September favourites

Another month has passed and it’s time again to take a look at things I´ve been loving in September.

Veel üks kuu on läbi saanud ja ongi aeg vaadata, mis olid minu lemmikuteks septembris.

the body shop cc cream instaglow opi pro spa essence all about matte

OPI Micro-Exfoliating Hand Polish/ Käte mikrokoorija

On the tube it says: “Micro Exfoliators and vitamin C work together to polish dull, dry skin while ultra nourishing Cupuacu helps condition.”

Pakendi peal on kirjas: “Mikrokoorijate ja C-vitamiini koostoime puhastab karedat ja kuiva nahka samal ajal kui cupuacuvõi niisutab seda.”

I applied it to my hands, massaged them in a circular motion for approximately two minutes and then rinsed the product off with warm water. As a result, I had softer and more moisturised skin. The micro exfoliators are really small and gentle on the skin.

Ma kandsin seda kätele, masseerisin ringjate liigutustega umbes kaks minutit ning seejärel loputasin sooja veega. Selle tulemusena olid mul pehmed ning niisutatud käed. Mikrokoorijad toimisid õrnalt kuid efektiivselt nahka kahjustamata.

opi pro spa micro exfoliation hand polish

OPI Protective Hand Serum/Kaitsev käteseerum

The hand serum moisturises, brightens and protects the skin. The texture is a little bit more gel like than the hand cream was. It forms a nice layer of protection and dissolves into my skin quickly. It is in a pump type of package. I personally don’t have preferences when it comes to hand creams. If the product works then for me it doesn’t matter if it has a pump or it comes in traditional tube. This serum works well and does magic to my skin.

Käteseerum niisutab, kirgastab ja kaistseb nahka. Tekstuur on seerumil veidi geeljam kui kreemil. See moodustab nahal õhukese kaitsekihi ning imendub nahka kiiresti. Seerum on pumbaga pudelis. Minu jaoks üldiselt vahet ei ole, kas kätekreem/seerum on tuubis või pumbaga pudelis. Siin on oluline ainult see, kas see toode töötab. OPI ProSpa Kaitsev käteseerum on hea abimees kätenaha hoolistemise juures.  
opi pro spa nail oil serum cream

OPI Nail and Cuticle Oil/Küünte- ja küünenahaõli

The oil comes in the same type of bottle like nailpolishes. I love the design and the fact it is so easy to use. The oil contains grape-, kukui- and sunflower seed oils. All them together ensure that the cuticles are well moisturised and nourished. The oil dissolves quickly.

Õli on pakendatud samasugustesse pudelikestesse nagu OPI küünelakidki. Mulle meeldib see disain ning tänu sellele on seda ka kerge kasutada. Õli sisaldab endas viinamarja-, kukui-, ja päevalilleõlisid. Kõik kokku tagavad, et küünenahad on hästi niisutatud ja toidetud.

The Body Shop Instaglow CC cream Peachy Glow

Peachy Glow CC cream is meant for light to medium skin. On the packaging it says counteracts dullness and awakens tired looking complexion. It has SPF 20 PA+++, UVA/UVB protection, it moisturises, gives matte finish, corrects the complexion, and absorbs quickly.

Peachy Glow CC kreem on mõeldud heledale kuni keskmisele nahale. See värskendab jume ning annab ühtlustab nahatooni. Kreemil on SPF20PA+++ ja UVA/UVB kaitse.

I apply it to clean skin. It gives me a fresh healthier complexion and primes my face for foundation. I loved how hydrating it is too. The CC cream also works well under powder for the mornings when I am in a hurry. You can read more about it here.

CC kreem muudab mu jume värskemaks ja tervemaks. Kreemis on ka väikesed valguspeegeldavad osakesed, mis annavad mu näole sära juurde. Samuti see niisutab ja valmistab näonaha ette jumestuskreemi jaoks. CC Bright Glow kreem sobib hästi ka kiiretel hommikutel puudri alla.

the body shop cc cream peachy glow essence all about matte

Essence All About Matt Fixing Compact Powder

It is a translucent powder to mattify skin and prepare your face for other powder products. We all know that if you have a proper base, the makeup looks better. For me, a good powder is essential part of my makeup routine. Even if I don’t have makeup on, I still use a good SPF and a powder.

Tegemist on värvitu matistava viimistluspuudriga. See matistab jume ning valmistab naha ette särapuudrile, põsepunale ja päikesepuudrile. Korraliku põhjaga näeb meik palju parem välja. Minu jaoks on hea puuder asendamatu igapäevaselt. Isegi siis, kui ma ei kasuta meiki sel päeval, kannan ma peale head päikesekaitset ja puudrit.

What are your recent favorites? Leave your answer in the comments.

Mis on teie viimase aja lemmikud? Jätke vastus kommentaaridesse!

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

3 thoughts on “September favourites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s