How to create a colourful sheen on your nails? / Kuidas tekitada küüntele värvilist kuma?

This week I painted my nails white and blue and added a purple glow or sheen on the nails. If you want to know how I did it, keep reading.

Sel nädalal ma värvisin küüned valge – sinise kirjuks ning lisasin neile lillakat kuma. Kui sa tahad teada, kuidas ma seda tegin, jätka lugemist.

opi essence born pretty

 

I used two nail polishes, actually four, if I count the top and a base coat.

Ma kasutasin kahte küünelakki. Kui juurde arvestada pealis- ja aluslakki, siis kokku tuleks neli kasutatud küünelakki.

photostudio_1480620686982

OPI Do You Sea What I Sea?

I love OPI nail polish names. They are always creative and memorable. Do You Sea What I Sea is a beautiful blue nail polish with a bit of glitter and metallic sheen. It has a slightly sheer formula. If I want a result where I don’t see my cuticle, I need at least three coats of polish. This time I applied two coats. It is almost the same tone as Unfor-greta-bly Blue but a tad lighter.

Mulle meeldivad OPI küünelakkide nimed. Need on alati loomingulised ja hästi meelde jäävad. Do You Sea What I Sea on kaunis sinine küünelakk, millas on veidi sära ja metalset läiget. Küünelakk on pigmendilt õrnem kui ma harjunud olen. Selleks, et saada tulemus, kus ma ei näe küünepiiri roosa ja valge osa vahel, on mul vaja peale kanda vähemalt kolm kihti. Sel korral ma kandsin peale ainult kaks. Toonilt on see sarnane Unfor-greta-bly Blue´ga, kuid Do You Sea What I Sea on veidi heledam.

do you sea what I sea essence wild white ways

Essence Wild White Ways

This is a classical white nail polish. It’s semi matte and has a thicker consistency like all Essence gel nail polishes. The brush is also wider and curved from the tip. That makes application really smooth and easy. It only takes two strokes to cover my whole nail. I think this type of white nail polish should be in everyone’s collection who likes playing around with nailpolishes.

Tegemist on klassikalise valget värvi küünelakiga. Tulemus on poolmatt ning küünelakk ise on tihedamat tüüpi nagu kõik Essence Gel lakid. Pintsel on lai ja otsast kaarjas. See teeb küünelaki pealekandmise sujuvaks ja kergeks. Mul kulub ainult kaks tõmmet, et katta ära kogu küüs. Ma usun, et see on seda tüüpi valge küünelakk, mis igal maniküürihuvilisel peaks kollektsioonis leiduma.

Born Pretty nail powder

Now, this is probably meant for people who use UV lamps to do their nails. I have never used a UV lamp, and as I have understood, it’s more of a fake nail thing.

See küünepuuder on tõenäoliselt rohkem mõeldud neile, kes teevad maniküüri lambiga. Ma pole kunagu UV lampi kasutanud ning niipalju kui ma olen aru saanud, siis see on rohkem kunstküünte teema.

born pretty powder nail brush

I simply painted my nails and then applied the powder on my wet nails. It almost looked like baking. I applied the powder and then waited for a bit. One part of the powder soaked to the nail Polish. The excess, I just rubbed off. That gave my nails a nice purple glow. It also made the colours look deeper. Unfortunately it doesn’t come out in the picture, but it is there.

Mina värvisin küüned ära ja siis lihtsalt panin pintsliga puudrit veel märgadele küüntele. Seejärel ma ootasin kuni osa puudrist imendus küünelakkki. Mõni kümmekond sekundit hiljem ma hõõrusin üleliigse puudri maha. Puuder andis mu küüntele ilusa lillaka kuma. Samuti tegi puuder küüntevärvi visuaalselt sügavamaks. Kahjuks kumbki aspekt ei tule pildilt välja, kuid reaalsuses on mõlemad olemas.

do you sea what i sea opi essence wild white ways swatch

What is your favourite nail colour combination? Let me know in the comments.

Mis on sinu lemmik värvikombinatsioon küüntel kandmiseks? Jäta oma vastus kommentaaridesse.

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

 

 

 

6 thoughts on “How to create a colourful sheen on your nails? / Kuidas tekitada küüntele värvilist kuma?

    • It didn’t drag on on mine. I applied the nailpolish to all nails and then I did the powder round. I liked how fast it made my nail polish dry. 😊

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s