OPI Fiji Collection – Does Infinite Shine last for 10 days? / Kas Infinite Shine sari püsib küüntel 10 päeva?

This spring OPI came out with their Fiji collection. The moment I saw it, I knew I have to have them. I picked out the four shades that caught my eye the most. In this post we will look at them closer.

Sel kevadel tuli OPI välja kollektsiooniga nimega Fiji. Kui ma uusi küünelakke nägin, teadsin ma koheselt, et mul on vaja neid. Ma valisin välja neli tooni, mis mulle kõige rohkem meeldisid. Selles postituses vaatamegi neid lähemalt.

opi fiji collection

Do You Sea What I Sea?

The first one is from OPI´s regular nail polish line. I just couldn’t take my eyes off of the gorgeous shimmering ocean blue colour. If you have been around the block a few times, then you know blue nailpolishes are my weakness. I just can’t leave a blue polish on the shelf and not to buy it. The fact I have probably over ten blue shades which all are just a tad different from another doesn’t even matter. If I see a pretty blue polish, I have to have it.

Esimene, mille ma endale soetasin on OPI klassikalisest küünelakisarjast. Ma lihtsalt ei suutnud mööda vaadata säravast ookeanisinisest toonist. Kui te olete minu blogi pikemalt jälginud, siis te teate, et sinised küünelakid on minu nõrkus. Ma lihtsalt ei saa seda poes riiulisse jätta. Mul on vaja see endale kaasa osta. Fakt, et mul on vähemalt kümme sinist küünelakki kodus, mis on kõik teineteisest vaid natukene erinevad, ei mängi mitte mingisugust rolli.

IMG_20170502_001649_408

It looks good with two coats but I get the best result with three coats. I’m not even mad about it. I love the blue shade too much. Besides, waiting for the third coat to dry is a perfect excuse to read another chapter or watch a youtube video.

Kahest kihist piisab, et saavutada ilus tulemus, kuid kolme kihiga on värv erksam. Ma isegi ei ole selle pärast nördinud, sest mulle lihtsalt nii meeldib see sinine toon. Pealegi, sel ajal kui ma ootan kolmanda kihi kuivamist, saan ma lugeda veel ühe peatüki raamatust või vaadata Youtube videot.

do you sea what i sea polly wants a

Polly Want A Lacquer?

The nail polish is from OPI Infinite Shine range. This is a beautiful lavender. I don’t usually lean towards light purple tones but for some reason I couldn’t look away from this. It has a nice pastel lavender shade with a hint of spring and warm summer mornings in the mountains.

 

Kaunis lavendlikarva küünelakk on OPI Infinite Shine sarjast. Ma tavaliselt ei kaldu helelillade toonide poole, kuid mingil põhjusel ei suutnud ma sellest mööda vaadata. Polly Want A Lacquer on ilus pastelne lavendli- või sirelililla. Selles on lihtsalt seda mõnusat kevadehõngu tunda.

IMG_20170727_082302_366

Is That A Spear In Your Pocket?

The nail polish is from OPI Infinite Shine range. It’s a brighter tropical teal toned nail polish. It reminds me their AmazOn AmazOff shade. This one is just a tad lighter. I added a silver accent nail and channeled my inner Slytherin vibe.

IMG_20170724_080604_571

Is That A Spear In Your Pocket on OPI Infinite Shine sarjast. See on heledamat mürgikarva roheline küünelakk. Toon meenutab mulle natukene OPI küünelakki AmazOn AmazOff. Ma lisasin oma maniküürile hõbedase aktsentküüne ning andsin küüntele kerge Slytherini aura.

opi is that a spear in your pocket exotic birds dont tweet

Exotic Birds Do Not Tweet

The nail polish is from OPI Infinite Shine range. It’s a radiant yellow shade that brings all the attention to the nails. There is no way to not notice the vibrant yellow on the nails. I love the shade. This and Do You Sea What I Sea are my favourites from the Fiji line.

Exotic Birds Do Not Tweet on OPI Infinite Shine sarjast. Tegemist on erksa kollasega, mis tõmbab tähelepanu. Siin puudub võimalus kollast tooni lihtsalt mitte märgata. Exotic Birds Do Not Tweet ja Do You Sea What I Sea on minu lemmikud toonid OPI Fiji sarjast.

IMG_20170714_222110_534

Since this and the other two are from the Infinite Shine range it is supposed to last at ten days. I put that claim to the test. On the picture below, you can see my nails on the first day and on the ninth. By the ninth day there was a little chipping but it could have easily lasted the whole ten days too. At that point, I just wanted a change, so I took the nail polish off. In OPI´s defence, the chipped nail was a little broken under the polish, so that´s why it chipped.

IMG_20170723_122120_360

Kuna see ja kaks eelmist küünelakki on Infinite Shine sarjast, siis nad peaksid küüntel püsima vähemalt kümme päeva. Ma panin selle väite proovile. Ülaloleval pildil te näete mu küüsi esimesel ja üheksandal päeval. Üheksandaks päevaks oli killuke küünelakki ühelt küünelt maha tulnud, kuid üldiselt oleks see vastu pidanud ka kümnenda päeva. Antud “killustatud” küüs oli mul enne juba veidi kihiline ning seega ei pidanud ka lakk kümme päeva vastu. Lisaks ma soovisin juba ka kollasele küünelakile vaheldust, seepärast ka üheksanda päeva pilt.

opi infinite shine primer gloss

As a base and top coat I used the special primer and gloss polish from the Infinite Shine Range.

Alus- ja pealislakina kasutasin ma OPI spetsiaalselt Infinite Shine sarjale mõeldud lakke.

Have you used OPI nailpolishes before? How did you like them? Leave the answer in the comments.

Kas sa oled varem OPI küünelakke kasutanud? Kuidas see sulle meeldis? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “OPI Fiji Collection – Does Infinite Shine last for 10 days? / Kas Infinite Shine sari püsib küüntel 10 päeva?

  1. As Marilyn I want to thank You, Adryana for the amazing nail tips! I am big fan of OPI nail lacquer. I buy it few years in a row (I buy it here https://www.enails.eu/en/nail-polish/opi-nail-lacquer.html) and did not find better brand. It has everything I need: a lot of colors,covers nail so evenly and it is long lasting polish. I think those three elements it is the most important. Thank you, Adryana, one more time, for great nail tips. It was very useful and nice to see.

    Liked by 1 person

    • Thank you! I am glad to hear you enjoyed the post! I absolutely love OPI nailpolishes myself too! They have great pigment, they stay on well, and the colours are gorgeous! 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s