Maybelline Color Sensational Matte Metallics Lipsticks

A little while back Maybelline was so generous and sent me a PR package with their new Matte Metallics Lipsticks and Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer. This time we are going to look at the lipsticks. About the concealer you can read here.

Veidi aega tagasi saatis Maybelline mulle pakikese oma uusimate Matte Mettalics huulepulkade ja Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer peitekreemiga. Selles postituses vaatame lähemalt Matte Mettalics huulepulkasid. Peitekreemist saate lugeda siin.

maybelline color sensational the mattes

In the package there were three different shades: Hot Lava, Steel Chic and Gunmetal. All of them are gorgeous shades and look really good on me.

Pakis oli kolm erinevat huulepulka toonides: Hot Lava, Steel Chic ja Gunmetal. Kõik toonid on kaunid ning sobivad mulle suurepäraselt.

Hot Lava

This is a lipstick which has orange red tone with a deeper shade. The name describes it perfectly. It is red, orange, metallic, and matte. It plays with the light and compliments my complexion well.

maybelline the mattes metallic hot lava colour sensational

Hot Lava on huulepulk, millel on sügavam oranzikas punane toon. Hot Lava ehk siis “kuum laava” eesti keeles, kirjeldab antud tooni hästi. See on segu punasest, oranzist, metalsest särast ning matist viimistlusest. Huulepulga toon mängib valgusega ning sobib minu jumega.

maybelline hot lava color sensational the mattes metallic

Steel Chic

This is brownish silver shaded lipstick. It is difficult to describe the tone as it plays with the light well. At some angles it has more of a cool bronze shade and other’s, silver. It goes well with a cool brown toned smokey look.

maybelline the mattes metallic steel chic color sensational

Steel Chick on hõbedase vase tooni huulepulk. Seda tooni on natukene keeruline kirjeldada, sest see mängib valgusega ning ühte domineerivat värvivarjundit on võimatu välja tuua. Mõne nurga all on see pigem pronksjas ning teise nurga all pigem hõbedane. Steel Chick sobib hästi külmades toonides pruunika suitsusilmaga.

maybelline the mattes colour sensational steel chic

Gunmetal

When I saw this shade, my eyes lit up! It is such a gorgeous, dark metal blue shade! I just love the tone and how well it suits me. I combined it with a darker green eye makeup. Of course it isn’t your everyday nude but with the right makeup look and setting, I don’t see a reason why not to rock it on daily basis. The dark pigment stays on the lips well.

maybelline color sensational the mattes metallic gunmetal

Kui ma nägin seda tooni, mu silmad lõid särama. Gunmetal on lihtsalt nii kaunis tumesinine metalne matt huulepulk. Vaatamata oma omapärasele toonile, sobib Gunmetal mulle kui valatult. Ma kombineerisin seda rohelise silmameigiga. Ilmselgelt ei ole see igapäevane toon, kuid õige silmameigi ning riietusega, ei näe ma põhjust, miks seda mitte kanda.

maybelline the metallics color sensational mattesgun metal swatch

Lipsticks

The shades are beautiful. I have three but the full range is wider. I also love their deep rose red (copper rose) and emerald green shade (serpentine). They are simply gorgeous!

Matte Metallics sarja huulepulgad on kõik kaunid. Mul on kolm tooni, kuid sarjas kokku on kümme erinevat. Mulle meeldib ka tumedam roosakas punane (copper rose) ja smaragdroheline (serpentine). Mõlemad on väga kaunid.

The lipsticks stay on well. They don’t bleed or smudge on my lips. Wearing a lip liner under the lipsticks is not necessary. Although, I would suggest lining lips before applying lipstick. It simply makes application easier. The lipsticks survive light snacking and eating. Of course a little touch up after a meal would be nice but I don’t mind it at all.

Huulepulgad püsivad huultel hästi. Need ei valgu huultelt laiali ning hoiavad huulejoone terava. Huulepliiatsi kandmine huulepulga all ei ole tingimata vajalik, kuid see igal juhul aitab kaasa paremale tulemusele. Matte Metallics huulepulk püsib ilusti peal terve päeva. See elab üle kõik näksimised ja kohvitamised. Pärast suuremat söögikorda võiks muidugi huulevärvi värskendada. Mind see ei häiri, sest toonid on kaunid ja kui huulepulk huultelt kulub, teeb see seda ühtlaselt.

 

On the lips they are smooth. They have a comfort matte formula. That means they have a matte (metallic) finish but they don’t dry my lips out. It is my favourite formula when it comes to lipsticks.

Huultel on huulepulgad mõnusalt pehmed ja kreemjad. Neil on mugav matt koostis ning seetõttu ei kuivata need huuli. Huulepulki valides, on mugavad matid minu esimene eelistus koostiste/tunnetuse/lõppviimistluse juures.

maybelline color sensational the mattes

Application is quick and easy. The lipsticks are well pigmented and with one smooth pull you have full colour on lips. The pointed tip helps to get colour in the lip corners without smudging the skin.

Huulepulkade pealekandmine on lihtne ja kiire. Toonid on hästi pigmenteeritud ning ühe sujuva tõmbega on huultel värv olemas. Kitsam tipp aitab huulepulka peale kanda huulenurkadesse raskusteta.

What is your favourite lip product from Maybelline? Leave the answer in the comments!

Mis on sinu lemmik huuletoode Maybelline´lt? Jäta oma vastus kommentaaridesse.

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

5 thoughts on “Maybelline Color Sensational Matte Metallics Lipsticks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s