Empties from April-May / Aprilli-mai tühjad totsikud-potsikud

For the past month I missed the window where it was suitable to write about last months empties. This month I am only slightly better, but at least it is happening. So in this post we´re going to see what products I managed to use up. It’s also going to be a longer post. You have been warned!

Eelmine kuu magasin ma maha sobiva hetke, et tutvustada teile oma aprillis tühjaks kasutatud tooteid. Sel kuul olen ma ainult veidi parem oma ajastamiselt. Selles postituses vaatamegi, mis tooted on mul aprilli-mai jooksul lõpuni kasutatud. See on pikemat sorti postitus, seega, teid on hoiatatud!

Batiste Dry Shampoo Plus

I don’t want to wash my hair over every other day but I like the clean look, so I used it on the second day after washing my hair. On the evening of the second day I sprayed it on my roots, rubbed it in, made a plait (or two), and went to bed. By the morning my hair looked cleaner and was easy to style without being greasy. The fresh look stayed all day and that was all I needed. In the evening I washed my hair and it started all over again.

Would I repurchase? Yes

Batiste Kuivshampoon

Ma ei taha oma juukseid pesta üle päeva, aga mulle meeldib, kui mu juuksed näevad puhtad välja. Ma kasutasin kuivshampooni teisel päeval pärast juustepesu. Õhtul pihustasin ma kuivshampooni juustesse, hõõrusin sisse, tegin kaks punupatsi ja läksin magama. Hommikuks mu juuksed nägid puhtamad välja ja neid oli kergem vormida soenguks. Samal õhtul pesin ma juuksed puhtaks ning ring algas otsast peale.

Kas ma soetaksin selle uuesti? Jah

emties may

Vivi Wormwood Cream

This cream was suggested to me by my cosmetologist. It was a face cream which is suitable for surface dry skin. It basically moisturised my skin without nourishing it. The cream is suitable for oily skin which is dry at the same time. It kept my zits under control and I rarely had any skin problems during usage.

Would I repurchase? I already did

Vivi Koirohu kreem

Seda kreemi soovitas mulle mu kosmeetik. Tegemist oli kreemiga, mis sobis pinnakuivale nahale. Seega see niisutas mu nahka, kuid ei toitnud seda. Koirohu kreem on sobilik rasusele pinnakuivale nahale. See hoidis mu akneprobleemid kontrolli all ja mul oli harva uusi vistrike kreemi kasutamise ajal.

Kas ma soetaksin selle uuesti? Jah, juba on kasutuses

its skin hyaluronic acid viv wormwood cream

It’s Skin Hyaluronic Acid – Moisture Mask Sheet

It’s a sheet mask. Supposedly it provided intensive moisture with excellent water storage capabilities. On the skin it felt good and it did moisturise. Any huge effect I didn’t see but it was a fun mask to do.

Would I repurchase? Yes

It’s Skin Hüaluroonhappe kangasmask

Tegemist oli kangasmaskiga. Väidetavalt pidi see intensiivselt nahka niisutama. Pärast kasutamis oli nahk pehme ja niisutatud, kuid suurt vahet ma ei märganud. Jah, see oli vahva mask, mida teha, aga see ei olnud midagi erilist.

Kas ma soetaksin uuesti? Vist mitte

The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover (2 psc)

The eye makeup remover did a fantastic job. When I used it, I held a cotton pad on my eyes for fifteen seconds. After that I gently wiped my eye makeup off.

This formula was gentle on the eyes. I didn’t have to rinse my eyes after, nor did I feel any soreness. I was positively surprised with the product. Plus, did I mention how good the packaging looks?

Would I repurchase? I already have

The Body Shop Kummeliga Veekindla Silmameigi Eemaldaja (2 tk)

Silmameigi eemaldaja oli super! Ma kasutasin seda nii, et hoidsin vatipadjakest silmadel umbes viisteist sekundit. Pärast seda ma tõmbasin selle sama vatipadjakesega üle silmade ja eemaldasin juba lahtisulanud meigi.

Koostis oli õrn ning ei ärritanud silmi. Pärast kasutamist puudus mul otsene vajadus silmi veega loputada. Lisaks, kas ma mainisin, kui hea see pakend välja näeb?

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

the body shop camomile waterproof almond milk honey shower cream

 

 

The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream

This shower cream was as amazing as it sounds. It smelled divine, cleansed skin gently, moisturised, foamed well (for a shower cream), and looked good. The shower cream was soap free and the formula was gentle. It was specially formulated for people who have more sensitive and/or dry skin. I picked it up because I fell in love with the scent. It smelled like almond milk with honey, hence the name. I loved that the smell wasn’t overpowering or too sweet, it was more like a soft sweet hug on a snuggly morning.

Would I repurchase? I already have

Mandlipiima ja mee pehmendav ja hooldav dušikreem

See dušikreem oli täpselt nii hea nagu see ka kõlas. See lõhnas imeliselt, puhastas nahka õrnalt seda samal ajal niisutades, vahutas dušikreemi kohta hästi ja nägi ka hea välja. Dušikreem oli seebivaba ning suunatud just kuiva ja tundliku nahaga inimestele. Ma ostsin selle, sest ma armusin mandlipiima ja mee lõhna. Hea oli see, et lõhn ei olnud pealetükkiv ning liiga magus, vaid pigem kui soe kallistus mõnusal laisal hommikul.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

 

the-body-shop-almond-milk-nails

 

The Body Shop Almond Hand & Nail Overnight Manicure Butter

Remember I was raving about the Almond Nail And Hand Cream, claiming it to be my Holy Grail hand moisturiser? Well, the champion of that throne has fallen. “The King is dead, Long live the King!”- The Body Shop Almond Hand And Nail Butter! Okay, drama aside, I still love the Almond hand cream, I just love this one more.

The almond hand butter hydrated my hand and cuticles. The almond oil made my hands feel soft and nourished with moisture. It smelled good, was thick in consistency, and didn’t leave hands feeling greasy after using it.

Mandli Käte- ja Küünevõie

Mäletate, kui ma aina rääkisin Mandli Käte- ja Küüntekreemist, öeldes, et see on Minu Püha Toode käteniisutamise kategoorias? Ma võin öelda nüüd, et tšempion on troonilt kukutatud. “Kuningas on surnud, elagu kuningas!”- The Body Shop Mandli Käte- ja Küünevõie! Okei, kui kogu dramaatilisus kõrvale jätta, mulle endiselt meeldib Mandli Käte- ja Küüntekreem. Mandli Käte- ja Küünevõie meeldib mulle lihtsalt rohkem.

Mandli Käte- ja Küünevõie niisutab käsi ja küünenahku. See lõhnas hästi, oli paksema koostisega ja ei jätnud käsi pärast kasutamist rasuseks.

Turbliss Bioactive Peat Toner

It was 100% pure peat water. It cleansed, refreshed, and toned the skin. The peat water was packed into a dark glass bottle, and it had a spray pump for convenient use.

Would I repurchase? Yes

Turblissi Bioaktiivne Rabatoonik

See on 100% puhas rabavesi. See puhastas, värskendas ja toniseeris nahka. Rabatoonik oli pakendatud tumedasse pihustiga klaaspudelisse. Kasutada oli toonikut mugav ja käepärane.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

turbliss bioaktiive rabatoonik

The Body Shop Seaweed Deep Cleansing Gel Wash

It was a face cleanser with mineral rich seaweed from Roaring Water Bay Ireland. I used it as a first step of my morning routine and the second step of my evening routine. It cleansed my skin well. The product removed my makeup without any trouble and gave me a clean feel. It foamed nicely and smelled even better

Would I repurchase? I already have

The Body Shop Merevetika Näopesugeel

Tegemist oli näopesugeeliga, mis oli rikastatud merevetika ekstraktidega Iirimaalt. Ma kasutasin seda esimese sammuna oma hommikuses näohoolduses ja teise sammuna oma õhtuses näohoolduses. Näopesugeel eemaldas meigi hästi ja jättis näole puhta värske tunde. See vahutas mõnusalt ning lõhnas värskelt.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

the body shop gel wash oli balanced toner

The Body Shop Seaweed Clarifying Toner

It was an alcohol free toner for combination/oily skin. I used it twice a day as a part of my morning and evening routine. The toner felt cooling and nice on my face. After using it, my skin felt fresh and clean. I also loved the scent of the product. Plus, it mattified my skin which is always nice for me.

Would I repurchase? Yes

The Body Shop Merevetika näovesi

Tegemist oli alkoholivaba näoveega kombineeritud ja rasusele nahale. Ma kasutasin seda kaks korda päevas oma näopuhastus rutiinis. Näovesi jahutas mu nägu ning andis sellele värske tunde. Näovesi matistas kergelt jumet, mis oli minu jaoks suur pluss. Lisaks kõigele, mulle meeldis selle lõhn.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses

Pushtowel

This product was fun! It is a moist makeup remover wipe in a little plastic container. To get it out, I just had to press the cap down and the wipe popped out. It removed makeup well, moisturised skin, and left it feeling fresh.

See toode oli lahe! Pushtowel on niiske meigieemaldus lapp, mis on pakendatud pisikesse plastiktopsi. Selleks, et seda kätte saada, pidi topsiku keskele vajutama ning meigieemaldus lapike tuli topsikust välja. Pushtowel eemaldas meiki hästi, jättis naha niisutatud ja värske.

Would I repurchase? Yes

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

push towel makeup wipe

Have you used any of the mentioned products? How did you like them? Leave the answer in the comments.

Kas sa oled kasutanud mõnda neist toodetest? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Empties from April-May / Aprilli-mai tühjad totsikud-potsikud

 1. I really really want to by The Body Shop almond milk & honey range!! Definitely will be purchasing once I’m done with my skincare products I’m using now! x

  Liked by 1 person

 2. That Vivi cream sounds perfect for me, I will have to try and get my hands on it! I also really want to pick some of The Body Shop almond milk and honey range stuff up. It just sounds so nice xx

  Liked by 1 person

  • Vivi is a good cream to use if you have a surfac dry skin. The almond milk and honey shower cream is really great. I’m on my second bottle right now and by the look of things, there will be a third one too 😂😊

   Liked by 1 person

 3. That waterproof TBS makeup remover is the best! I’m not a fan of the gentle version but the waterproof one is my favourite. I pretty much love everything from TBS. I love that seaweed toner too!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s