BYS NUDE Exposed Eyeshadow Palette

I have been using BYS Nude Exposed palette for couple of months. It is a nice affordable palette but it also has some flaws. If you want to know more about this palette, keep reading.

Ma olen kasutanud BYS Nude Exposed lauvärvi paletti nüüd juba paar kuud. See on hea ja taskukohane meigipalett, aga sellel on ka paar miinust. Kui sa soovid rohkem teada saada, siis jätka lugemist.

bys nude exposed

The palette itself has twenty four eyeshadows. Some of them are shimmery, some are metallic, and some are matte. Overall it has well put together to create a full eyeshadow look. The palette is also on the affordable side, so it would be a great item for a beginner. This costs around 30 bucks, depending where you get it. For twenty four eyeshadows, it is a bargain.

Lauvärvipaletis on 24 tooni. Mõned neist on sädelevad, mõned metalsed ja mõned matid. Üldjoonest on see väga hästi kokkupandud lauvärvipalett, millega saab teha palju erinevaid silmameike. BYS lauvärvipaletid on taskukohased ning on suurepärased algajatele. See konkreetne lauvärvipalett on 30 euro kandis, olenevalt, kus kohast sa selle ostad. 24 lauvärvi jaoks on see väga hea hind.

nude exposed bys

The tones are selected well. The matte tones are great to use for transition or in the crease. The metallic, foiled type of tones are perfect for moving lids.

Lauvärvitoonid on hästi valitud. Mati lõppviimistlusega toone saab suurepäraselt kasutada silmakoopas kui ka üleminekuvärvina. Metalsed lauvärvid sobivad jällegi väga hästi liikuvale laule.

nude exposed bys names

The eyeshadows are pigmented and long lasting. With a primer they stay on all day and still look good in the end of the day. I haven’t notice any creasing on the days I have been using them. WIthout a primer the shadows don’t last as well but colours are decent for many hours.

 

Lauvärvid on pigmenteeritud ja kauapüsivad. Koos aluskreemiga nad püsivad peal terve päeva ja isegi õhtul näevad head välja. Ma ei ole märganud ka lauvärvi kogunemist pisikortsukestesse, mis on igal inimesel liikuvail lauguel. Ilma aluskreemita ei püsi nad peal küll ideaalselt terve päeva, aga ikkagi mitu tundi.

bys nude exposed bys swatch first row
Swatches, the top row

The formula is on the creamy side. The eyeshadows blend well and are easy to work with. During the application I have noticed some fallout but nothing too bad. It doesn’t bother me because the tones are pretty.

Koostis on BYS lauvärvidel kergelt kreemjas. Neid on kerge hajutada ja üleüldiselt on hea kasutada. Pealekandmise ajal need veidi pudisevad, aga see ei ole mitte midagi hullu. Minu jaoks see ei mängi üldse rolli, sest lauvärvid ise on head.

nude exposed bys second row swatch
Swatches, the bottom row

The only thing I don’t like with this makeup palette is the quality of the package. The mirror is nice and wide, but it is crooked. I mean, it is usable if you don’t have anything else but it wouldn’t be my first choice.

Ainuke asi, mis mul selle paletti juures ei meeldi on pakendi kvaliteet. Peegel on ilus ja lai, kuid kõver. Kui pole korralikku peeglit käepärast võtta, siis see on kasutatav, kuid kohe kindlasti ei ole see esimene valik.

The plastic that contains the mirror, doesn’t fit securely in the metallic package and gets stuck when I try to open it. Again, it isn’t anything that would stop me loving the eyeshadows but still. Maybe I just got a bad one?

Peegliosa on metallkaane seest natuke liimist lahti tulnud ja kipub avamisel kinni jääma. Taaskord, see ei ole midagi, mis oleks minu jaoks suur asi, kuid see on siiski häiriv. Võib-olla mulle juhtus lihtsalt õnnetu kvaliteediga palett?

nude exposed bys

In conclusion it is a good eyeshadow palette with beautiful colours. The shadows stay on all day and are easy to work with. If you can look past the possibility you may not get the best quality package, I suggest you to try them out.

Kokkuvõtvalt võin öelda, et tegemist on väga hea lauvärvipaletiga, milles on ilusad toonid. Lauvärvid püsivad peal kogu päeva ning neid on kerge kasutada. Kui sa suudad mööda vaadata võimalikust kehva kvaliteediga pakendist, siis ma soovitan kindlasti BYS Nude Exposed lauvärvi paleti järele proovida.

 

Have you tried BYS eyeshadows before? How did you like them? Leave the answer in the comments.

Kas sa oled varem BYS lauvärve proovinud? Kuidas nad sulle meeldivad? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

6 thoughts on “BYS NUDE Exposed Eyeshadow Palette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s