesed ning veidi suurem aplikaatoriosa kui tavaliselt. Õnneks see on minu jaoks täpselt õige pikkusega. Ühe tõmbega saan ma kanda ripsmetushi kõigile ripsmetele, ilma, et ma oma silmaümbrust ära määriks. Ripsmed saavad tushiga kaetud ning nahk silma ümber jääb puhtaks. Harjake on otsast ja lõpust veidi laiem ning keskelt kitsam. See kuju tagab, et ükskõik, kumba pidi sa ripsmetushi peale ka ei kanna, tulemus jääb igal juhul suurepärane.

paradise extatic loreal wand mascara

The formula is infused with ricinus oil, which makes the application smooth. The formula is a wetter type but because of that it is easy to work with. The pigment is great! The black is the true black and it covers my lashes well. Two-three coats of mascara and I am ready to go.

The mascara adds volume, curl, length, and pigment to my lashes. I am really happy with the results.

Ripsmetushi koostisesse on lisatud riitsinusõli, mis muudab toote kreemjamaks ning pealekandmise sujuvaks. Koostis on kreemjas, aga sellega on väga kerge hakkama saada. Ma ei pidanud ootama, kuni ripsmetush kuivaks nädala, et saada suurepäraseid tulemusi. Toon on sügavmust ning katab ripsmeid väga hästi. Kaks – kolm kihti ripsmetushi ja valmis. Ripsmetush lisab volüümi, koolutab, pikendab ja sügav must toon toob ripsmed esile. Mina olen väga õnnelik ja rahul Paradise Extatic ripsmetushiga.

The mascara stays on through the day without flaking, smudging, smearing or any other negative thing you can think of. Another thing that I am absolutely impressed with- it curls my lashes and they stay curled. I repeat- my lashes stay curled the whole day! Do you have any idea how rare thst is for me? It never happens. Ever. With Paradise Extatic Mascara my lashes are still beautifully curled even in the evening. I was shocked (in a good way) when I saw this. It is absolutely amazing! I have a new Holy Grail mascara! Now I understand why my favourite youtubers have been hyped over this mascara for months. It is totally worth it!

paradise extatic loreal mascara

Ripsmetush püsib peal terve päeva ilma, et see pudeneks, läheks laiali või kleepuks kokku. Ma ei saa ühtegi negatiivset omadust välja tuua. Veel üks asi, mille üle ma olen absoluutselt vaimustunud- see koolutab mu ripsmeid ja nad jäävad koolutatuks kuni õhtuni. Ma kordan- mu ripsmed püsivad koolutatuna terve päeva! Seda pole kunagi varem juhtunud! Mitte kunagi! Paradise Extatic ripsmetushiga püsivad mu ripsmed ilusad kuni õhtuni. Ma olin absoluutselt shokeeritud (positiivses mõttes) ning üllatunud kui ma nägin seda. Paradise Extaticust on saanud nende paari nädalaga minu uus “püha toode”.

Kui sul on võimalus, proovi Paradise Extaticut, sest see on lihtsalt super ripsmetush!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

2 thoughts on “L’Oreal Paris Paradise Extatic Mascara review – new holy grail mascara?

  1. There is one thing about this mascara that literally kills everything good it does (already mentioned by you). It starts drying out after month of use, which to me is unacceptable. Once it starts going dry, clumps start to form and application becomes quite a challenge. To make it clear – I bought it with package untouched therefore I don’t thing anyone had an opportunity to open it before me.

    Therefore my impression went form WOW to WAAAT?! it is a great mascara, true, but only for a month or so.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s