September empties

Another month has ended and it’s time to see what products I finished in the past four weeks.

Veel üks kuu on möödunud ja ongi aeg vaadata, mis tooted ma viimase nelja nädala jooksul lõpuni kasutasin.

empties

Vivi Wormwood Cream

This cream was suggested to me by my cosmetologist. It was a face cream which is suitable for surface dry skin. It basically moisturised my skin without nourishing it. The cream is suitable for oily skin which is dry at the same time. It kept my zits under control and I rarely had any skin problems during usage.

Would I repurchase? I already did

Vivi Koirohu kreem

Seda kreemi soovitas mulle mu kosmeetik. Tegemist oli kreemiga, mis sobis pinnakuivale nahale. Seega see niisutas mu nahka, kuid ei toitnud seda. Koirohu kreem on sobilik rasusele pinnakuivale nahale. See hoidis mu akneprobleemid kontrolli all ja mul oli harva uusi vistrike kreemi kasutamise ajal.

Kas ma soetaksin selle uuesti? Jah, juba on kasutuses

vivi wormwood cream mossa blueberry

Mossa Moisturising Antioxidant Day Cream with blueberry vitamins

It is a day cream which has a light, sweet blueberry scent. I liked that it came in a plastic container with a pump. The cream soaked into my skin quickly giving it a matte finish. It is a convenient product to take to a trip with you. The cream wasn’t as moisturising as I would have liked.

Would I repurchase? No

Päevakreemil oli kergelt magus mustikalõhn. Mulle meeldis, et see oli pakendatud plastikpudelisse, millel oli ka pump. Kreem imendus kiiresti ning jättis näo matiks. Vaatamata sellele, et tegemist oli niisutava kreemiga, ei niisutanud see nii palju nagu mulle see meeldinud oleks.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Ei

The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover

The eye makeup remover did a fantastic job. When I used it, I held a cotton pad on my eyes for fifteen seconds. After that I gently wiped my eye makeup off.

This formula was gentle on the eyes. I didn’t have to rinse my eyes after, nor did I feel any soreness. I was positively surprised with the product. Plus, did I mention how good the packaging looks?

Would I repurchase? I already have

The Body Shop Kummeliga Veekindla Silmameigi Eemaldaja

Silmameigi eemaldaja oli super! Ma kasutasin seda nii, et hoidsin vatipadjakest silmadel umbes viisteist sekundit. Pärast seda ma tõmbasin selle sama vatipadjakesega üle silmade ja eemaldasin juba lahtisulanud meigi.

Koostis oli õrn ning ei ärritanud silmi. Pärast kasutamist puudus mul otsene vajadus silmi veega loputada. Lisaks, kas ma mainisin, kui hea see pakend välja näeb?

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

the body shop camomile

The Body Shop Seaweed Deep Cleansing Gel Wash

It was a face cleanser with mineral rich seaweed from Roaring Water Bay Ireland. I used it as a first step of my morning routine and the second step of my evening routine. It cleansed my skin well. The product removed my makeup without any trouble and gave me a clean feel. It foamed nicely and smelled even better

Would I repurchase? I already have

The Body Shop Merevetika Näopesugeel

Tegemist oli näopesugeeliga, mis oli rikastatud merevetika ekstraktidega Iirimaalt. Ma kasutasin seda esimese sammuna oma hommikuses näohoolduses ja teise sammuna oma õhtuses näohoolduses. Näopesugeel eemaldas meigi hästi ja jättis näole puhta värske tunde. See vahutas mõnusalt ning lõhnas värskelt.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

the body shop seaweed

The Body Shop Seaweed Clarifying Toner

It was an alcohol free toner for combination/oily skin. I used it twice a day as a part of my morning and evening routine. The toner felt cooling and nice on my face. After using it, my skin felt fresh and clean. I also loved the scent of the product. Plus, it mattified my skin which is always nice for me.

Would I repurchase? Yes

The Body Shop Merevetika näovesi

Tegemist oli alkoholivaba näoveega kombineeritud ja rasusele nahale. Ma kasutasin seda kaks korda päevas oma näopuhastus rutiinis. Näovesi jahutas mu nägu ning andis sellele värske tunde. Näovesi matistas kergelt jumet, mis oli minu jaoks suur pluss. Lisaks kõigele, mulle meeldis selle lõhn.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream

This shower cream was as amazing as it sounds. It smelled divine, cleaned skin gently, moisturised, foamed well (for a shower cream), and looked good. The shower cream was soap free and the formula was gentle. It was specially formulated for people who have more sensitive and/or dry skin. I picked it up because I fell in love with the scent. It smelled like almond milk with honey, hence the name. I loved that the smell wasn’t overpowering or too sweet, it was more like a soft sweet hug on a snuggly morning.

Would I repurchase? I already have

Mandlipiima ja mee pehmendav ja hooldav dušikreem

See dušikreem oli täpselt nii hea nagu see ka kõlas. See lõhnas imeliselt, puhastas nahka õrnalt seda samal ajal niisutades, vahutas dušikreemi kohta hästi ja nägi ka hea välja. Dušikreem oli seebivaba ning suunatud just kuiva ja tundliku nahaga inimestele. Ma ostsin selle, sest ma armusin mandlipiima ja mee lõhna. Hea oli see, et lõhn ei olnud pealetükkiv ning liiga magus, vaid pigem kui soe kallistus mõnusal laisal hommikul.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

the body shop milk and honey

NYX HD Finishing Powder

The powder gave a matte, luminous glow. I have quite oily skin and sometimes it can get shiny throughout the day. With this powder I didn’t have to worry, It kept my skin’s shininess at bay without a problem.

Would I repurchase? Yes

Puuder matistas, kuid samas jättis naha kergelt kumavaks. Mul on küllaltki rasune nahk ning kui ma ei tee midagi, siis päeva lõpuks ma läigin ikka korralikult. NYX HD puudriga mul sellist muret ei olnud. Puuder hoidis kõik ilusasti kontrolli all, säilitades matti jumet kaheksa tundi kindlasti.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

nyx hd studio finishing powder lip lingerie

NYX Lip Lingerie in the tone Exotic

It was a lip cream with a matte finish. It was also a food, drink, and kiss proof lip cream. I love those kind of lip products. I felt so much more carefree, and it was quite convenient throughout the day. I didn’t have to worry if I needed to reapply my lip cream everytime after eating. The formula was soft and glided easily on the lips. It had quite a neutral, light scent.

The tone Exotic was like dark taupe dusty rose. It was a beautiful colour which suited perfectly with my natural complexion.

Would I repurchase? Yes

Tegemist oli vedela huulepulgaga, millel oli matt viimistlus. Lip Lingeriel on superpüsivus ning see elas üle kõik söögid ja joogid- igati murevaba toode. Huultel oli see pehme ning pealekandmine kerge. Huulekreemil oli kerge lõhn, aga see ei seganud. Toon Exotic on tume vanaroosa, millel oli punakas alatoon. Mulle meeldis see toon väga ning see sobis ka mu jumega.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

The Body Shop Almond Conditioning Hand Wash

It was a soap-free cleanser for hands and nails.  The formula was infused with sweet almond oil and Community Fair Trade Brazil nut oil. It also had a light almond nutty scent. The bottle lasted me for quite some time because I used it only when I was not wearing nail polish.

Would I repurchase? I already have.

Tegemist oli seebivaba pesugeeliga kätele ja küüntele. See sisaldas Koostööleppe Programmi parapähkliõli Peruust ja mett Etioopiast ning mahuse mandli õli ja pantenooli. Kätepesugeel lõhnas mõnusalt mandliga. Üks pudel kestis mul pikka aega, sest ma kasutasin seda ainult siis, kui mu küüned ei olnud värvitud.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

maybelline nail polish remover almond hand wash

Maybelline Express Nail Polish Remover

It is my current holy grail of nail polish remover. It has a mild almond scent (almond extract added to the formula) and it works quickly. I don’t have to air the room later or hold my breath while doing a new set manicure.

Would I repurchase? I already have.

Küünelakieemaldajal oli kerge mandlilõhn. See on minu lemmik, nii öelda “püha toode”, mis puudutab küünelakieemaldajaid. Maybelline Express ei haise ebameeldivalt nagu paljud küünelakieemaldajad seda teevad. Lisaks sellele eemaldas ta laki kiiresti ja tõhusalt.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

Mary Kay Lash Love Lengthening Mascara in the tone I ♡ Black

I love this mascara. Opening the tube, the brush looked like any other curved wand with little spikes. When I applied it, my lashes turned into beautiful butterfly wings. They were lengthened and separated. It looked like I had twice as many lashes than I usually have. The colour is deep black, it stays on well and doesn’t smudge or flake throughout the day.

teeez bulletproof mary kay lash love lengthening

Would I repurchase? Yes

Mulle meeldis see ripsmetush. Selle hari on kergelt kaarjas ning lühikeste harjakestega. Juba esimese kihiga nägid mu ripsmed pikendatud, koolutatud ja üleüldse kaunid välja. Lisaks sellele see ripsmetush ka tihendas ja eraldas neid. Kohati oli tunne, et mul on kaks korda rohkem ripsmeid kui muidu. Must toon oli pigmenteeritud ning see püsis peal terve päeva ilma, et see oleks laiali läinud või pudenenud silma alla.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

Teeez Cosmetics Bulletproof Flexibility Mascara – Dark Matter / Bulletproof Flexibility Mascara – Dark Matter ripsmetušš

It was a black water resistant mascara with a rubber type wand. The bristles were short but close to each other. The mascara made my lashes long, emphasised every lash, and gave them volume and curl. The mascara stayed on all day without flaking, smudging, or crumbling under my eye.

Would I repurchase? Yes

teeez bulletproof mascara mary kay lash love

Tegemist oli niiskuskindla ripsmetušiga, millel oli kummi-tüüpi hari. Selle harjased olid lühikesed, aga asetsesid harjal tihedalt. Ripsmetušš tegi mu ripsmed pikaks, rõhutades igat ripsmekarvakest ning andis neile volüümi ja koolutatust. Ripsmetušš püsis peal terve päeva ilma pudenemiseta silma alla või laiali minemiseta. Väga hea ripsmetušš, kui on plaanis olla kodunt eemal terve päeva.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

Seaweed Oil Balancing Clay Mask

This mask is my old favourite. I love how the mask smelled, felt on my face, and the result I got. On the package it said to leave it on for ten minutes. Depending on how thick the layer I applied, it either dried completely or not. I wouldn’t recommend keeping it on more than fifteen minutes. I once lost myself in a book, and before I realised, almost an hour had passed. It resulted with my skin feeling quite sensitive. So, if you are doing the mask, keep an eye on the time. It’s better for you to follow the instructions when it comes to face masks. Trust me, I learned that the hard way.

After washing it off or removing it with a makeup sponge, my skin felt soft and pure. It was such a wonderful feeling. The facial cream I used after, want on so smoothly and the feeling was just divine.

Would I repurchase? Yes

Merevetika savimask

Merevetika savimask on üks mu pikaajalisemaid lemmikuid. Mulle meeldis, kuidas mask lõhnas, näol tundus ja tulemus, mida ma sain pärast kasutamist. Purgi peal on kirjas, et näol tuleb maski hoida umbes kümme minutit. Olenevalt, kui paksu kihi ma näole kandsin, kuivas see täielikult ära või jäid mõned niisked kohad siiski kümne minuti pärast näha. Kuigi ahvatlus on suur, ei soovita ma maski näol üle viieteist minuti hoida. Mul ükskord juhtus nii, et ma unustasin end raamatut lugema, mask näos, ning enne kui ma arugi sain oli tunnike juba möödas. Pärast maski eemaldamist oli nägu ikka parajalt tundlik. Seega, kui on plaanis maskitada, hoia kellal silma peal.

Pärast maski eemaldamist vee või meigikäsnaga, jäi nahk pehme, siidine ja puhas.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

mixa micellar water the body shop seaweed clay mask

Mixa Micellar Water Anti-Imperfection Face & Eyes combination to greasy skin

This was the first micellar water that I actually liked and I wouldn’t mind using it again. It remover makeup softly and effectively. It didn’t leave skin greasy. The big bottle lasted me for a really long time.

Would I repurchase? Yes

See oli esimene mitsellarvesi, mis mulle meeldis ning ma hea meelega kasutaks seda veel. Mixa mitsellarvesi eemaldas meigi pehmelt ning effektiivselt ning ei jätnud nahka rasuseks. Suur pudel kestis mul päris pikka aega.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

Marc Anthony Strengthening Grow Long Shampoo

On the bottle it says super fast, anti-break formula for longer, stronger hair. Adds shine, protects colour. Caffeine, Ginseng and Vitamin E formula nourishes and repairs each strand to rapidly promote longer stronger, healthier hair that is soft silky, smooth and shiny. Color safe.

Pudeli peal on kirjas, et sellel on juuksekasvu kiirendav, tugevdav ning juusteotste murdumist takistav koostis. Lisab läiget ning kaitseb juuksevärvi. Kofeiin, ginseng ja vitamiin E toidavad ja parandavad igat juuksekarva.

The shampoo is sulfate free, which is always a good thing. It had a light, little bit sweet, but fresh, scent. It foamed really nicely and in spite of a rich foam, it was easy to rinse the shampoo out.

Shampoon on sulfaadivaba, mis on alati hea asi. Sellel oli kerge, veidi magusavõitu värske lõhn. Shampoon vahutas hästi ning vaatamata rikkalikule vahule oli seda kerge välja loputada.

Would I repurchase? Yes

marc anthony grow long

Marc Anthony Strengthening Grow Long Conditioner

On the bottle it says super fast, anti-break formula for longer, stronger hair. Caffeine, Ginseng and Vitamin E formula corrects and restores split-ends and breakage to promote longer, stronger, healthier hair that is soft, silky, smooth and shiny. Color safe.

Pudeli peal on kirjas, et sellel on juuksekasvu kiirendav tugevdav ning juusteotste murdumistevastane koostis. Aitab parandada ning sulgeda katkiseid juukseotsi ning lõhenemisi. Lisab läiget ning kaitseb juuksevärvi. Koffeiin, ginseng ja vitamiin E toidavad ja parandavad igat juuksekarva.

Like the shampoo, the conditioner is also sulfate free. Since it was also infused with caffeine and ginseng, the scent was also the same.

Nagu shampoongi, oli palsam samuti sulfaadivaba. Kuna ka see oli koffeiini ja ginsengiga, siis lõhnas see samamoodi nagu shampoon.

The consistency was nice and thick. Already by the feel of the conditioner, I could say, it was nourishing for your hair. The conditioner rinses out well and leaves hair soft.

Palsam oli paksema koostisega. Juba pudelist välja pigistades oli näha, et see on toitev ning niisutav. Palsamit oli lihtne välja loputada ning see jätab juuksed pehmeks ja siidiseks.

Kas ma soetaksin toote uuesti? Jah

What are your September empties? Let me know in the comments!

Mis on sinu septembrikuu tühjad potsikud-totsikud?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

 

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

6 thoughts on “September empties

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s