Autumn Makeup with BYS Cosmetics/Sügisene jumestus BYS Cosmeticuga

A little while back I got a generous PR package from BYS Cosmetics Estonia. It contained everything that one would need to do a full face makeup. In this post I am going to do exactly that. You can see the products I use and the end result.

Mõni aega tagasi ma sain rikkaliku PR pakikeser BYS Cosmetics Eestilt. See sisaldas endas kõike, mida on vaja, et teha endale jumestus nullist kuni ideaalse õhtumeigini välja. Selles postituses teemegi seda. Ma tutvustan lühidalt teile kasutatud tooteid ning ka lõpptulemust.

bys makeup

I started with eye makeup. I primed my eyes and used the shade Petite from Nude Exposed palette. That is the fifth shade from left in the upper row. In my crease I used Mud Cake from the same palette. Mud Cake is also in the upper row, the second shade from the right.

Ma alustasin silmameigist. Ma kandsin peale aluskreemi ning siis kasutasin tooni “Petite” Nude Exposed paletist. Petite on viies toon ülemise rea vasakult poolt. Silmakoopas kasutasin ma tooni “Mud Cake”, mis on pärit samast paletist. “Mud Cake” on ülemises reas, teine toon paremalt poolt vaadates.

nude exposed bys

On my lid I applied the pink shade Comet from COSMIC eyeshadow palette. I blended it into the inner corner of my eye and also on the lower lashline. Into the outer corner of my eye I applied the blue shade Milky Way from the same palette. I worked it into the pink and where the shades blended together I got a beautiful purple shade. LIke Comet, I blended Milky Way on my lower lash line to meet the pink.

Ma kandsin liikuvale laule roosat tooni “Comet” Cosmic paletist ning hajutasin selle välja silma sisenurka ning ka alumisele ripsmejoonele. Silma välisnurka kandsin ma samast paletist tooni “Milky Way”. Hajutades seda roosasse tooni, sain ma laule ka ilusa lillaka varjundi. Nii nagu “Comet´ki”, hajutasin ma “Milky Way’d” alumisele ripsmejoonele.

bys cosmic eyeshadow

As a liner I used Liquid Liner & Kohl Pencil Duo. This time I used only liquid liner. It has a felt tip and thanks to that, it was easy to get the pointed line.

Lauvärvile tõmbasin lainerijoone BYSi silmapliiatsi/laineriga Liquid Liner & Kohl Pencil Duo. Sel korral kasutasin ma ainult viltotsaga lainerit.

bys liquid liner kohl pencil

When my eyes were done, I moved to my face.

Kui silmameik oli tehtud, liikusin edasi näomeigi juurde.

I used their primer with Vitamin E & Chamomile Extract. It is a concentrated lightweight moisturising primer. A little goes a long way.

Ma kasutasin aluskreemi vitamiin E ja kummeli ekstraktiga. Tegemist on väga kontsentreeritud, kerge ja niisutava aluskreemiga. Väikesest kogusest kreemist piisab, et katta terve nägu.  

bys primer

After primer I applied colour correctors. I added a touch of green on my few reddening spots and blended them out. On the green, I added skin tones concealer. They both are cream products and work well together.

bys colour correcting palette

Kui aluskreem oli imendunud, kandsin ma oma punetavatele laikudele peale rohelist tooni korrigeerivast paletist. Pärast rohelise laialihajutamist, lisasin ma samale alale ka peitekreemi. Mõlemad on kreemjad tooted ning sobivad kokku hästi.

bys concealer palette

After color correctors and concealers, I applied foundation. Pure Silk Serum Foundation has a lightweight formula but is easily buildable. It dries down to satin finish. If the foundation is too light or dark, BYS also has foundation adjusters. Those are perfect when seasons are changing.

bys pure silk foundation

Seejärel kandsin ma peale jumestuskreemi. Pure Silk Serum jumestuskreemil on kerge koostis ning seda saab vajadusel ka mitu kihti peale kanda. Jumestuskreem kuivab poolmatiks. Kui jumestuskreem peaks jääma liiga tumedaks või heledaks, siis BYSil on olemas ka toonivad tilgakesed. Paar tilka helendavat või tumendavat pigmenti võib olla just see, mis aastaaegade vahetumisel aitab hoida jumestuskreemi kooskõlas nahatooniga. 

bys foundation adjuster

To set my foundation, I applied HD Microfinish Powder. It is so finely milled and gives silky satin finish.

Jumestuskreemile kandsin ma peale HD Microfinish puudrit. Tegemist on väga peene tolmpuudriga ning lõpptulemus on sile ja siidine.

bys hd micro powder

Next came Contour, Sculpt & Glow, and Highlighting Trio palette.

Järgmisena kasutasin Contour, Sculpt & Glow, ja Highlighting Trio palette.

bys highlight trio

From the Contour palette I used the lightest tones. They blended out well and gave a subtle contour.

Kontuurimispaletist kasutasin ma kõige heledamiaid toone. Neid oli kerge hajutada ning tulemus jäi tagasihoidlik, kuid kena.

bys contour palette

From Sculpt & Glow I used blushes. I mixed Rose and Peach together and got a really beautiful shade. Unfortunately on the final look, they aren’t seen that well. In reality they looked great.

Sculpt & Glow paletist ma kasutasin põsepunasid. Ma segasin nii Rose kui ka Peach tooni pintsliga kokku ning sain ilusa roosakas-oranzi tooni. Kahjuks pildit ei ole neid nii hästi näha kuid muidu oli tulemus kena.

bys sculpt and glow

For brows I use Brow Definition Kit.

Kulmudel kasutasin Brow Definition komplekti.

bys brow definition kit

On lips I used Liquid Lipstick Velvet Lips in the shade 12 Purple Pop.

Huultel kasutasin vedelat huulepulka Velvet Lips toonis 12 Purple Pop.

bys velvet lips liquid lipstic 12 purple pop

The whole makeup look I set with mattifying Makeup Setting spray.

bys makeup setting spray

Kogu jumestuse kinnitasin ma matistava meigikinnitus spreiga.

bys full makeup

 

This was a simple overview of the products I used to do my makeup. Soon you can read about the products separately and a bit more thorough than only two sentences. So, stay tuned! 😉

See oli lühike ülevaade toodetest, millega ma tegin oma jumestuse. Varsti saate lugeda kõigist toodetest eraldi ja pikemalt kui ainult kaks lauset. Seega, hoidke blogil silma peal 😉

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

2 thoughts on “Autumn Makeup with BYS Cosmetics/Sügisene jumestus BYS Cosmeticuga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s