Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

A little while back Revlon Estonia sent me a little package with their new Ultra HD Matte Lipcolors. In the package there were four different shades. In this post we will take a closer look at them.

Veidi aega tagasi saatis Revlon Eesti mulle pisikese pakikese uute Ultra HD Matte huulevärvidega. Pakikeses oli neli erinevat tooni. Selles postituses vaatamegi uusi huulevärve lähemalt.

revlon ultra hd matte lipcolor

640 HD Embrace

It’s a nude taupe shade. It’s one of those “like your own lips, but better” shade, which adds just enough tone to be there, while still staying subtle. I like to wear it with minimal makeup because it adds that “bit of something” to the look. 640 HD Embrace has a warm pink-beige undertone, and suits my skintone well.

Revlon Ultra HD Matte lipcolor 640 hd Embrace

Tegemist on tagasihoidliku beezika tooniga. See on üks neist “nagu su oma huuled, aga parem” toonidest, mis annab jumele juurde selle “miski”, samal ajal jäädes tagasihoidlikuks. Mulle meeldib seda kanda päevadel, mil ma teen kergema meigi. 640 HD Embrace on soojas toonis roosakas beez, mis sobib minu nahatooniga hästi.

635 HD Passion

The name suits the shade perfectly. It is a deep cool toned red. It is the colour of passion and rage, the colour of lovers and enemies. The deep red is something that goes well with a smokey eye or just a winged cat eye. It’s the color of power and dominance. So if you wear it, own it!

revlon ultra hd matte lipcolor 635 hd passion

Nimi Passion (eesti keeles Kirg) sobib sellele toonile ideaalselt. Tegemist on sügavama punasega, millel on külm alatoon. See on kire ja viha, armastajate ja vaenlaste värv. See punane sobib ideaalselt suitsusilma või siis ainult teravama silmalaineriga. Passion on värv, mis domineerib. Seega, kui sa kannad seda, kanna see ka välja.

605 HD Obsession

It is a deep cool toned fuchsia pink. I rarely lean towards pink tones but this one just catches my eye. Thanks to the cool undertone it suits me well. It also is my favourite shade of pink. I love it!

revlon ultra hd matte lipcolor 605 hd obsession

Tegemist on sügavama fuksiaroosaga, millel on külm alatoon. Ma harva kaldun roosade toonide poole, aga sellelt ma ei saa oma silmi ära. Tänu külmale alatoonile sobib Obsession mulle hästi. See on samuti minu lemmikut tooni roosa.

610 HD Addiction

It s a deep cool toned berry pink, or purple. On the lips the shade looks more berry pink but as a swatch, it has a purple undertone. Either way the shade is gorgeous. It is perfect for those days when I want something pinkish but not too pink.

Revlon Ultra hd matte lipcolor 610 hd addiction

Addiction on külma alatooniga marjaroosa või -lilla. Minu huultel näeb see välja pigem roosakas, aga käe peale proovides pigem lillakas. Nii või teisiti on tegemist ilusa tooniga. See on ideaalne nendeks päevadeks, kui ma tahan midagi roosat, aga mitte liiga roosat.

revlon ultra hd matte lipcolor swatches

If I have to name my favourite shades from the bunch, I don’t think I could. I love them all because every each one of them is so unique.

Kui ma peaksin nimetama oma lemmiktooni neist neljast, siis ma jääksin hätta. Mulle meeldivad need kõik, sest nad on nii kaunid ja üksteisest erinevad.

The package/Pakend

The lipcolors come in thick frosted plastic containers.  By touch they are smooth and velvety. They have a muted silver screw cap.

Huulevärvid on pakendatud paksemast “jäätunud” plastikust tuubi. Käes on need mõnusalt velvetised ja siledad. Korkidel on matt hõbedane toon.

Revlon Ultra HD Matte lipcolor 640 hd Embrace

The applicator is wider and flat. In spite of a wider applicator, it isn’t thick, so you can get to the lip corners without a problem. The applicator divides the colour evenly on the lips and that makes the application quick.

Aplikaator on lai ja lame ning serv on kitsas. Sellega saab kiiresti ja ühtlaselt kanda huulevärvi huultele. Tänu peenemale servale saab lihtsa vaevaga kanda huulevärvi ka huule sisenurkadesse.

revlon hd ultra matte lipcolor

The formula/Koostis

The formula is soft and glides on easy.The lip cream has a subtle scent. For me the lip cream smells like caramel s’mores.

Huulevärv on pehme ja seda on kerge huultele kanda. Sellel on tagasihoidlik magusamat tüüpi lõhn. Mulle meenutab see karamelli vahukomme, millel on kerge vanilje lõhn.  

The lipcolor has a comfort matte formula. That means it looks velvety matte and doesn’t dry down completely. It also doesn’t dry lips out.

 

Huulevärvil on huultel mugav-matt tunne. See tähendab, et huulevärv näeb huultel välja velvetine ning ta ei kuiva täiesti matiks. Tänu sellele, ei kuivata Ultra HD Matte huulevärvid ka huuli, vaid just pigem niisutavad neid.

Revlon Ultra hd matte lipcolor 610 hd addiction

Through the day, after you eat and drink, the colour wears off a little. The lipcolors are not transfer proof. The good thing is, it wears off evenly. The top velvety look is gone but the color is still there. That is possible thanks to the great pigment that stays on the lips.

Huulevärv ei ole puudutuse kindel. Päeva jooksul kulub huulevärv süües ja juues ning jätab ka jäljed klaasidele/kruusidele. Hea asi on see, et kui see kulub, siis see kulub ühtlaselt. Velvetine väljanägemine küll kaob, aga värv on huultel olemas. See on tänu väga heale huulevärvi pigmenteeritusele.

revlon ultra hd matte lipcolor swatches

What are your favourite lip products from Revlon? Leave your answer in the comments!

Mis on sinu lemmik huuletoode Revlonilt? Jäta oma vastus kommentaaridesse.

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

    • Revlon on Kaubamajas ja I.L.U. kauplustes olemas. Need on ühed parimad huulekreemid, mida ma kasutanud olen. Aitäh komplimendi eest! Mul on rõõm kuulda, et mu blogi meeldib 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s