Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer

 

Last week Maybelline was so generous and sent me a PR package with their new Matte Metallics Lipsticks and Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer. This time we are going to look at the concealers.

Eelmine nädal Maybelline saatis mulle pakikese oma uusimate Matte Mettalics huulepulkade ja Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer peitekreemiga. Selles postituses vaatame lähemalt Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer peitekreemi.

maybelline anti age eraser the eraser eye light nude

In the package there were two different tones – Light and Nude. Nude is just a tad darker than Light. Both shades work for me well. Especially now that the summer tan begins to fade and my natural pale skin is coming back.

Pakikeses oli kaks erinevat tooni – Light ja Nude. Nude on veidi tumedam kui Light. Mõlemad toonid sobivad mulle hästi, seda eriti praegu kui suvine päevitus hakkab ära hajuma.

Let’s talk about the package. The concealers are in a twist type of bottle that is pressurized from the bottom to the top. That means that when I twist the top, below the applicator, the product is being pressed through the tube and back up into the applicator. This ensures that no product is going to waste. Right now it can’t be seen because both products are full.

Räägime pakendist. Peitekreem on plastikust silindris, mis on sisemise füüsilise rõhu all suunaga aplikaatorkäsna poole. Kui tumepunast osa keerata, siis sisemine kork surutakse allapoole ning toode suunatakse keskel asuvast peenest torust üles aplikaatorkäsna sisse. See tagab, et toode ei lähe raisku jäädes siseseintele. Hetkel ei ole mehhanismi näha, sest mõlemad peitekreemituubid on veel täis.

The little applicator is soft and it is easy to apply the product with it. Of course, it needs blended out with an actual beauty sponge or brush later, but for application it is very convenient to use.

Väike karvane aplikaatorkäsnake on pehme ning toodet on sellega kerge peale kanda. Pärast pealekandmist vajab peitekreem hajutamist meigikäsna või -pintsliga.

The concealer is high coverage and easily buildable. On the picture below you can see the swatch of the concealer. I applied it over a dark black eyeliner and blended it out next to the liner. I built it up a little on the liner. If I decide to set it, it will stay on well through the day.

maybelline instant anti age eraser eye

Peitekreem on hea katvusega ning seda saab vajadusel peale kanda mitu kihti. Ülaloleval pildil on näha, kuidas peitekreem katab ära silmalaineri. Ma joonistasin silmalaineriga peale paksema joone ning katsin selle risti peitekreemiga. Laineri peale kandsin ma mitu kihti peitekreemi ning joone kõrval hajutasin kreemi laiali. Kui ma kannaks veel puudrit ka peale, siis peitekreem püsiks mu käel terve päeva (eeldusel, et ma ei pese antud piirkonda päeva jooksul). Peitekreem ei ole veekindel, kuid siiski püsib nahal hästi.

It covers everything that you want to cover. It has no problems covering dark circles or any other blemishes you don’t want the world to see. Without a proper setting the concealer creases a little under the eyes but nothing too noticeable.

Peitekreem katab ära kõik, mida vaja katta. Sellel ei ole probleeme tumedate silmaaluste või muude vistrike/täpikeste katmisega, mida sa ei taha maailmale näidata. Ilma puudrita see kipub kogunema silma all asuvatesse väikestesse kortsukestesse, kuid seda ei ole eriti märgata.

Overall it is a really good concealer to have. It is high coverage, blends and stays put well.

Kokkuvõtvalt saan öelda, et see on väga hea peitekreem. Sellel on hea katvus, seda on kerge hajutada ning peitekreem püsib peal terve päeva.

Have you tried Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer? Or what is your favourite concealer? Leave your answer in the comments!

Kas sa oled proovinud juba Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer peitekreemi või mis on sinu lemmik peitekreem?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

15 thoughts on “Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye Perfect & Cover Concealer

  1. Yes I love this concealer! I found it through beauty blogs. I love when I find a great product from word of mouth like that. While I don’t really like the applicator, I love the concealer itself. It is great under the eyes!

    Liked by 1 person

  2. I used to hate this concealer, but I randomly decided to re-purchase and try it again and now I’m in love! Originally I felt that the sponge applicator was a little wasteful actually, there was no coverage and the color was off. But I think the original tube I got was defective – because the one I have now has better coverage and the color isn’t oxidizing, but I still think the applicator is a little bleh. I prefer a doe foot applicator >_<

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s