Essence Holo Rainbow Nailpolishes / Holo Rainbow Küünelakid

A little while back Essence sent me a generous package with their new autumn – winter collection. Among makeup there were also some nail products. In this post we are going to take a look at  Holo Rainbow Nailpolishes.

Mõni aeg tagasi saatis Essence mulle rikkaliku pakikese uue sügis-talvise kollektsiooniga. Meigi hulgas olid ka mõned küüntele mõeldud tooted. Selles postituses vaatamegi lähemalt Holo Rainbow küünelakke.

essence holo rainbow nail polishes true

I had two shades in the package- 03 Holo Rocks and 04 Holo Love.

Pakis oli kaks tooni- 03 Holo Rocks ja 04 Holo Love

03 Holo Rocks is a gorgeous blue shade. I love blue shades on my nails, so the fact that I absolutely adore this on my nails shouldn’t be a surprise to anyone. It is densely packed with glitter particles and cover the nail bed well. With two layers I got a nice result where the whole nail was blue glitter. Of course removing the said nail polish was an event in itself, but that is another story.

essence holo rainbow holo rocks

03 Holo Rocks on kaunis sinine toon. Mulle on alati meeldinud sinised toonid mu küüntel, seega fakt, et ka see toon on mulle meeltmööda, ei olnud minu jaoks üllatus. Küünelakis on säraosakesi tihedalt ning juba üks kiht katab küüne ilusti ära. Kahe lakikihiga on kogu küüs säraosakestega (glitter) kaetud. Muidugi hiljem säbrulise/sädeleva (kuidas teie neid küünelakke nimetate?) küünelaki eemaldamine on tükk tegu, kuid see on juba teine teema.

Essence Holo Rocks swatch

04 Holo Love is a subtle pink shade. It isn’t as pigmented or tense as the blue shade. It seems no matter how much I shook or stirred the bottle, I didn’t get as much glitter particles as I wanted. I could see my nail bed through the transparent spots on the nail polish. The tone itself is beautiful, but the coverage isn’t as good as I hoped for. I would definitely wear another nail polish under this one.

essence holo rainbow holo love

04 Holo Love on tagasihoidlikut roosat tooni küünelakk. See ei ole niivõrd pigmenteeritud kui sinine toon Holo Rocks. Vaatamata sellele, kui palju ma pudelit ei raputanud või loksutanud, ei saanud ma ootuspärast säraosakeste kogust pintslile. Isegi kahe kihiga nägin ma oma küüsi läbi laki ning see ei rõõmustanud mind eriti. Toon iseenesest on kena. Ma kindlasti kannaks veel ka värvlilise aluslaki Holo Love all.

Essence Holo Love swatch

The wearing time is decent and removing the nail polish is an effort. The pink nail polish came off better but since the blue is tense glitter, that took time.

Küünelakid püsivad peal hästi ja nende eemaldamine on vaevarikkam kui tavaliste lakkide puhul. Särahelbekestega (glitter lakid) küünelakid tulevadki küüntelt raskemini ära, seega see oli igati oodatud. Kuna roosas küünelakis polnud nii palju särahelbeid, siis see tuli mu küüntelt kergemini ära kui sinine.

Overall I love the blue shade but the pink shade needs a colourful basecoat to be prettier.

Kokkuvõtvalt ma saan öelda, et mulle meeldib sinine toon väga, aga roosat kannaksin koos värvilise aluslakiga.

Have you tried Essence  Holo Rainbow Nailpolishes yet?

Kas sa oled juba proovinud Essence Holo Rainbow küünelakke?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “Essence Holo Rainbow Nailpolishes / Holo Rainbow Küünelakid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s