Ombre Nails With Essence

A few days back I was looking at my nail polish stash and thought to myself, ‘I haven’t done ombre nails for a while’. So, I chose blue and green nail polishes from Essence Colour Boost range. More about ombre nails you can read here

Eelmine nädal ma vaatasin oma küünelakke ning mõtlesin, et ma ammu pole teinud ombre stiilis küüsi. Ma valisin sinise ja rohelise küünelaki Essence Colour Boost kollektsioonist. Juhend, kuidas teha ombre stiilis küüsi on siin.  

IMG_20170824_080801_639

Instant Match is a cornflowerish-royal blue. If you imagine the stereotypical blue, this is the one. I love it! For me it is a blue for summer. The tone is true to it’s name and yet it manages to be bright while still being darker tone. Does that makes sense? Basically it is a beautiful blue tone which is perfect for me and to anyone who likes cornflowers. And let me ask you this- who doesn’t love cornflowers??

Instant Match on rukkelille sinist tooni. Kui sa kujutad ette tüüpilist sinist, siis see on täpselt see. Ma armastan seda! Minu jaoks on see suveks ideaalne sinine. See sinine on tavaline sinine ja samas see suudab olla ergas sinine, kuid siiski jääda tumedamaks tooniks. Kas see kõlab loogiliselt? Lühidalt öeldes on see väga ilus sinine toon, mis on minule ja kõigile teistele, kellele meeldivad rukkililled, ideaalne. Ja las ma küsin seda- kellele /ei/ meeldi rukkililled??

essence colour boost faves

Instant Happiness is a pastel cool green. It looks like hmm… it looks like a classical pastel grey toned green. It is a perfect description for it. I think if you are a subtle person and yet you have your little quirk, this is your tone. It goes well with the Instant Match blue. I think it would be also perfect combination with dusty mauve rose and pastel sunshine yellow. I mean, who said you can wear only one nail polish?

Instant Happiness on pastelne külm roheline toon. See näeb välja nagu hmm… see näeb välja nagu klassikaline pastelne hallika varjundiga roheline. Paremini pole Instant Happiness´i võimalik kirjeldada. Ma arvan, et see on ideaalne toon neile, kes on tagasihoidlikud, kuid siiski omamoodi ekstsentrilised. Instant Happiness sobib suurepäraselt kokku Instant Match sinise tooniga. Ma usun, et see roheline sobiks väga hästi ka tumedama pastelse roosa ja pastelse päikesekollase küünelakikga. Selles mõttes, et kes ütles, et võib korraga kanda ainult ühte küünelakki?  

Have you tried the Essence nail polishes? How did you like them? Let me know in the comments!

Kas sa oled kasutanud Essence küünelakke? Kuidas sulle need meeldisid? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “Ombre Nails With Essence

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s